Rituals Julekalender 2024: Alt du trenger å vite

Rituals Julekalender er en eksklusiv adventskalender som gir en meningsfull gave til venner og familie eller en måte å telle ned til jul på en meningsfull måte. Med 24 spesielle øyeblikk og luksuriøse Rituals-produkter hver dag, er dette en vakker påminnelse om å verdsette de små tingene i livet som gir deg lykke og glede. Rituals Julekalender er perfekt for alle som ønsker å gi eller motta en meningsfull gave i løpet av julehøytiden.

Produktene i Rituals Julekalender inkluderer en rekke skjønnhetsprodukter for både menn og kvinner, som gir en perfekt blanding av pleie og avslapping. Rituals er kjent for å bruke bærekraftige og naturlige ingredienser i produktene sine, og dette gjenspeiles også i julekalenderen. Fra dusjgeler og kroppspleieprodukter til duftlys og hjemmeprodukter, vil hver dag i adventstiden bringe en ny overraskelse og glede.

Rituals Julekalender

Nyt adventstiden med House of Rituals Classic Julekalender – en strålende samling av 24 luksuriøse gaver i et nydelig design. Inspirert av vår ikoniske butikk, gir denne kalenderen deg skjønnhets- og hjemmeprodukter til en verdi av 1.629 kr, inkludert fire lys for hver søndag i advent. Gled deg over 24 meningsfulle øyeblikk mens du teller ned dagene til jul, og opplev spenningen ved å åpne hver dør for å avsløre luksuriøse overraskelser.

Key Takeaways

 • Rituals Julekalender er en eksklusiv adventskalender som gir 24 spesielle øyeblikk og luksuriøse Rituals-produkter hver dag i adventstiden.
 • Produktene inkluderer en rekke skjønnhetsprodukter for både menn og kvinner, som gir en perfekt blanding av pleie og avslapping.
 • Rituals Julekalender kan enkelt kjøpes online på deres offisielle nettside eller i en av deres butikker, og er den perfekte gaven til alle som ønsker å nyte en avslappende og pleiende adventstid.

Hva Er Rituals Julekalender

Rituals Julekalender er en adventskalender som inneholder 24 forskjellige Rituals-produkter, en for hver dag frem til julaften. Kalenderen er tilgjengelig i forskjellige serier, inkludert Ritual of Sakura, Ritual of Mehr, Ritual of Jing, Ritual of Karma, og Ritual of Samurai.

Ritual of Sakura

Ritual of Sakura kalenderen inneholder produkter som er inspirert av japanske kirsebærblomster og deres symbolske betydning for å feire livet. Produktene i denne serien inkluderer kroppskrem, dusjgelé, skrubb, håndbalm, og mer.

Ritual of Mehr

Ritual of Mehr kalenderen inneholder produkter som er inspirert av den indiske feiringen av lyset, Diwali. Produktene i denne serien inkluderer dusjoljer, kroppskrem, skrubb, og mer.

Ritual of Jing

Ritual of Jing kalenderen inneholder produkter som er designet for å hjelpe deg med å slappe av og finne ro i en travel hverdag. Produktene i denne serien inkluderer dusjoljer, kroppsskrubb, håndbalm, og mer.

Ritual of Karma

Ritual of Karma kalenderen inneholder produkter som er inspirert av den hinduistiske troen på karma og å gjøre gode gjerninger. Produktene i denne serien inkluderer dusjgelé, kroppskrem, håndbalm, og mer.

Ritual of Samurai

Ritual of Samurai kalenderen inneholder produkter som er inspirert av japanske samuraier og deres tradisjoner for å finne balanse og styrke. Produktene i denne serien inkluderer dusjgelé, kroppskrem, skjeggolje, og mer.

Rituals adventskalender er en flott måte å oppdage og prøve ut forskjellige produkter fra Rituals, samtidig som du teller ned til jul. Adventskalenderen er tilgjengelig i forskjellige størrelser og prisklasser, inkludert den eksklusive Ritual of Advent-kalenderen.

Produkter I Rituals Julekalender

Rituals Julekalender er en eksklusiv gave som inneholder 24 overraskelser fylt med skjønnhetsprodukter fra Rituals. Kalenderen er en perfekt måte å forberede seg på julen på, og det er en flott gave til deg selv eller noen du er glad i. Her er noen av produktene du kan forvente å finne i Rituals Julekalender.

Produkter I Rituals Julekalender

Dusjskum Og Dusjgelé

Rituals Julekalender inneholder dusjskum og dusjgelé som gir en unik og behagelig dusjopplevelse. Sakura og Karma er to av de mest populære duftene som kan finnes i kalenderen. Sakura har en mild og beroligende duft av kirsebærblomster, mens Karma har en mer krydret og varm duft.

Kroppskrem Og Kroppsolje

Rituals Julekalender inneholder også kroppskrem og kroppsolje som gir næring og fuktighet til huden. Mehr og Jing er to av de mest populære duftene som kan finnes i kalenderen. Mehr har en søt og fruktig duft av mandarin og yuzu, mens Jing har en mer beroligende og avslappende duft av lotusblomst og jujube.

