Flax Julekalender 2023: En guide til å vinne på Flax-lodd i desember

Flax Julekalender er en av de mest populære julekalenderne i Norge, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Spillet er enkelt: du skraper tre like beløp eller en samling med like symboler for å vinne. Med toppgevinster på opptil 1 000 000 kr, er det ikke rart at så mange nordmenn ser frem til å spille Flax Julekalender i adventstiden.

Flax Julekalender er tilgjengelig både som fysisk lodd og digitalt på web, mobil og tablet. Spillet koster 50 kr og har toppgevinst på 500 000 kr. I tillegg til toppgevinsten er det mange andre premier å vinne, og nedtellingen til jul blir enda mer spennende med Flax Julekalender.

Flax Julekalender 2023

Key Takeaways

  • Flax Julekalender er en av de mest populære julekalenderne i Norge, og gir spenning og muligheter for å vinne store premier i adventstiden.
  • Spillet er enkelt å spille, og er tilgjengelig både som fysisk lodd og digitalt på web, mobil og tablet.
  • Flax Julekalender koster 50 kr og har toppgevinst på 500 000 kr.

Hva Er Flax Julekalender

Flax Julekalender er en populær norsk julekalender som tilbys av Norsk Tipping. Den har blitt en kjær tradisjon for mange nordmenn, og gir spenning og moro i adventstiden. Det finnes flere varianter av Flax Julekalender, inkludert en standardversjon til 50 kroner, en større versjon til 100 kroner, og en ny digital versjon som kan skrapes på nett og mobil.

Flax Julekalender i Nett og Mobil

Den digitale versjonen av Flax Julekalender kan skrapes på nett og mobil. For å delta, må man først registrere seg på Norsk Tipping sin nettside eller mobilapp. Deretter kan man kjøpe digitale lodd og skrape dem for å se om man har vunnet en premie. Den digitale versjonen av Flax Julekalender har samme premier som den fysiske versjonen, inkludert en toppremie på 1 million kroner.

Fysiske og Digitale Skrapelodd

Flax Julekalender kommer i både fysisk og digital form. De fysiske loddene kan kjøpes hos Norsk Tipping sine kommisjonærer, og skrapes på samme måte som andre skrapelodd. Den digitale versjonen av Flax Julekalender kan skrapes på nett og mobil, og gir samme mulighet til å vinne premier som de fysiske loddene.

Begge versjonene av Flax Julekalender gir spenning og moro i adventstiden, og kan være en fin måte å komme i julestemning på. Med premier som strekker seg opp til 2 millioner kroner, er det også en mulighet til å vinne stort.

Hvordan Spille Flax Julekalender

Flax Julekalender er en spennende måte å feire adventstiden på. Det er en rekke premier å vinne, og du kan spille både på nett og i butikk. Her er noen tips for å spille Flax Julekalender.

Skrape Prosessen

For å spille Flax Julekalender, må du skrape på de 24 lukene for å avdekke beløp og symboler. Hver luke har fire beløp og ett symbol. For å vinne en premie, må du enten skrape frem tre like beløp i hver rute eller skrape frem et visst antall symboler gjennom alle dagene.

Symboler

Symbolene i Flax Julekalender kan øke vinnersjansene dine. Hvis du skraper frem et symbol, kan du vinne en ekstra premie. Symbolene varierer fra år til år, men noen vanlige symboler inkluderer julestjerner, juletrær og snømenn.

Vinnersjanser

Vinnersjansene i Flax Julekalender avhenger av antall solgte kalendere og antall premier som er tilgjengelige. Hvert år har forskjellige Flax Julekalendere forskjellige vinnersjanser. Generelt sett gir større kalendere større vinnersjanser. For eksempel har Flax Julekalender Liten en toppremie på 500 000 kroner, mens Flax Julekalender har en toppremie på 1 million kroner.

Her er en oversikt over vinnersjansene for noen av de mest populære Flax Julekalenderne:

Flax Julekalender Vinnersjanse
Liten 1:150 000
Standard 1:75 000
Stor 1:30 000

Flax Julekalender er en morsom og spennende måte å feire julen på. Med litt flaks kan du vinne en stor premie og gjøre julen enda bedre.

