Erotisk Julekalender 2024: En Guide til Sensuell Nedtelling

Erotisk julekalender har blitt en populær trend de siste årene, og mange nordmenn har allerede gjort det til sin tradisjon å investere i en slik kalender fylt med pirrende leker, sexy antrekk, dristige spill og bestselgende produkter. Disse julekalenderne sørger for en adventstid spekket med intime og sensuelle overraskelser, og gir par og single muligheten til å utforske sin egen seksualitet eller nyte spennende stunder sammen med en partner.

Det finnes mange forskjellige erotisk julekalendere på markedet, som passer til både menn og kvinner. De inneholder et bredt utvalg av produkter fra anerkjente merker som Svakom, We-Vibe og ROMP. Ofte finnes det også limited edition julekalendere, som kan gi eksklusive opplevelser for dem som ønsker å prøve noe spesielt. Det er viktig å handle hos norske butikker for å sikre kvalitet og diskresjon på din erotiske julekalender.

Sinful Julekalender

Få en pirrende jul med Sinful Premium Julekalender – Nordens mest populære adventskalender for voksne. Den inneholder 24 nøye utvalgte bestselgere, inkludert vibrerende leketøy, forførende tilbehør og eksklusiv bondage-moro verdt 5900 kr. Perfekt for en luksuriøs desember. Bestill nå før den blir utsolgt – vinner av KK.no sin erotiske julekalendertest 2024.

Satisfyer Julekalender

Få en spennende julemåned med Satisfyer Premium Julekalender 2023! Den har alt fra sexleketøy til undertøy, glidemidler og mer. I tillegg inneholder den eksklusive leker fra Satisfyer som ikke er tilgjengelige på markedet enda. Sikre deg denne begrensede utgaven før den forsvinner!

Nytelse Julekalender

Skap ekstra spenning i desember med årets råeste erotiske adventskalender fra Nytelse.no! Den inneholder 24 frekke overraskelser for deg og din partner, perfekt for nysgjerrige par og single. Utforsk sexleketøy, erotisk tilbehør og lett bondage for å gjøre ventetiden uforglemmelig. Bestill nå og sett prikken over i-en på julen!

Nøkkelopplysninger

 • Erotisk julekalender gir intime og sensuelle overraskelser i adventstiden
 • Passer for både par og single, med et bredt utvalg av produkter fra populære merker
 • Handle hos norske butikker sikrer kvalitet og diskresjon på erotiske julekalendere

Erotisk Julekalender 2024

Sinful

Sinful 2021 erotisk julekalender er en spennende adventskalender for voksne. Kalenderen inneholder 24 forskjellige produkter som er perfekte for par som ønsker å eksperimentere og ha det gøy sammen i juletiden. Kalenderen er tilgjengelig i forskjellige versjoner som Sinful Deluxe og Sinful Classic, med ulike priser og produkter, for å møte ulike behov og budsjetter.

Amorelie

Amorelie erotisk julekalender 2021 imponerer med sitt stilige design og høykvalitets utvalg av erotikkprodukter. Kalenderen inneholder 24 luksuriøse produkter for par og single, inkludert leketøy, tilbehør og produkter for velvære. Amorelie erotisk julekalender er en flott gaveidé for å krydre forholdet eller nyte litt selvpleie og nytelse i adventstiden. Prisen på denne kalenderen er noe høyere enn andre adventskalendere, men reflekterer de eksklusive produktene som er inkludert.

Kondomeriet

Kondomeriet erotisk julekalender 2021 gir en spennende og variert opplevelse for par som ønsker en erotisk spenning i førjulstiden. Med 24 overraskelser som inkluderer sexleketøy, intime produkter og erotiske utfordringer, er denne julekalenderen perfekt for å utforske nye opplevelser og komme nærmere hverandre som par. Kondomeriet erotisk julekalender har en konkurransedyktig pris sammenlignet med andre erotiske julekalendere på markedet og gir god valuta for pengene.

