Playmobil Adventskalender 2024: En Spennende Julekalender for Barn

Playmobil adventskalender er en populær vare i løpet av ferien. Den kommer med 24 nummererte dører, hver inneholdende en overraskelses Playmobil-leke. Tanken er å åpne én dør hver dag frem til jul for å avsløre en ny leke.

Historien til Playmobil adventskalender går tilbake til tidlig på 1990-tallet da den først ble introdusert i Tyskland. Siden den gang har den blitt et verdensomspennende fenomen, med mange forskjellige temaer tilgjengelige for å passe barn i alle aldre og interesser. Noen av temaene inkluderer julebakst, lekebutikk, skattejakt i piratbukten og Tilbake til fremtiden del III, for å nevne noen.

Playmobil Julekalender

Playmobil Julekalenderen har 24 spennende overraskelser fra Playmobil. Inneholder to Playmobil-figurer og en tøff politimotorsykkel. I tillegg tilbyr julekalenderen håndjern og annet morsomt tilbehør. Med et spennende innbruddsscenario fungerer kalenderen også som en scene for fantasifulle lekeeventyr.

Key Takeaways

 • Playmobil adventskalender er en populær gjenstand i løpet av ferien, som leveres med 24 nummererte dører, hver med en overraskelses Playmobil-leke.
 • Historien til Playmobil adventskalender går tilbake til begynnelsen av 1990-tallet, og siden den gang har den blitt et verdensomspennende fenomen med mange forskjellige temaer tilgjengelige.
 • Foreldre velger ofte Playmobil adventskalender som en morsom og interaktiv måte å telle ned til jul sammen med barna sine, og det er et bærekraftig og miljøvennlig valg.

Historien Om Playmobil Adventskalender

Playmobil er en populær leketøysmerke som har vært på markedet siden 1974. Siden den gang har Playmobil blitt et av de mest kjente og elskede leketøysmerkene i verden. Adventskalenderen fra Playmobil er en populær juletradisjon for mange familier.

Playmobil Adventskalender er en spennende måte å telle ned dagene til jul på. Den inneholder 24 små overraskelser, en for hver dag i desember frem til julaften. Hver luke inneholder en liten figur eller tilbehør til en større scene. Adventskalenderen er tilgjengelig i forskjellige temaer, som for eksempel julenissens verksted, hestefarmen, politiet og mange flere.

Playmobil Adventskalender er et populært produkt som selges i mange land over hele verden. Det er en flott måte å introdusere barna til Playmobil-merket og gi dem en morsom og spennende måte å telle ned dagene til jul på.

Playmobil er en merkevare som er kjent for sin høye kvalitet og holdbarhet. Adventskalenderen er laget av samme høye standard som resten av Playmobil-produktene. Adventskalenderen er laget for å vare og kan brukes år etter år.

Alt i alt er Playmobil Adventskalender en flott måte å bringe litt glede og spenning til julehøytiden. Adventskalenderen er en flott gave til barna og en flott måte å introdusere dem til Playmobil-merket.

Forskjellige Temaer Av Playmobil Adventskalender

Playmobil adventskalender er en flott måte å telle ned til jul på. Det er en populær juletradisjon for mange barn og voksne. Playmobil har utgitt flere adventskalendere med forskjellige temaer som er tilgjengelige for kjøp i butikkene eller på nettet. Her er noen av de mest populære temaene:

Tilbake Til Fremtiden

Tilbake Til Fremtiden adventskalenderen fra Playmobil er en flott gave til fans av filmen. Kalenderen inneholder figurer og tilbehør fra filmen, og er en flott måte å telle ned til jul på.

Diorama

Diorama adventskalenderen fra Playmobil er en flott måte å bygge opp en juleby på. Kalenderen inneholder forskjellige bygninger og figurer som er perfekte for å lage en juleby.

Jule/Weihnachten

Jule/Weihnachten adventskalenderen fra Playmobil er en klassisk julekalender med forskjellige julefigurer og tilbehør. Det er en flott måte å telle ned til jul på.

Duck On Call

Duck On Call adventskalenderen fra Playmobil er en morsom kalender med forskjellige ender og tilbehør. Det er en flott måte å telle ned til jul på.

Wiltopia

Wiltopia adventskalenderen fra Playmobil er en magisk kalender med forskjellige enhjørninger og tilbehør. Det er en flott måte å telle ned til jul på.

Tierische Weltreise

Tierische Weltreise adventskalenderen fra Playmobil er en flott kalender med forskjellige dyrefigurer og tilbehør. Det er en flott måte å telle ned til jul på.