Premier og Toppremier

Flax Julekalender er en av de mest populære julekalenderne i Norge. De som spiller Flax Julekalender, har sjansen til å vinne flotte premier og toppremier. Det er tre forskjellige Flax-kalendere å velge mellom, og hver av dem har sine egne premier og toppremier.

Premiestiger og Millionutbetalinger

Premiestigen for Flax Julekalender starter på 25 kroner og går opp til 500 000 kroner. Det betyr at det er mange forskjellige premier å vinne, og sjansen for å vinne en premie er relativt høy.

I tillegg til de vanlige premiene, har Flax Julekalender også millionutbetalinger. Dette betyr at noen heldige spillere kan vinne en million kroner i løpet av julemåneden. Millionutbetalingene skjer tilfeldig, så det er ikke mulig å vite når eller hvor de vil skje.

Førstepremieutbetalinger og Toppremien

Førstepremieutbetalingene for Flax Julekalender varierer avhengig av hvilken kalender du spiller på. For den lille Flax Julekalenderen er førstepremien 400 000 kroner, mens den store Flax Julekalenderen har en førstepremie på 300 000 kroner.

Den største toppremien du kan vinne i Flax Julekalender er 500 000 kroner. Det er to toppremier tilgjengelig i årets Flax Julekalender. Sjansen for å vinne toppremien er relativt lav, men det er likevel en spennende mulighet for de som spiller.

I tillegg til Flax Julekalender, tilbyr Norsk Tipping en rekke forskjellige Flax-lodd med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse. Flax-loddene kan spilles både fysisk og digitalt, og det er enkelt å kjøpe dem på nett eller i en av Norsk Tippings mange utsalgssteder.

Premier og Toppremier

Aldersgrense og Spillevett

Flax julekalender er et populært spill som tilbys av Norsk Tipping. Men det er viktig å være klar over at det er en 18-års aldersgrense for å spille på Flax julekalender. Dette gjelder både for fysiske og digitale lodd. Det er derfor viktig at man er bevisst på aldersgrensen og ikke spiller hvis man er under 18 år.

Norsk Tipping oppfordrer også til å spille med spillevett. Det er viktig å ha kontroll på spillingen og ikke spille for mer enn man har råd til å tape. Det er også viktig å huske at spilling kun skal være en form for underholdning, og ikke en måte å tjene penger på.

For å hjelpe spillere med å ha kontroll på spillingen sin, tilbyr Norsk Tipping ulike verktøy og tjenester. Dette inkluderer blant annet:

  • Spillegrense: Her kan man sette en grense for hvor mye man ønsker å spille for i løpet av en gitt periode.
  • Selvtest: En test som hjelper spillere å vurdere om de har et sunt forhold til spillingen sin.
  • Selvutestengelse: Her kan man utestenge seg selv fra å spille på Norsk Tippings spill i en gitt periode.

Det er også viktig å være klar over at det finnes hjelp å få hvis man skulle trenge det. Blant annet tilbyr Hjelpelinjen for spilleavhengige gratis rådgivning og behandling til personer som sliter med spilleproblemer.

Ved å spille med spillevett og være bevisst på aldersgrensen, kan man nyte Flax julekalender på en ansvarlig og underholdende måte.

Vinnerhistorier

Henning Kristoffersen og Volvo-vinner

Henning Kristoffersen fra Tønsberg var en av de heldige vinnerne av Flax-julekalenderen i 2018. Han kjøpte kalenderen på en Narvesen-kiosk og skrapte seg til en Volvo V90 verdt 600 000 kroner. Han var så glad og overrasket at han ikke trodde det var sant. Han kunne endelig erstatte sin gamle bil og kjøre rundt i en splitter ny Volvo.

Flax-julekalenderen har gjort mange mennesker lykkelige, og Henning Kristoffersen er en av dem. Han er nå en stolt eier av en Volvo V90, og han takker Flax-julekalenderen for å gi ham muligheten til å vinne en så flott premie.

