Julekalender for Hund 2023: Gled din firbente venn gjennom desember

Julekalender til hund er en flott måte å inkludere hunden din i julefeiringen på. En julekalender for hunder er en spesiell gave som gir hunden din en førjulstid med spennende overraskelser. Julekalenderen kan inneholde alt fra tyggesnacks til leker og andre godbiter som hunden din vil elske.

Det finnes mange forskjellige typer julekalendere for hunder på markedet. Noen av dem inneholder tyggesnacks, mens andre kan inneholde leker og andre overraskelser. Det er viktig å velge den julekalenderen som passer best for hunden din og som vil gi den mest glede. Populære merker av julekalendere for hunder inkluderer Rocco Adventskalender og Lukullus Adventskalender.

Julekalender for Hund 2023

Key Takeaways

 • En julekalender for hunder er en flott måte å inkludere hunden din i julefeiringen på.
 • Det finnes mange forskjellige typer julekalendere for hunder på markedet, så det er viktig å velge den som passer best for hunden din.
 • Populære merker av julekalendere for hunder inkluderer Rocco Adventskalender og Lukullus Adventskalender.

Hva Er en Julekalender for Hunder

En julekalender for hunder er en spesiell type adventskalender eller pakkekalender som er laget spesielt for hunder. Den består av 24 luker, hvor hver luke inneholder en liten overraskelse eller godbit til hunden din.

Julekalendere for hunder er en fin måte å inkludere kjæledyret ditt i julefeiringen, og gi dem litt ekstra oppmerksomhet og glede i løpet av førjulstiden. Det kan også være en fin måte å trene hunden din på å vente på belønning og å lære å åpne gaver.

Det finnes mange forskjellige typer julekalendere for hunder på markedet, fra ferdige kalendere med ferdiglagde godbiter til hjemmelagde kalendere der du selv kan velge hva du vil gi hunden din. Det er viktig å velge en julekalender som passer til din hunds behov og smak, og å sjekke ingrediensene for eventuelle allergier eller intoleranser.

Uansett hvilken type julekalender du velger, vil den gi hunden din noe å se frem til hver dag i løpet av førjulstiden, og gi dem litt ekstra glede og oppmerksomhet i en ellers travel tid.

Typer av Julekalendere for Hunder

Når det gjelder julekalendere for hunder, finnes det to hovedtyper: stor og liten. Begge typene har sine fordeler og ulemper, og det er viktig å velge den som passer best for din hund.

Stor

En stor julekalender for hunder er vanligvis større og har flere luker enn en liten julekalender. Disse kalenderne kan være ideelle for større hunder eller de som har en stor appetitt. De kan også være ideelle for hunder som liker å tygge og som trenger noe å holde seg opptatt med.

Størrelsen på en stor julekalender kan variere, og det er viktig å velge en som passer til størrelsen på din hund. Hvis kalenderen er for stor, kan det være vanskelig for hunden å nå lukene, og hvis den er for liten, kan det hende at hunden ikke får nok mat.

Liten

En liten julekalender for hunder er vanligvis mindre og har færre luker enn en stor julekalender. Disse kalenderne kan være ideelle for mindre hunder eller de som har en mindre appetitt. De kan også være ideelle for hunder som ikke trenger så mye å tygge på.

Størrelsen på en liten julekalender kan også variere, og det er viktig å velge en som passer til størrelsen på din hund. Hvis kalenderen er for stor, kan det være vanskelig for hunden å nå lukene, og hvis den er for liten, kan det hende at hunden ikke får nok mat.

Det er også viktig å velge en julekalender som inneholder mat som passer til hundens størrelse og ernæringsbehov. Hvis du er usikker på hva som passer best for din hund, kan det være lurt å snakke med en veterinær eller en dyrebutikkmedarbeider for å få råd.

Innhold i en Julekalender for Hunder

En julekalender for hunder kan være en flott måte å spre litt juleglede og kjærlighet til din firbente venn. Men hva slags godbiter og leker skal man inkludere i en julekalender for hunder? Her er noen forslag til hva du kan inkludere:

Godbidder

Godbiter er en selvfølge i en julekalender for hunder. Det finnes et stort utvalg av godbiter på markedet, og du kan velge mellom alt fra tørkede kjøttbiter til myke godbiter. Her er noen populære alternativer:

 • Tørkede kjøttbiter
 • Myke godbiter med smak av kylling eller kalkun
 • Tyggebein og tyggestenger
 • Små godbiter med forskjellige smaker, for eksempel ost eller lever

Legetøy

Legetøy er også en flott ting å inkludere i en julekalender for hunder. Det finnes et bredt utvalg av leker på markedet, og du kan velge mellom alt fra baller til tyggeleker. Her er noen populære alternativer:

 • Baller og kasteleker
 • Tyggeleker i forskjellige størrelser og former
 • Plysjleker med pipelyd
 • Interaktive leker, som for eksempel en snusematte

Snacks

Snacks er en annen ting som kan være inkludert i en julekalender for hunder. Det finnes et bredt utvalg av snacks på markedet, og du kan velge mellom alt fra tørkede frukt- og grønnsaksbiter til kjeks og kaker. Her er noen populære alternativer:

 • Tørkede frukt- og grønnsaksbiter
 • Kjeks og kaker med forskjellige smaker
 • Ferske frukt- og grønnsaksbiter
 • Kjøttbiter, for eksempel kylling eller okse

Uansett hva du velger å inkludere i julekalenderen til din hund, er det viktig å velge produkter av god kvalitet som passer til hundens størrelse og alder. Husk også å følge anbefalte porsjonsstørrelser for å unngå overfôring.