Adventures Of Ayuma

Adventures Of Ayuma adventskalenderen fra Playmobil er en flott kalender med forskjellige afrikanske figurer og tilbehør. Det er en flott måte å telle ned til jul på.

Badespaß

Badespaß adventskalenderen fra Playmobil er en morsom kalender med forskjellige badeleker og tilbehør. Det er en flott måte å telle ned til jul på.

Asterix

Asterix adventskalenderen fra Playmobil er en morsom kalender med forskjellige figurer og tilbehør fra Asterix og Obelix. Det er en flott måte å telle ned til jul på.

Pirater

Pirater adventskalenderen fra Playmobil er en morsom kalender med forskjellige piratfigurer og tilbehør. Det er en flott måte å telle ned til jul på.

Weihnachtsbacken

Weihnachtsbacken adventskalenderen fra Playmobil er en flott kalender med forskjellige bakefigurer og tilbehør. Det er en flott måte å telle ned til jul på.

Knights

Knights adventskalenderen fra Playmobil er en flott kalender med forskjellige ridderfigurer og tilbehør. Det er en flott måte å telle ned til jul på.

Playmobil 1.2.3 Aqua

Playmobil 1.2.3 Aqua adventskalenderen fra Playmobil er en flott kalender med forskjellige sjødyr og tilbehør. Det er en flott måte å telle ned til jul på for de minste.

Badespaß Meerjungfrauen

Badespaß Meerjungfrauen adventskalenderen fra Playmobil er en morsom kalender med forskjellige havfruefigurer og tilbehør. Det er en flott måte å telle ned til jul på.

Feuerwehreinsatz Auf Der Baustelle

Feuerwehreinsatz Auf Der Baustelle adventskalenderen fra Playmobil er en flott kalender med forskjellige brannmannsfigurer og tilbehør. Det er en flott måte å telle ned til jul på.

Weihnachten Im Stadthaus

Weihnachten Im Stad

Playmobil Adventskalender For Barn

Playmobil Adventskalender er en flott måte å telle ned dagene til jul på, og samtidig gi barna en spennende opplevelse hver dag. Det er flere forskjellige temaer å velge mellom, som passer for både jenter og gutter.

For Jenter

Playmobil Adventskalender for jenter inkluderer temaer som hester, prinsesser, og julenisseverksted. Hver dag får jentene en ny figur eller tilbehør som passer inn i temaet. For eksempel kan de få en prinsesse med hest og vogn, eller en nisse med verktøy og materialer til å lage julegaver. Jentene vil elske å åpne en ny luke hver dag og se hva som skjuler seg bak.

For Gutter

Playmobil Adventskalender for gutter inkluderer temaer som brannmannskaper, politi, og dinosaurer. Hver dag får guttene en ny figur eller tilbehør som passer inn i temaet. For eksempel kan de få en brannbil med utstyr, eller en politibil med fanger. Guttene vil elske å åpne en ny luke hver dag og se hva som skjuler seg bak.

Uansett hvilket tema du velger, vil Playmobil Adventskalender gi barna en spennende opplevelse hver dag i desember. Det er en flott måte å skape en hyggelig julestemning, samtidig som barna kan leke og utforske fantasiverdenen til Playmobil.

Sammenligning Med Andre Merker

Når det kommer til adventskalendere for barn, er det flere merker som tilbyr et bredt utvalg av produkter. Playmobil er en av de mest populære merkene, men det er også andre merker å vurdere. Her vil vi sammenligne Playmobil med to andre populære merker, Lego og Schleich.

Lego

Lego er et annet populært merke som tilbyr adventskalendere for barn. Lego-kalenderne er kjent for å ha et bredt utvalg av temaer, inkludert Star Wars, Harry Potter og City. Lego-kalenderne har også en høyere pris enn Playmobil-kalenderne, men de inkluderer også flere minifigurer og byggeprosjekter.

Hvis barnet ditt er en fan av Lego, kan en Lego adventskalender være et godt valg. Imidlertid, hvis du er på et stramt budsjett, kan Playmobil-kalenderne være et bedre alternativ.

Schleich

Schleich er et merke som er kjent for sine realistiske dyrefigurer. Schleich-kalenderne inkluderer en rekke dyrefigurer, inkludert hester, dinosaurer og ville dyr. Schleich-kalenderne er også rimelige og kan være et godt alternativ for barn som elsker dyr.

