Smarties Julekalender 2024: Sjokoladekalender med fargerike godbiter

Smarties julekalender har blitt en populær juletradisjon for mange nordmenn. Kalenderen inneholder 24 luker med sjokolade og er en fin måte å telle ned til jul på. Smarties julekalender er tilgjengelig i de fleste dagligvarebutikker og koster vanligvis rundt 169 kroner.

Sammenlignet med Kinder Maxi julekalender, er Smarties julekalenderen et rimeligere alternativ. Mens Kinder Maxi julekalenderen kan koste opptil 300 kroner, er Smarties julekalenderen et godt alternativ for de som ønsker å spare penger. Til tross for den lavere prisen, er Smarties julekalenderen fortsatt en god kvalitetsjokolade.

Smarties Julekalender


Spred glede og farger med Smarties! Smarties Sjokoladekalender er en adventskalender fra Smarties med 24 spennende overraskelser. Bak hver luke skjuler det seg ulike Smarties-gleder i alle fargene og smakene i regnbuen! Denne kalenderen er den perfekte starten på høytiden for både store og små.

Key Takeaways

  • Smarties julekalender er en populær juletradisjon i Norge.
  • Sammenlignet med Kinder Maxi julekalender, er Smarties julekalenderen et rimeligere alternativ.
  • Det kan være lurt å sjekke tilbud og kjøpsalternativer på nettet og sjekke sjokolade og saltinnholdet i kalenderen.

Smarties Julekalender og Pris

Smarties Julekalender

Smarties julekalender er en populær adventskalender for både store og små. Kalenderen inneholder 24 overraskelser, hvor hver luke inneholder forskjellige Smarties overraskelser i alle regnbuens farger og smaker. Bak lukene finner man blant annet større sjokoladefigurer som er hule inni og som inneholder små Smarties og annet godt.

Smarties julekalenderen er laget uten bruk av plastikk og er derfor et miljøvennlig alternativ til andre sjokoladekalendere. Kalenderen er også et godt valg for de som ønsker å unngå kunstige tilsetningsstoffer, da Smarties er laget uten kunstige farger og smaker.

Pris

Smarties julekalender kan kjøpes i de fleste dagligvareforretninger og koster vanligvis rundt 169 kroner. Prisen kan variere fra butikk til butikk og avhengig av tilbud og kampanjer.

Selv om Smarties julekalender kanskje er litt dyrere enn andre sjokoladekalendere på markedet, er det verdt å merke seg at kalenderen inneholder mer enn bare sjokoladepaletter. Med større sjokoladefigurer og annet godt bak lukene, er Smarties julekalender et godt valg for de som ønsker en variert og spennende adventskalender til jul.

Overall, Smarties julekalender er et godt valg for de som ønsker en miljøvennlig og naturlig adventskalender med god sjokolade og spennende overraskelser bak lukene.

Sammenligning med Kinder Maxi

Når det kommer til julekalendere med sjokolade, er Kinder Maxi Mix og Smarties to av de mest populære alternativene. Begge julekalenderne inneholder 24 luker med sjokolade, men det er noen forskjeller mellom dem. I denne delen vil vi sammenligne Smarties julekalender med Kinder Maxi Mix julekalender.

Kinder Maxi Julekalender

Kinder Maxi Mix julekalender er en av de mest kjente og populære julekalenderne med sjokolade. Den inneholder en blanding av Kinder sjokolade, inkludert Kinder Maxi, Bueno, og Schoko-Bons. Kalenderen er egnet for både barn og voksne, og er et godt alternativ for de som liker sjokolade fra Kinder.

Pris og innhold

Sammenlignet med Kinder Maxi Mix julekalender, er Smarties julekalender litt billigere. Mens Kinder Maxi Mix julekalender koster rundt 199,95 kroner, koster Smarties julekalender rundt 169,95 kroner. Begge julekalenderne inneholder 24 luker med sjokolade, men innholdet er forskjellig. Mens Kinder Maxi Mix julekalender inneholder en blanding av Kinder sjokolade, inneholder Smarties julekalender bare Smarties sjokolade.

Valg av sjokolade

Hvis du er en fan av Kinder sjokolade, vil Kinder Maxi Mix julekalender være et bedre alternativ for deg. Men hvis du elsker Smarties sjokolade, vil Smarties julekalender være et bedre alternativ. Begge julekalenderne er av høy kvalitet og vil gi deg en deilig sjokoladeopplevelse hver dag i desember.

Konklusjon

Både Kinder Maxi Mix julekalender og Smarties julekalender er gode alternativer for de som leter etter en sjokoladejulekalender. Hvis du er en fan av Kinder sjokolade, vil Kinder Maxi Mix julekalender være et bedre alternativ for deg. Men hvis du elsker Smarties sjokolade, vil Smarties julekalender være et bedre alternativ. Begge kalenderne er av høy kvalitet og vil gi deg en deilig sjokoladeopplevelse hver dag i desember.