Populære Merker

Womanizer

Womanizer er et populært merke innen erotisk julekalender industrien. De er kjent for sine unike lufttrykkstimulatorer, som gir kvinner en intens og helt ny form for nytelse. Womanizers erotisk julekalender kan inneholde produkter fra deres Womanizer-serie, samt annet sexleketøy og hjelpemidler som kan gi spennende og varierte førjulsopplevelser.

Populære Merker 2023

Satisfyer

Satisfyer er et annet anerkjent merke som spesialiserer seg på sexleketøy for kvinner og menn samt par. De har også flere erotisk julekalender-alternativer for voksne som inneholder et utvalg av deres mest kjente og populære produkter. Noen av Satisfyer-produktene man kan forvente å finne i en erotisk julekalender inkluderer klitoris- og G-punktsstimulatorer, sexleketøy for par, og massasjeoljer.

We-Vibe

We-Vibe er et merke som har blitt kjent for sine innovative og effektive sexleketøy, spesielt for par. Deres erotiske julekalendere er fylt med produkter designet for både han og henne, og mange av produktene i We-Vibe julekalender er laget for å brukes sammen som et par. Dette gjør We-Vibe erotisk julekalender til et fint valg for de som ønsker å krydre desemberdager sammen med sin partner.

Intime og Sensuelle Produkter

Sexleketøy

Erotisk julekalender tilbyr et utvalg av sexleketøy som kan gi spennende og intime opplevelser for både kvinner, menn og par. Disse kalenderne inneholder produkter fra kjente merker som Svakom, We-Vibe og ROMP. Noen eksempler på sexleketøy som kan finnes i en erotisk julekalender inkluderer:

 • Vibratorer for kvinner og menn
 • Klitorisstimulatorer
 • Penisringer
 • Anale leketøy

Utvalget varierer mellom kalendere, slik at du kan velge en som passer dine ønsker og behov.

Bondage

Erotisk julekalender kan også inkludere bondage-elementer som appellerer til dem som ønsker å utforske denne formen for intimitet. Noen murmelskalende kalendere inneholder produkter for myke bondage-leker, som:

 • Håndjern
 • Bryter
 • Blinde
 • Tau eller bånd

Disse elementene gir en mulighet til å eksperimentere med dominans og underkastelse dynamikken i forholdet.

Glidemidler

For å sikre komfort og nytelse mens du bruker sexleketøyene og bondage-produktene fra erotisk julekalender, kan det være lurt å bruke glidemidler. Glidemidler kan komme i forskjellige typer og smaker, slik som:

 • Vannbasert glidemiddel
 • Silikonbasert glidemiddel
 • Smaksatt glidemiddel

De kan hjelpe til med å redusere friksjon, gjøre bruk av sexleketøy mer behagelig og øke sensoriske opplevelser.

Erotisk julekalender gir deg muligheten til å utforske nye sider av seksualitet og intimitet, og lar deg nyte en rekke spennende produkter – sexleketøy, bondage-elementer og glidemidler – siden alle har potensial for å bringe nye og givende opplevelser inn i rommet.

Intime og Sensuelle Produkter

Begrenset opplag av erotiske julekalendere

Luksus Erotisk Julekalender Limited Edition 2023

Luksus Erotisk Julekalender Limited Edition 2022 er en eksklusiv og populær erotisk julekalender som imponerer både kvinner og menn. Med en pris på 1990 kroner, får du en kalender med en verdi på hele 5685 kroner. Denne kalenderen har blitt utsolgt 6 år på rad, og det er derfor lurt å være rask for å sikre deg en.

Julekalenderen inneholder 24 poser med deilige produkter som passer perfekt for par eller single. Overrask kjæresten eller deg selv med en luksuriøs kalender og pirrende overraskelser hver dag i desember.

Sinful Deluxe Julekalender

Sinful Deluxe Julekalender er en annen flott erotisk julekalender som tilbyr spennende produkter og opplevelser for både par og single. Denne kalenderen følger samme konsept som Luksus Erotisk Julekalender Limited Edition 2022, men med sin egen unike samling av erotiske overraskelser.

Med Sinful Deluxe Julekalender kan du også glede deg til 24 dører fylt med frekke overraskelser som kan introdusere nye elementer og lek i deres erotiske opplevelser. Prisen og verdien av denne julekalenderen varierer, så det er en god idé å være på utkikk for å sikre deg den beste dealen.