Imidlertid, hvis barnet ditt er mer interessert i lekene som følger med adventskalenderen, kan Playmobil-kalenderne være et bedre valg. Playmobil-kalenderne inkluderer en rekke leker fra forskjellige temaer, inkludert City, Pirates og Princess.

Generelt sett er Playmobil-kalenderne et godt valg for barn som elsker å leke med leker fra forskjellige temaer. Lego-kalenderne er et godt valg for barn som elsker å bygge, mens Schleich-kalenderne er et godt valg for barn som elsker dyr.

Sammenligning Med Andre Merker

Tilbehør Til Playmobil Adventskalender

Playmobil Adventskalender er en populær julekalender for barn i alderen 4-10 år. Denne julekalenderen inneholder 24 forskjellige overraskelser, som inkluderer Playmobil-figurer, kjøretøy, dyr og tilbehør. Tilbehør kan variere fra år til år, men noen av de vanligste tilbehørene inkluderer:

 • Møbler og tilbehør til Playmobil-hus
 • Våpen og verktøy til Playmobil-figurer
 • Mat og drikke til Playmobil-figurer
 • Dyr og tilbehør til Playmobil-dyreparker

For å gjøre julekalenderen enda mer spennende og underholdende, kan du kjøpe ekstra tilbehør til Playmobil Adventskalenderen. Dette vil gi barna enda flere muligheter for å leke og utforske med Playmobil-figurer og tilbehør.

Noen av de mest populære tilbehørene til Playmobil Adventskalenderen inkluderer:

 • Ekstra figurer: Du kan kjøpe ekstra Playmobil-figurer som passer til temaet i julekalenderen. Dette vil gi barna flere figurer å leke med og muligheten til å skape enda mer komplekse historier og scenarier.
 • Byggesett: Playmobil tilbyr en rekke byggesett som passer til temaet i julekalenderen. Disse settene vil gi barna muligheten til å bygge og utforske enda mer med Playmobil-figurer og tilbehør.
 • Tilbehørspakker: Noen butikker tilbyr tilbehørspakker som er spesielt laget for Playmobil Adventskalenderen. Disse pakkene inkluderer vanligvis en rekke forskjellige tilbehør som passer til temaet i julekalenderen.
 • Ekstra dyr og tilbehør: Hvis barna elsker å leke med Playmobil-dyr og tilbehør, kan du kjøpe ekstra sett med dyr og tilbehør som passer til temaet i julekalenderen.

Uansett hva du velger å kjøpe som tilbehør til Playmobil Adventskalenderen, vil det gi barna enda flere muligheter for å leke og utforske med Playmobil-figurer og tilbehør.

DIY Playmobil Adventskalender

En Playmobil Adventskalender er en flott måte å telle ned dagene til jul på, og det beste er at du kan lage din egen DIY-versjon av kalenderen. Det er en morsom og kreativ måte å tilpasse kalenderen etter dine egne ønsker og interesser.

Her er noen tips og trinn for å lage din egen DIY Playmobil Adventskalender:

 1. Velg en tema for kalenderen din: Du kan velge et tema som dyr, sport, musikk eller til og med en spesiell film eller TV-serie som du liker.
 2. Kjøp små gaver og leker: Du kan kjøpe små gaver og leker som passer til temaet ditt. Det kan være små figurer, biler, smykker, godteri eller andre små overraskelser.
 3. Lag små pakker: Bruk små papirposer eller innpakningspapir for å lage små pakker til hver dag i kalenderen. Du kan også merke hver pakke med nummer for å holde oversikt.
 4. Pynt kalenderen: Bruk klistremerker, glitter eller annen pynt for å gjøre kalenderen din mer festlig. Du kan også legge til en liten dekorasjon på hver pakke for å gjøre den enda mer spesiell.
 5. Sett opp kalenderen: Plasser alle de små pakkene i en stor boks eller på en vegg, og åpne en ny pakke hver dag i desember frem til jul.

En DIY Playmobil Adventskalender er en flott måte å tilpasse julen til dine egne interesser og ønsker. Det er en morsom og kreativ måte å telle ned til jul på, og det beste er at du kan gjøre det selv.

Playmobil Adventskalendere I Julen

Playmobil Adventskalendere er en perfekt måte å telle ned til julen på for barn i alle aldre. Med en ny overraskelse bak hver luke, vil barna glede seg til å åpne kalenderen hver dag frem til julaften.