Duftlys Og Adventslys

Rituals Julekalender inneholder også duftlys og adventslys som gir en hyggelig og avslappende atmosfære i hjemmet. Duftlysene kommer i forskjellige størrelser og dufter, som for eksempel The Ritual of Sakura og The Ritual of Karma.

Parfymer Og Solkrem

Rituals Julekalender inneholder også parfymer og solkrem som gir en frisk og behagelig duft og beskyttelse mot solen. Parfymene kommer i forskjellige størrelser og dufter, som for eksempel The Ritual of Mehr og The Ritual of Jing. Solkremen gir en høy beskyttelse mot solen og passer til alle hudtyper.

I alt er Rituals Julekalender en flott måte å oppleve forskjellige Rituals-produkter på og gir en behagelig og avslappende juleopplevelse.

Hvordan Kjøpe Rituals Julekalender Online

Det er enkelt å kjøpe Rituals Julekalender online. Du kan bestille kalenderen fra Rituals offisielle nettbutikk eller fra en rekke andre nettbutikker. Her er noen tips for å gjøre kjøpsprosessen så enkel som mulig:

Finn den beste prisen på Rituals Julekalender

Før du kjøper Rituals Julekalender, kan det være lurt å sammenligne priser fra forskjellige nettbutikker. Du kan bruke en prisjakt-tjeneste for å finne den beste prisen på kalenderen. Det kan også være lurt å sjekke om det er noen kampanjer eller rabatter tilgjengelige.

Bestill Rituals Julekalender online

Når du har funnet den beste prisen på Rituals Julekalender, kan du enkelt bestille kalenderen online. Du kan velge å bestille fra Rituals offisielle nettbutikk eller fra en annen nettbutikk som selger kalenderen.

Levering av Rituals Julekalender

Når du har bestilt Rituals Julekalender online, vil kalenderen bli levert til deg. Leveringstiden kan variere avhengig av hvor du bor og hvilken nettbutikk du har bestilt fra. Det kan være lurt å sjekke leveringstiden før du bestiller.

Oppsummering

Kjøp av Rituals Julekalender online er en enkel prosess. Finn den beste prisen ved å sammenligne priser fra forskjellige nettbutikker og bruk en prisjakt-tjeneste. Bestill kalenderen fra Rituals offisielle nettbutikk eller en annen nettbutikk som selger kalenderen. Sjekk leveringstiden før du bestiller.

Personvern Og Informasjonskapsler

Personvern Og Informasjonskapsler

Rituals verdsetter personvernet til kundene sine og tar det på alvor. Vi samler inn og bruker personopplysninger kun til å forbedre kundenes opplevelse på vår nettside og i butikkene våre. Vi bruker også informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig tilpasset opplevelse når du besøker nettsiden vår.

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på datamaskinen din når du besøker nettsider. Disse filene samler inn informasjon om nettleseren din og aktivitetene dine på nettsiden. Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre nettsiden vår og gi deg en mer personlig tilpasset opplevelse.

Vi samarbeider med Facebook, Google, Schibsted og andre annonsepartnere for å tilpasse annonser og innhold til deg basert på dine interesser og aktiviteter på Schibsted-nettsteder. Dette gjør vi ved hjelp av informasjonskapsler og andre teknologier for å samle inn informasjon om nettleseren din og aktivitetene dine på nettsiden.

Vi tar personvern og sikkerhet på alvor og jobber kontinuerlig med å forbedre våre systemer og prosesser for å beskytte personopplysningene dine. Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående personvern eller informasjonskapsler, kan du kontakte vår kundeservice for hjelp.

Bærekraft Og Naturlige Ingredienser

Rituals er en merkevare som legger stor vekt på bærekraft og bruker så mange naturlige ingredienser som mulig i produktene sine. De jobber hardt for å ta ansvar for verden rundt oss og redusere miljøpåvirkningen.

Produktene i Rituals julekalender er laget med nøye utvalgte naturlige ingredienser som søt mandelolje, indisk rose, jujube, hellig lotus, kirsebærblomsten og mange flere. Disse ingrediensene er kjent for sine helbredende og beroligende egenskaper og gir en fantastisk følelse på huden.

Rituals har også fjernet mikroplast fra produktene sine og bruker ingen parabener. I stedet bruker de miljøvennlige alternativer som er snille mot både huden og planeten vår. Produktene deres er også ikke testet på dyr, og de jobber hardt for å være en dyrevennlig merkevare.

Rituals er inspirert av ayurveda, en eldgammel helbredelseslære fra India, og bruker dette som grunnlag for mange av produktene sine. Ayurveda handler om å finne balanse mellom kropp og sinn, og Rituals har skapt produkter som kan hjelpe deg med å oppnå denne balansen.

Alt i alt er Rituals julekalender en fantastisk måte å ta vare på deg selv og planeten vår på samme tid. Med naturlige ingredienser og bærekraftige alternativer, kan du nyte en luksuriøs opplevelse uten å skade miljøet.

Gaveideer For Menn Og Kvinner

Rituals Julekalender er en flott gave til både menn og kvinner. Med 24 overraskelser som inkluderer hudpleie, duftlys, og andre velværeprodukter, vil mottakeren kunne nyte en ny overraskelse hver dag i desember.