Både Luksus Erotisk Julekalender Limited Edition 2022 og Sinful Deluxe Julekalender gir deg muligheten til å utforske din seksuelle nysgjerrighet og skape magiske stunder sammen med partneren din, eller for deg selv, hver dag i desember.

Adventstid og Seksualitet

Adventstiden er en spesiell tid på året hvor mange forbereder seg på julen, og det er en tid som også kan brukes til å utforske din egen eller hverandres seksualitet. En erotisk julekalender er en populær måte å bringe litt ekstra spenning inn i desembermåned.

Intim

En intim erotisk julekalender kan inkludere en rekke frekke og forførende produkter som er utformet for å hjelpe deg og din partner med å koble følelsesmessig og seksuelt. Noen av disse produktene kan være:

 • Sensuelle massasjelys
 • Mykgjørende massasjeolje
 • Glidemiddel med smak
 • Delikate lingeri
 • Blindfold

Bruk adventstiden til å utforske nye sensuelle opplevelser med hverandre, og finn nye måter å koble på et intimt nivå.

Romantisk

For de som ønsker å legge til litt romantikk i adventstiden, kan en erotisk julekalender inneholde elementer som er utformet for å skape romantiske og kjærlige øyeblikk. Eksempler på slike produkter kan være:

 • Velduftende badesalt
 • Duftlys for stemning
 • Sjokolade eller jordbær til å spise sammen
 • Hjerteformede varmeputer
 • Koselige sokker eller morgenkåper

Adventsperioden er en ypperlig tid å styrke forholdet gjennom romantiske kvelder og intime øyeblikk. Utforsk hverandres ønsker og behov med en erotisk julekalender som oppfordrer til nærhet og kjærlighet denne desember måned.

Erotiske Julekalendere for Par og Single

Erotiske julekalendere er en spennende og leken måte å feire julen på, både for par og single. De tilbyr en rekke seksuelle produkter og leketøy for å tilføre lekenhet og intimitet i desember. Her er to populære erotiske julekalendere: Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julekalender og Amorelie Erotisk Julekalender – The Original.

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julekalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julekalender er en eksklusiv erotisk julekalender for voksne. Den tilbyr:

 • 14x sexleketøy
 • 4x erotiske tilbehør
 • 6x myk bondage

Denne julekalenderen er den perfekte gaven til partneren din og inkluderer luksuriøse bestselgere for kvinner, menn og par til en verdi av 4400 kr. Den medfølgende guiden hjelper dere med å få mest mulig ut av produktene.

Noen av produktene i denne kalenderen inkluderer parvibrator, buttplug, dildo og penisring. Den er designet for å skape en forførende og leken stemning gjennom hele desember, og er ideell for par som ønsker å utforske nye sexleketøy og aktiviteter sammen.

Amorelie Erotisk Julekalender – The Original

Amorelie Erotisk Julekalender – The Original er fylt med nøye utvalgte godbiter for både han og henne. Den inkluderer:

 • Erotiske overraskelser for spennende kvelder
 • Leketøy og tilbehør for å forsterke intimiteten
 • Kvalitetsprodukter for en verdi av over 2000 kr

Denne erotiske julekalenderen er testet av to par i ulike aldre og har fått en score på 9/10. Den kommer med sexleketøy som parvibrator, penisring og andre erotiske leketøy.

Amorelie Erotisk Julekalender er ideell for både par og single som ønsker å prøve ut noe nytt og spennende i førjulstiden. Den hjelper med å skape en erotisk stemning og gir et bredt utvalg av produkter som kan brukes både sammen og alene.

Julekalendere for Menn og Kvinner

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Kvinner

Sinful 12 Days of Christmas Adventures julekalender for kvinner har som mål å gi kvinner en spennende og erotisk opptakt til julen. Kalenderen inneholder 12 luker, hver med et unikt og nyskapende sexleketøy eller tilbehør. Noen av produktene i denne kalenderen inkluderer vibratorer, fingervibratorer og erotiske tilbehør som håndjern, blindfold og massasjestav.