Sammenligning med Kinder Maxi

Tilbud og Kjøpsalternativer

Smarties julekalenderen er en populær adventskalender som tilbys av flere forhandlere i Norge. Her er noen alternativer og tilbud som kan være interessante for de som ønsker å kjøpe en Smarties julekalender.

MENY

MENY er en av de største matvarekjedene i Norge, og de tilbyr et bredt utvalg av julekalendere, inkludert Smarties julekalenderen. Prisen for denne kalenderen kan variere, men den er vanligvis tilgjengelig for rundt 50 kroner. MENY tilbyr også andre typer julekalendere, inkludert sjokoladekalendere, lakriskalendere og bruskalendere.

Bilka

Bilka er en dansk varehuskjede som tilbyr et stort utvalg av produkter, inkludert Smarties julekalenderen. Prisen for denne kalenderen er vanligvis rundt 50 kroner. Bilka tilbyr også andre typer adventskalendere, inkludert sjokoladekalendere og lekekalendere.

Power.no

Power.no er en norsk nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av elektronikk og andre produkter. De tilbyr også Smarties julekalenderen til en pris på rundt 50 kroner. Power.no tilbyr også andre typer adventskalendere, inkludert sjokoladekalendere og lekekalendere.

Andre forhandlere

Smarties julekalenderen kan også være tilgjengelig hos andre forhandlere, inkludert dagligvarebutikker og leketøysbutikker. Prisene kan variere, så det kan være lurt å sjekke flere steder før du kjøper en kalender.

Det kan også være lurt å sjekke nettbutikker som Amazon og eBay, da de kan tilby Smarties julekalenderen til en lavere pris enn lokale forhandlere. Vær imidlertid oppmerksom på at frakt og tollavgifter kan påløpe når du bestiller fra disse nettbutikkene.

Sjokolade og Salt Innhold

Smarties julekalenderen er en sjokoladekalender som inkluderer sjokoladebiter med et hint av salt. Dette gir en spennende smaksopplevelse som er annerledes enn vanlig sjokolade.

Hver dag i desember kan man åpne en luke og finne en sjokoladebit med ulike farger og smaker. Noen av sjokoladebitene har en ekstra overraskelse i form av småleker eller annen underholdning.

Smarties julekalenderen er perfekt for de som ønsker å prøve noe nytt og spennende i julemåneden. Det er også en fin gave til sjokoladeelskere som ønsker å utforske nye smaker.

Tabellen nedenfor viser noen av de ulike sjokoladesmakene man kan finne i Smarties julekalenderen:

SjokoladesmakBeskrivelse
MelkesjokoladeKremet og søt sjokolade
Mørk sjokoladeRik og intens sjokoladesmak
Hvit sjokoladeMild og søt sjokolade
Salt karamellKaramellisert sukker med et hint av salt
Salt lakrisSøt lakris med et hint av salt
Salt popcornSprøtt popcorn med et hint av salt

I tillegg til sjokoladebitene med salt smak, inkluderer Smarties julekalenderen også sjokoladebiter med andre spennende smaker som jordbær, appelsin og sitron.

Overall, Smarties julekalenderen er en spennende sjokoladekalender med et variert utvalg av sjokoladesmaker, inkludert sjokolade med salt smak. Det er en fin gave til sjokoladeelskere som ønsker å prøve noe nytt og annerledes i julemåneden.

Sjokolade og Salt Innhold

Ofte stilte spørsmål

Hvor kan jeg kjøpe en Smarties julekalender?

Smarties julekalender kan kjøpes i mange matbutikker og dagligvarebutikker i Norge. Det kan også kjøpes online fra forskjellige nettbutikker.

Hva er forskjellen mellom en Smarties julekalender og en Cola julekalender?

En Smarties julekalender inneholder sjokoladebiter og små leker, mens en Cola julekalender inneholder forskjellige typer brus.

Hva er inkludert i en Smarties julekalender?

En Smarties julekalender inneholder 24 lukenummer som hver inneholder sjokoladebiter og små leker. Det er en blanding av forskjellige sjokoladesmaker og leker.

Hvor kan jeg finne anmeldelser av Smarties julekalenderen?

Anmeldelser av Smarties julekalenderen kan bli funnet på nettet på forskjellige nettsteder som selger julekalendere. Det kan også være mulig å finne anmeldelser på sosiale medier.

Hvordan åpner jeg en Smarties julekalender?

For å åpne en Smarties julekalender, finn lukenummeret for dagen og åpne luken. Inne i luken vil du finne en sjokoladebit og en liten leke.

Er Smarties julekalenderen egnet for personer med allergier?

Smarties julekalenderen inneholder melk, soya og hvete. Det kan også inneholde spor av nøtter, peanøtter og egg. Personer med allergier bør sjekke ingredienslisten nøye før de kjøper Smarties julekalenderen.

  1. https://www.nrk.no/trondelag/fant-nal-i-sjokoladekalender-1.12108742
  2. https://www.vg.no/annonsorinnhold/meny/julekalender-46-21/
  3. https://www.klikk.no/foreldre/barn/tester-og-barneutstyr/test-av-julekalendere-2012-3611011