Her er noen gaveideer til menn og kvinner som kan være nyttige når du skal velge den perfekte julegaven:

Gaveideer for Kvinner

 • The Ritual of Sakura Body Cream: En deilig kroppskrem som gir næring og fuktighet til huden. Den har en mild og frisk duft av kirsebærblomst, og vil gi en følelse av ro og avslapning.
 • The Ritual of Ayurveda Shower Foam: En luksuriøs dusjsåpe som skummer godt og gir en forfriskende følelse. Den har en mild og behagelig duft av indisk rose og søt mandelolje.
 • The Ritual of Hammam Body Scrub: En eksfolierende kroppsskrubb som fjerner døde hudceller og gir en myk og glatt hud. Den har en oppfriskende duft av eukalyptus og rosmarin.

Gaveideer for Menn

 • The Ritual of Samurai Shave Foam: En mykgjørende barberingskrem som gir en tett og jevn barbering. Den har en frisk og maskulin duft av bambus og sandeltre.
 • The Ritual of Samurai Hair & Body Wash: En alt-i-ett dusjsåpe som renser og gir fuktighet til både hår og kropp. Den har en frisk og oppkvikkende duft av mint og bambus.
 • The Ritual of Samurai Deodorant Spray: En effektiv og langvarig deodorant som holder deg frisk og tørr hele dagen. Den har en maskulin og frisk duft av ceder og bambus.

Uansett om du velger Rituals Julekalender eller en av de andre gaveideene, vil mottakeren kunne nyte en deilig opplevelse av velvære og avslapning.

Pleie Og Avslapping Med Rituals

Rituals er et livsstilsmerke som tilbyr hudpleie, kroppspleie, og duftprodukter. Deres julekalender er en flott måte å oppleve noen av deres mest populære produkter og få en smak av hva merket har å tilby.

Rituals julekalender inneholder 24 forskjellige produkter for pleie og avslapping. Hver dag vil du oppdage en ny overraskelse som vil gi deg en følelse av velvære og ro.

Rituals er kjent for å tilby produkter som er laget med naturlige ingredienser og som er skånsomme mot huden. Deres produkter er perfekte for de som ønsker å ta vare på huden sin på en naturlig måte.

I tillegg til hudpleieprodukter, inneholder julekalenderen også flere produkter for badet. Disse produktene vil hjelpe deg med å slappe av og lindre stress etter en lang dag.

Med Rituals julekalender kan du oppleve en følelse av velvære hver dag i desember. Produktene vil hjelpe deg med å slappe av og ta vare på kroppen din på en naturlig måte.

Ofte stilte spørsmål

Hva er innholdet i Rituals julekalenderen for 2024?

Innholdet i Rituals julekalenderen for 2023 er ikke offisielt bekreftet ennå. Vanligvis inneholder kalenderen en rekke luksuriøse Rituals-produkter for kropp, sinn og sjel, inkludert duftlys, dusjgeler, kroppsoljer og mer.

Hva er prisen på Rituals julekalenderen på Prisjakt?

Prisene på Rituals julekalenderen varierer, og det kan være lurt å sjekke flere forhandlere for å finne den beste prisen. På Prisjakt kan du sammenligne priser fra ulike nettbutikker og finne den beste avtalen.

Hva er forskjellen mellom Rituals julekalenderen for 2023 og 2024?

Siden innholdet i Rituals julekalenderen for 2023 ikke er offisielt bekreftet ennå, er det umulig å fastslå nøyaktig hva som vil være forskjellig fra 2022-versjonen. Imidlertid kan man forvente at kalenderen vil inneholde nye produkter og dufter for å gjøre opplevelsen unik for hvert år.

Kan jeg kjøpe Rituals julekalenderen på Lyko?

Det kan være mulig å kjøpe Rituals julekalenderen på Lyko, men det kan være lurt å sjekke med nettbutikken direkte for å bekrefte tilgjengelighet og pris.

Hva er inkludert i Rituals adventskalenderen for 2023?

Innholdet i Rituals adventskalenderen for 2022 inkluderer en rekke luksuriøse produkter fra Rituals, inkludert dusjgeler, kroppskremer, duftlys og mer. Kalenderen er designet for å gi en unik opplevelse hver dag i desember.

Hvordan kan jeg få tak i Rituals kalenderen for 2023?

Du kan kjøpe Rituals kalenderen for 2022 fra en rekke forhandlere, inkludert Rituals’ nettbutikk og andre nettbutikker som selger Rituals-produkter. Det kan være lurt å sjekke flere forhandlere for å finne den beste prisen.

 1. https://www.vg.no/kommersielt-innhold/shopping/i/nQR7B5/de-beste-julekalenderne-innen-skjoennhet-2022
 2. https://www.tv2.no/underholdning/tv-2-hjelper-deg/arets-beste-julekalendere-til-bade-store-og-sma/10989379/
 3. https://www.vg.no/annonsorinnhold/affiliate/de-skjoenneste-adventskalendere/a/eK864O