Harry Potter Julekalender 2024: Alt du trenger å vite

Harry Potter-fansen kan nå telle ned dagene til jul med Harry Potter julekalenderen. Denne julekalenderen er en perfekt gave til alle Harry Potter-fans, uansett alder. Kalenderen inneholder en rekke spennende overraskelser som vil gjøre julemåneden ekstra magisk.

Inne i Harry Potter julekalenderen finner man en rekke forskjellige ting, fra leker til godteri og andre spennende overraskelser. Kalenderen har også karakterer fra Harry Potter-universet, som vil gjøre opplevelsen enda mer autentisk og spennende for fansen. Julekalenderen er egnet for både barn og voksne, og vil garantert spre juleglede og magi i hjemmet.

Harry Potter Julekalender

Harry Potter Julekalenderen består av 24 artikler, inkludert en snorpose, pin, lenticular pin-merke, sokker, julepynt, viskelær, veske, penn, overstrykningspenn, klistremerker, stempel, memo-fane, linjal, washi tape, sprettball, pop socket, nøkkelring i gummi, armbånd, halskjede, notatblokk, magnetisk bokmerke, bokmerke og mye mer!

Key Takeaways

 • Harry Potter julekalenderen er en perfekt gave til alle Harry Potter-fans, uansett alder.
 • Kalenderen inneholder en rekke spennende overraskelser som vil gjøre julemåneden ekstra magisk.
 • Julekalenderen er egnet for både barn og voksne, og vil garantert spre juleglede og magi i hjemmet.

Harry Potter Julekalender

Når julen nærmer sig, er det tid til at finde den perfekte julekalender. Hvis du er en Harry Potter fan, er der mange forskellige muligheder for at tælle ned til jul med Harry og hans venner fra Hogwarts. Her er en oversigt over nogle af de bedste Harry Potter julekalendere, der er tilgængelige i 2023.

Lego Julekalender

LEGO Harry Potter julekalenderen er en af de mest populære julekalendere med Harry Potter tema. Denne julekalender indeholder 24 små LEGO-figurer og -bygninger, der er inspireret af Harry Potter filmene. Fra det gyldne lyn til Hogwarts Express, er der masser af magiske overraskelser i denne julekalender. Denne julekalender er en fantastisk gave til både børn og voksne, der elsker Harry Potter og LEGO.

Funko Pop Julekalender

Hvis du er en samler af Funko Pop figurer, er Funko Pop Harry Potter julekalenderen den perfekte julekalender for dig. Denne julekalender indeholder 24 forskellige Harry Potter Funko Pop figurer, der er inspireret af Harry Potter filmene. Fra Harry og Hermione til Voldemort og Dobby, er der masser af magiske overraskelser i denne julekalender. Denne julekalender er en fantastisk gave til enhver Harry Potter fan, der elsker Funko Pop figurer.

Cinereplicas Julekalender

Cinereplicas Harry Potter julekalenderen er en af de mest omfattende julekalendere med Harry Potter tema. Denne julekalender indeholder 24 forskellige Harry Potter merchandise produkter, herunder tøj, tilbehør og andre spændende overraskelser. Fra Hogwarts skoleuniformer til tryllestave og krus, er der masser af magiske overraskelser i denne julekalender. Denne julekalender er en fantastisk gave til enhver Harry Potter fan, der ønsker at tilføje noget magisk til deres jul på Hogwarts.

Uanset hvilken Harry Potter julekalender du vælger, er der masser af magiske overraskelser at opdage hver dag frem til juleaften. Så hvorfor ikke tælle ned til jul med et eventyr i Harry Potters magiske verden?

Ting i Julekalender

En Harry Potter-julekalender er ikke kun en spændende måde at tælle ned til jul på, men også en kilde til en række magiske og sjove ting. Her er nogle af de ting, du kan forvente at finde bag lågerne i en Harry Potter-julekalender:

 • Legetøj: Julekalenderen kan indeholde forskellige former for legetøj, såsom tryllestave, quidditch-kugler, og meget mere.
 • Figurer: Du kan finde figurer af dine yndlingskarakterer i julekalenderen, såsom Harry Potter, Hermione Granger, Ron Weasley, og mange flere.
 • Funko Pop: Funko Pop-figurer er en populær del af Harry Potter-julekalendere. Disse figurer er kendt for deres store hoveder og nuttede udseende.
 • Ure: Harry Potter-julekalendere kan indeholde ure med forskellige designs og motiver fra Harry Potter-universet.
 • Mærker: Julekalenderen kan også indeholde forskellige mærker, såsom Hogwarts-husmærker eller mærker med billeder af de forskellige karakterer.
 • Bøger: Der kan være små bøger med citater eller historier fra Harry Potter-bøgerne.
 • Spil: Julekalenderen kan indeholde små spil eller puslespil med Harry Potter-tema.
 • Pop-up: Pop-up-bøger med magiske scener fra Harry Potter-universet kan også være en del af julekalenderen.
 • Postkort: Julekalenderen kan indeholde postkort med forskellige billeder fra Harry Potter-filmene.
 • Malebog: En malebog med Harry Potter-tema kan også være en del af julekalenderen.
 • Nøglering: En nøglering med et Harry Potter-motiv kan være en lille, men sjov ting at finde i julekalenderen.
 • Vinylfigur: En lille vinylfigur af en magisk væsen fra Harry Potter-universet kan også være en del af julekalenderen.
 • Rekvisitter: Julekalenderen kan indeholde forskellige rekvisitter fra Harry Potter-filmene, såsom Hogwarts-brevet eller en Hogwarts-uniform.
 • Billedramme: En billedramme med et Harry Potter-motiv kan være en sjov måde at vise din kærlighed til Harry Potter på.
 • Notesbog: En notesbog med Harry Potter-tema kan være en praktisk ting at have liggende på skrivebordet.
 • Minifigurer: Små minifigurer af forskellige karakterer fra Harry Potter-universet kan også være en del af julekalenderen.
 • Klistermærker: Julekalenderen kan indeholde forskellige klistermærker med Harry Potter-tema, som du kan dekorere dine ting med.
 • Magiske væsner: Endelig kan julekalenderen indeholde små figurer af magiske væsner fra Harry Potter-universet, såsom nisser, drager, og meget mere.

Som du kan se, er der masser af spændende ting at finde i en Harry Potter-julekalender. Uanset om du er en stor Harry Potter-fan eller bare leder efter en sjov og anderledes måde at tælle ned til jul på, er en Harry Potter-julekalender et godt valg.

Karakterer

Harry Potter julekalenderen inneholder mange av de velkjente karakterene fra Harry Potter universet. Blant karakterene finner vi Harry, Ron og Hermione, som er hovedpersonene i bøkene og filmene. Disse tre karakterene er populære blant fansen og vil sikkert være en stor del av julekalenderen.

I tillegg til de tre hovedpersonene, vil også andre karakterer være inkludert i julekalenderen. For eksempel kan vi forvente å se Hedwig, Harrys trofaste ugle, som vil gi en ekstra touch av magi til kalenderen. Vi kan også se frem til å møte troldmenn og troldmenn som spiller en viktig rolle i Harry Potter-universet.

En annen spennende ting med Harry Potter julekalenderen er at det vil være eksklusive varianter av karakterene som vil være tilgjengelige i kalenderen. Dette vil sikkert være en godbit for fansen som ønsker å samle på alle variantene av karakterene.

Alt i alt vil Harry Potter julekalenderen være en spennende opplevelse for fansen, med mange av de velkjente karakterene fra Harry Potter-universet.

Karakterer

Julekalendere for Barn

Julen nærmer seg, og det er på tide å tenke på julekalendere til barna. Hva med å gi dem en Harry Potter-julekalender i år? Det er en perfekt gave til alle små fans av Harry Potter-universet. Her er noen alternativer å vurdere:

 • Harry Potter – Eventyrlig Jul – En Magisk Julekalender: Denne julekalenderen har form av en bok og inneholder over 40 forskjellige overraskelser fra Harry Potters magiske verden, inkludert postkort, malebok, billedramme og mer. Den er tilgjengelig fra Bog & Idé for 399,95 kr.
 • Harry Potter Julekalender Deluxe: Dette er en annen flott julekalender for Harry Potter-fans. Den inneholder 24 overraskelser, inkludert trylledrikk-kopper, klistremerker og sjokolade. Den er tilgjengelig fra Jollyroom for 489 kr.
 • Harry Potter Julekalender: Denne julekalenderen er perfekt for barn som elsker Harry Potter. Den inneholder 24 overraskelser, inkludert tryllestav, krus, nøkkelring og mer. Den er tilgjengelig fra Coolstuff for 349 kr.

Uansett hvilken julekalender du velger, vil det være en spennende og magisk måte for barna å telle ned dagene til jul. Og hvis du også trenger å kjøpe en autostol til barnet ditt, kan du sjekke ut vårt utvalg av autostoler fra kjente merker som Maxi-Cosi og Cybex. Vi har også et stort utvalg av leker og spill for både jenter og gutter.

Køb og Levering

Hvis du er på jakt etter en Harry Potter julekalender, har du kommet til rett sted! På Coolstuff finner du et stort utvalg av Harry Potter julekalendere som vil glede alle Potterheads der ute. Vi tilbyr også rask levering og fri frakt ved kjøp over 499 kr.