Martin og Millionflax

Martin fra Bergen var en annen heldig vinner av Flax-julekalenderen i 2020. Han kjøpte Millionflax-kalenderen på en Spar-butikk og skrapte seg til en million kroner. Han ble så glad og overrasket at han ikke kunne tro det var sant. Han kunne endelig realisere noen av sine drømmer og ønsker.

Flax-julekalenderen har gjort mange mennesker lykkelige, og Martin er en av dem. Han er nå en millionær takket være Flax-julekalenderen, og han takker Norsk Tipping for å gi ham muligheten til å vinne en så stor premie.

Flax-julekalenderen har gitt mange mennesker muligheten til å vinne flotte premier. Henning Kristoffersen og Martin er bare to av mange vinnere som har blitt lykkelige takket være Flax-julekalenderen.

Design og Inspirasjon Bak Flax Julekalender

Flax Julekalender er en norsk juleklassiker som har vært en del av adventstiden i mange år. Julekalenderen er kjent for å gi en god adventsstemning og muligheten til å vinne store premier. Men hva er egentlig inspirasjonen bak julekalenderen?

Adventsstemning og Juleklassiker

Flax Julekalender er en viktig del av adventstiden for mange nordmenn. Designeren bak julekalenderen, Henning Kristoffersen, har lagt mye arbeid i å skape den rette adventsstemningen. Han har funnet inspirasjon i sin egen barndom og henter ideer fra tradisjonelle julemotiver som snø, nisser og juletrær. Resultatet er en julekalender som er både koselig og spennende.

Flax Julekalender er også en norsk juleklassiker som har vært en del av adventstiden i mange år. Julekalenderen har blitt en del av norske juletradisjoner og er en av de mest kjøpte julekalenderne i Norge.

Sverre Houmb og Fjorårets Motiver

Sverre Houmb er en annen designer som har bidratt til Flax Julekalender. Han har laget flere av motivene som har blitt brukt på julekalenderen de siste årene. Houmb har en bakgrunn som illustratør og har også jobbet med animasjon. Hans motiver har blitt populære blant nordmenn og har vært med på å skape den rette julestemningen.

Fjorårets motiver på Flax Julekalender var inspirert av norsk natur og vinterlandskap. Motivene var laget av Henning Kristoffersen og hadde en koselig og tradisjonell stil. Julekalenderen hadde også spennende premier som ga nordmenn muligheten til å vinne store pengepremier i adventstiden.

Flax Julekalender er en viktig del av norsk juletradisjon og har gitt nordmenn en god adventsstemning i mange år. Designerne bak julekalenderen har lagt mye arbeid i å skape den rette julestemningen og har funnet inspirasjon i norsk natur og tradisjonelle julemotiver.

Design og Inspirasjon Bak Flax Julekalender

Ofte stilte spørsmål

Hvor kan jeg kjøpe en digital julekalender?

Du kan kjøpe en digital julekalender på Norsk Tipping sin nettside. Du kan også kjøpe den hos en av deres kommisjonærer.

Hvor kan jeg levere flaxlodd på nett?

Du kan levere digitale Flax-lodd på Norsk Tipping sin nettside. Du kan også levere fysiske Flax-lodd hos en av deres kommisjonærer.

Hvor kan jeg løse inn flaxlodd?

Du kan løse inn Flax-lodd hos en av Norsk Tipping sine kommisjonærer eller på deres nettside.

Hvor mange vinner på flaxlodd?

Antall vinnere på Flax-lodd varierer fra lodd til lodd. Det er ingen garanti for at du vil vinne på et Flax-lodd.

Har noen vunnet 1 million på flaxlodd?

Ja, flere personer har vunnet 1 million kroner eller mer på Flax-lodd. Det er også flere som har vunnet mindre premier.

Hvor mange millionpremier er det på MillionFlax sitt høstlodd?

Det er 10 millionpremier på MillionFlax sitt høstlodd.

  1. https://www.norsk-tipping.no/artikler/flax-jul-lansering-22
  2. https://www.tk.no/vant-du-pa-denne-i-fjor-da-haster-det-med-a-hente-premien/s/5-51-1241445
  3. https://radioh.no/18-aring-vant-1-million-med-julekalender/