En av de mest populære Playmobil Adventskalenderne er “Weihnachten im Stadthaus”. Dette settet inneholder en familie som forbereder seg til jul, med alt fra juletrepynting til baking av pepperkaker. Kalenderen inkluderer også en julemarkedstand og en snømann.

For de som elsker å danse, er “Weihnachtsball im Kristallsaal” det perfekte valget. Dette settet inkluderer en vakker ballkjole og en elegant dansescene med musikk og lys.

Hvis barna dine elsker å leke med leketøy, vil de elske “Weihnachten im Spielwarengeschäft”. Dette settet inkluderer en leketøysbutikk med en rekke leker og spill, samt en julemandelfigur som hjelper til med å pakke inn gaver.

For de som liker å lage ting, er “Wichtelwerkstatt” et flott alternativ. Dette settet inkluderer en verkstedscene med en fungerende lanterne og en rekke verktøy og materialer for å lage julegaver.

Uansett hvilken Playmobil Adventskalender du velger, vil barna dine elske å telle ned til julen med disse morsomme og spennende settene.

Playmobil Adventskalender Leker

Playmobil Adventskalender Leker er en populær julekalender som er elsket av barn i Norge. Dette er en julekalender som inneholder 24 overraskelser, en for hver dag frem til jul. Hver dag i desember kan barna åpne en ny luke og finne en ny Playmobil-figur eller tilbehør.

Playmobil Adventskalender Leker kommer i ulike temaer som passer for både gutter og jenter. Noen av temaene inkluderer julebakst, juleleker, julemarked og juletre. Hver julekalender inneholder en rekke figurer og tilbehør som er relatert til temaet.

Playmobil Adventskalender Leker er ikke bare morsomt for barna, men det er også en flott måte å bygge opp spenningen frem mot jul. Barna vil glede seg til å åpne en ny luke hver dag og se hva som skjuler seg bak den.

Playmobil Adventskalender Leker er laget av høy kvalitet og er trygt for barn å leke med. Playmobil er kjent for å lage leker av høy kvalitet som er holdbare og kan vare i mange år. Dette gjør Playmobil Adventskalender Leker til en flott investering for foreldre som ønsker å gi barna sine en julekalender som de vil elske og sette pris på i mange år fremover.

Alt i alt er Playmobil Adventskalender Leker en flott julekalender for barn i Norge. Den er morsom, spennende og laget av høy kvalitet. Det er en flott måte å bygge opp spenningen frem mot jul og gi barna en gave som de vil sette pris på i mange år fremover.

Playmobil Adventskalender Leker

Frequently Asked Questions

Hva er Playmobil Adventskalender?

Playmobil Adventskalender er en julekalender med 24 forskjellige Playmobil overraskelser. Hver dag i desember kan barn åpne en ny luke og finne en ny Playmobil-figur eller tilbehør til å bygge opp en jule-scene.

Hva er inkludert i Playmobil Adventskalender?

Innholdet i Playmobil Adventskalender varierer fra år til år, men vanligvis inkluderer det Playmobil-figurer, tilbehør og bakgrunner for å bygge en jule-scene. Noen utgaver kan også inkludere dyr eller kjøretøy.

Er Playmobil Adventskalender egnet for små barn?

Playmobil Adventskalender er egnet for barn fra 4 år og oppover. Det er viktig å merke seg at noen små deler kan utgjøre en kvelningsfare for små barn.

Hvor kan jeg kjøpe Playmobil Adventskalender?

Playmobil Adventskalender kan kjøpes i lekebutikker, på nettet og i noen kjøpesentre. Det er viktig å sjekke priser og tilgjengelighet på forskjellige steder før du kjøper.

Hva er forskjellen mellom forskjellige Playmobil Adventskalender-utgaver?

Forskjellige Playmobil Adventskalender-utgaver har forskjellige temaer og innhold. For eksempel kan en utgave ha et julemarked-tema, mens en annen kan ha et vinterlandskap-tema.

Hva er tilbakemeldingene fra kunder som har kjøpt Playmobil Adventskalender?

Tilbakemeldingene fra kunder som har kjøpt Playmobil Adventskalender er generelt positive. Mange kunder liker variasjonen i innholdet og at det gir barna en morsom og spennende måte å telle ned til jul på.

 1. https://www.vg.no/annonsorinnhold/affiliate/dette-er-aarets-julekalendere-for-barn-2019/a/naXPVm
 2. https://www.klikk.no/foreldre/barn/tester-og-barneutstyr/test-av-julekalendere-2012-3611011
 3. https://dingsetips.nettavisen.no/adventskalender-2015/