Formålet med denne kalenderen er å bidra til både glede og pirrende nysgjerrighet på vei mot julen. Kvinner vil oppleve forskjellige grader av stimulering og erotisk lek, slik at de kan utforske behovene og lyster underveis.

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Menn

Sinful 12 Days of Christmas Adventures julekalender for menn gir menn en anledning til å bli kjent med erotisk og spennende sexleketøy. Med 12 luker som rommer forskjellige produkter, inviteres menn til å eksperimentere og finne nye lyster i adventstiden.

Noen av produktene som finnes i denne kalenderen inkluderer penisringer, masturbatorer og spennende tilbehør, som for eksempel blindfold og ticklers. Hensikten med kalenderen er å bringe erotikk og spenning inn i desemberdagene og bidra til et variert sexleketøyrepertoar for mannen.

Sinful 12 Days of Christmas Adventures julekalenderne for både kvinner og menn tilbyr en morsom og erotisk måte å telle ned dagene til jul. De hjelper individene med å utforske deres seksualitet og bidrar til å sette den rette stemningen for en intim og leken juletid.

Tilbehør og Hjelpemidler

Batterier

Erotiske julekalendere inneholder ofte en rekke elektriske sexleketøy. For å bruke disse ordentlig må du sørge for å ha riktige batterier på hånden. Mange av leketøyene vil kreve AA eller AAA batterier, men det kan også hende at du trenger mer spesialiserte batterityper. Det anbefales å lese bruksanvisningen som følger med hvert produkt for å finne ut hvilke batterier som passer.

Bruksanvisning

Ved å følge bruksanvisningene for hvert enkelt sexleketøy, vil du få mest mulig nytte og glede av dem. Bruksanvisningene er ofte inkludert i kalenderen og gir informasjon om:

 • Hvordan leketøyet fungerer og hvordan det skal brukes
 • Hvilke batterityper som kreves (hvis aktuelt)
 • Hvordan vedlikeholde og rengjøre leketøyet

Det er viktig å lese bruksanvisningen nøye for å unngå skader og for å sikre at produktene varer så lenge som mulig.

Handle hos Norske Butikker

Når det kommer til erotisk julekalender, finnes det et par norske butikker som tilbyr et spennende utvalg av produkter for både menn og kvinner. Vi skal se på to av disse butikkene, Lyko og Mshop, og hva de har å tilby for å gjøre adventstiden enda mer spennende.

Lyko

Lyko er en kjent skjønnhetsbutikk som også tilbyr erotisk julekalender. Selv om nettsiden hovedsakelig fokuserer på skjønnhetsprodukter og velvære, kan du også finne kalendere som inneholder en kombinasjon av velværeprodukter og intime leketøy. Dette gir deg og din partner muligheten til å nyte en måned full av overraskelser og nytelse i førjulstiden.

Mshop

Mshop er en annen norsk butikk som tilbyr en rekke erotisk julekalender. Deres utvalg er litt mer spesialisert enn Lyko, og de fokuserer på sexleketøy og intime produkter fremfor velværeartikler. Mshops erotisk julekalender inneholder et variert utvalg av sexleketøy og tilbehør for menn og kvinner, som dildoer, vibratorer, blindfolds og mye mer. Hver dag i desember vil by på en ny spennende overraskelse for deg og din partner å utforske sammen.

Ved å handle hos norske butikker som Lyko og Mshop, kan du være trygg på at du får kvalitetsprodukter og god kundeservice. Enten du foretrekker en erotisk julekalender med fokus på intime produkter, eller en kombinasjon av velvære og erotikk, er det noe for enhver smak hos disse butikkene.

Verdi og Priser

Sinful Classic Julekalender

Sinful Classic Julekalender er en populær adventskalender for voksne som inneholder forskjellige sexleketøy og erotisk tilbehør. Kalenderen gir mye for pengene, med et totalt produktverdi på omtrent 3400 kroner. Prisen for Sinful Classic Julekalender ligger imidlertid på rundt 1000 kroner, noe som gjør den til et godt kjøp for de som ønsker å utforske nye erotiske opplevelser uten å bruke for mye penger.