Vi har flere forskjellige Harry Potter julekalendere å velge mellom, så du kan finne den som passer best for deg eller din venn. Enten du ønsker en julekalender fylt med Funko Pop-figurer eller praktiske produkter, har vi det du trenger.

Vi tilbyr også enkel og trygg netthandel på vår nettside. Du kan enkelt legge produkter i handlekurven og velge mellom flere forskjellige betalingsalternativer. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, kan du kontakte vår kundeservice som alltid er klar til å hjelpe deg.

Vi har også en god returrett som gir deg muligheten til å returnere produktene hvis du ikke er fornøyd. Vi er stolte av å tilby kvalitetsprodukter til lave priser, og vi håper du finner det du leter etter på vår nettside.

Flere Produkter

Hvis du er en stor fan av Harry Potter, finnes det mange alternativer for å skape juleglede med en Harry Potter-julekalender. En populær type julekalender er pakkekalenderen, som gir deg en ny overraskelse hver dag i desember. Her er noen flere produkter du kan vurdere:

 • Harry Potter-julepynt: Hvis du vil dekorere hjemmet ditt med Harry Potter-tema, finnes det mange alternativer for julepynt. Du kan finne julekuler med Harry Potter-motiver, julestrømper med Gryffindor-logoen, og mer.
 • Harry Potter-pakkekalendere: I tillegg til den offisielle Harry Potter-julekalenderen finnes det også andre pakkekalendere med Harry Potter-tema. Du kan finne pakkekalendere med sokker, tryllestaver, og andre Harry Potter-accessories.
 • Coolstuff: Coolstuff er en nettbutikk som har et stort utvalg av Harry Potter-produkter, inkludert julekalendere. De har flere forskjellige typer julekalendere med Harry Potter-tema, så du kan finne den som passer best for deg.
 • Slik: Hvis du vil ha en Harry Potter-julekalender med noe søtt, finnes det også flere alternativer med godteri og sjokolade. Du kan finne julekalendere med Harry Potter-sjokolade, vingummi, og mer.
 • Accessories: Hvis du vil ha mer enn bare sokker og tryllestaver, finnes det også Harry Potter-julekalendere med andre accessories. Du kan finne julekalendere med puder, stjerner, og mer.

Uansett hva du velger, kan en Harry Potter-julekalender gi deg mye glede i desember.

Flere Produkter

Ofte stilte spørsmål

Hva er innholdet i Harry Potter julekalenderen?

Harry Potter julekalenderen inneholder 24 små overraskelser som er inspirert av Harry Potters magiske verden. Disse overraskelsene kan være alt fra små figurer til julepynt og andre Harry Potter-relaterte gjenstander.

Hvor kan jeg kjøpe Harry Potter julekalender?

Du kan kjøpe Harry Potter julekalenderen fra flere forskjellige forhandlere, både på nett og i butikk. Noen av de vanligste stedene å kjøpe Harry Potter julekalenderen er bokhandlere, lekebutikker og nettbutikker som selger Harry Potter-merchandise.

Hvordan fungerer Harry Potter julekalenderen?

Harry Potter julekalenderen fungerer som en vanlig julekalender, der du åpner en ny luke hver dag frem til julaften. Bak hver luke vil du finne en liten overraskelse som er inspirert av Harry Potters magiske verden.

Er det forskjellige Harry Potter julekalendere å velge mellom?

Ja, det finnes flere forskjellige Harry Potter julekalendere å velge mellom. Noen av disse kalenderne kan ha forskjellig innhold eller design, så det kan være lurt å sjekke nøye før du bestemmer deg for hvilken Harry Potter julekalender du vil kjøpe.

Hvordan kan jeg vite om Harry Potter julekalenderen er ekte?

Det kan være vanskelig å vite om Harry Potter julekalenderen er ekte eller ikke, spesielt hvis du kjøper den fra en usikker forhandler. Det beste er å kjøpe Harry Potter julekalenderen fra en pålitelig forhandler som selger ekte Harry Potter-merchandise.

Hva er prisen på Harry Potter julekalenderen?

Prisen på Harry Potter julekalenderen kan variere avhengig av hvor du kjøper den og hvilken type Harry Potter julekalender du velger. Vanligvis vil prisen ligge på mellom 200 og 500 kroner.

 1. https://www.vg.no/kommersielt-innhold/shopping/i/JxXXq8/2022-her-er-aarets-julekalendere-til-barn
 2. https://www.abcnyheter.no/annonsorinnhold/mat-og-drikke/2020/09/15/195705652/julekalender-2021-arets-kuleste-adventskalendere-til-tenaringen
 3. https://framtida.no/2019/11/05/2007