Det er verdt å merke seg at kalenderen kommer uten glidemiddel, massasjeolje og vibratorrens. Produktene som er inkludert i kalenderen er nøye utvalgt og i god kvalitet, noe som gir en positiv opplevelse for både nybegynnere og erfarne sexleketøybrukere.

Amor Erotisk Julekalender

Amor Erotisk Julekalender er en annen favoritt blant erotiske adventskalendere, med et eksklusivt design i lilla og svart. Kalenderen har en verdi på omtrent 6000 kroner, men selges til en pris på 1690 kroner.

Denne kalenderen inneholder en rekke sexleketøy og intime produkter som passer for både han og henne, samt par. Produktkvaliteten og variasjonen mellom dagene gjør at denne julekalenderen gir mye erotikk og nytelse for prisen.

I motsetning til Sinful Classic, inneholder Amor Erotisk Julekalender også glidemiddel, massasjeolje og vibratorrens, samt flere luksuriøse produkter for å skape en sensuell atmosfære i julestria.

Ofte Stilte Spørsmål

Hva inneholder Kondomeriets julekalender?

Kondomeriets julekalender inneholder en rekke erotiske overraskelser, som sexleketøy, sexy undertøy og erotisk tilbehør. Hver dag i desember frem til julaften kan du åpne en ny luke og nyte gleden av en ny, spennende erotisk opplevelse sammen med partneren din eller for deg selv.

Hva kan man forvente i en nytelse julekalender?

En nytelse julekalender inneholder et variert utvalg av erotiske gjenstander og opplevelser, designet for å gi deg og partneren din 24 dager med intimitet, glede og sensualitet. Noen av elementene kan inkludere sexleketøy, erotisk litteratur, massasjeprodukter, dekorativt undertøy og lekne spill som kan utforske seksuelle fantasier og bringe dere nærmere hverandre.

Hvor stammer julekalender-tradisjonen fra?

Julekalender-tradisjonen har røtter i det kristne førjulstiden, da folk ville telle ned dagene til jul ved hjelp av adventskalendere. Adventskalenderne ble først populære i Tyskland på 1800-tallet og spredte seg deretter til andre deler av Europa og Nord-Amerika. Disse kalenderne hadde ofte religiøse bilder eller bibelvers bak hver luke.

Når ble julekalender introdusert i Norge?

Julekalender ble først introdusert i Norge på begynnelsen av 1900-tallet, og har siden den gang blitt en populær og elsket tradisjon for både barn og voksne. De første erotiske julekalenderne ble introdusert i Norge noe senere, men har også blitt mer populære og aksepterte de senere årene.

Hvordan velge den beste erotiske julekalenderen?

For å velge den beste erotiske julekalenderen, bør du vurdere følgende faktorer:

 1. Dine og dine partner(e)s preferanser og grenser.
 2. Kvaliteten og variasjonen av produkter som tilbys.
 3. Pris i forhold til innholdet og budsjettet ditt.
 4. Kjøper-anmeldelser og omdømme til selgeren eller produsenten.

Er det forskjellige typer erotiske julekalendere?

Ja, det finnes forskjellige typer erotiske julekalendere, inkludert:

 • Luksus eller premium julekalendere, som inneholder høykvalitets produkter og ofte er litt dyrere.
 • Julekalendere spesielt designet for par, som inneholder produkter og opplevelser som fokuserer på intimitet og samspill.
 • Julekalendere rettet mot solo nytelse, som inneholder varer som fokuserer på selv-utforskning og personlig nytelse.
 • Tematiske julekalendere som fokuserer på spesifikke fetisjer eller interesser, for eksempel bondage eller sensuelle massasjer.
 1. https://www.vg.no/kommersielt-innhold/shopping/i/Q7mkWA/erotiske-julekalendere-2022
 2. https://www.tv2.no/nyheter/innenriks/denne-julekalender-typen-handler-nordmenn-aller-mest/15320177/
 3. https://www.nettavisen.no/livsstil/erotisk-julekalender-og-penispumpe-under-juletre/s/5-95-748453