Hvordan Velge den Rette Julekalenderen

Når du skal velge en julekalender til hunden din, er det noen faktorer du bør vurdere for å sikre at du velger den rette. Her er noen tips for å hjelpe deg med å velge den perfekte julekalenderen for din firbente venn:

Innhold

Det er viktig å sjekke hva som er inkludert i julekalenderen. Noen kalendere inneholder bare godbiter, mens andre kan inkludere leker og andre overraskelser. Sjekk også om det er en variasjon i innholdet, slik at hunden din ikke får det samme hver dag.

Smag

Sørg for å velge en julekalender med godbiter som hunden din liker. Noen kalendere tilbyr ulike smaker, så sjekk om det er mulig å velge en kalender med smaker du vet hunden din vil like.

Næring

Det er viktig å velge en julekalender med godbiter som er sunne og næringsrike for hunden din. Sjekk ingredienslisten og næringsinnholdet for å sikre at godbitene ikke inneholder skadelige ingredienser eller for mye sukker eller salt.

Glutenfri

Hvis hunden din har allergier eller intoleranser, er det viktig å velge en julekalender som er glutenfri. Sjekk ingredienslisten for å sikre at det ikke er noen glutenholdige ingredienser.

Når du velger en julekalender til hunden din, er det viktig å vurdere innhold, smak, næring og om den er glutenfri. Ved å ta hensyn til disse faktorene, kan du velge den perfekte julekalenderen for din firbente venn.

Hvordan Velge den Rette Julekalenderen

Populære Merker av Julekalendere for Hunder

Hunder er en viktig del av familien, og det er derfor ikke overraskende at mange ønsker å inkludere dem i julefeiringen. En av de beste måtene å gjøre det på er ved å gi dem en julekalender. Det finnes flere merker av julekalendere for hunder på markedet, og i denne delen vil vi se på noen av de mest populære.

Trixie Julekalender

Trixie er en av de mest anerkjente produsentene av julekalendere for hunder. De har et bredt utvalg av kalendere som passer for hunder i alle størrelser og aldre. Trixie julekalendere er kjent for å være av høy kvalitet og inneholder en rekke godbiter som hunder elsker.

Eldorado

Eldorado er et annet populært merke av julekalendere for hunder. Deres kalendere er kjent for å være rimelige og inneholder en rekke tyggebein og godbiter som er perfekte for hunder i alle størrelser. Eldorado julekalendere er også tilgjengelige i en rekke forskjellige smaker, slik at du kan finne den perfekte kalenderen for din hund.

Companion

Companion er et annet velkjent merke av julekalendere for hunder. Deres kalendere er spesielt laget for å passe til hunder i alle størrelser og aldre. De inneholder en rekke forskjellige godbiter som hunder elsker, og er kjent for å være av høy kvalitet.

Uansett hvilket merke du velger, er det viktig å velge en julekalender som passer til din hunds behov og smak. Sørg for å lese nøye gjennom ingrediensene og næringsinformasjonen før du kjøper en julekalender for din firbente venn.

Hvordan Bruke en Julekalender for Hunder

En julekalender for hunder er en flott måte å feire julen med din firbente venn. Her er noen tips om hvordan du kan bruke julekalenderen for å gjøre desember ekstra spesiell for hunden din.

1. Start på 1. desember

Den første lukken på julekalenderen skal åpnes på 1. desember. Dette vil gi hunden din en måned med spenning og glede frem til juleaften.

2. Gi belønninger

Bak hver luke skjuler det seg en belønning for hunden din. Disse kan være forskjellige typer godbiter, leker eller andre overraskelser. Gi hunden din belønningen hver dag når dere åpner luken sammen.

3. Overvåk hunden din

Pass på at hunden din ikke spiser for mange godbiter på en gang. Det kan være lurt å dele opp godbitene i mindre porsjoner, slik at hunden ikke får mageproblemer. Overvåk også hunden din når den leker med lekene som følger med i kalenderen.

4. Lag din egen julekalender

Hvis du ønsker å lage din egen julekalender til hunden din, kan du enkelt kjøpe små poser eller esker og fylle dem med godbiter eller leker. Nummerer posene fra 1 til 24 og gi hunden din en ny belønning hver dag frem til juleaften.

En julekalender for hunder er en flott måte å feire julen sammen med din firbente venn. Følg disse tipsene for å gjøre desember ekstra spesiell for hunden din.

Fordeler ved å Gi Hunden en Julekalender

En julekalender til hunden din kan være en flott måte å spre litt ekstra glede i juletiden. Her er noen fordeler ved å gi hunden din en julekalender:

 • Gleder hunden din – Hunder elsker å få godbiter og gaver akkurat som oss mennesker. En julekalender til hunden din vil gi den noe å se frem til hver dag i desember og vil gjøre juletiden enda mer spesiell for den.
 • Variert utvalg av godbiter – Julekalendere til hunder kommer vanligvis med en rekke forskjellige godbiter som er spesielt utviklet for hunder. Dette gir hunden din et variert utvalg av smaker og teksturer å nyte i løpet av juletiden.
 • Passer for alle hunder – Julekalendere til hunder finnes i ulike størrelser og prisklasser, slik at du kan finne en som passer for hunden din uansett størrelse eller budsjett.
 • En luksuriøs gave – Hvis du ønsker å gi hunden din en ekstra spesiell gave i juletiden, kan du velge en luksuriøs julekalender til hund. Disse kalenderne inneholder ofte gourmet-godbiter og andre eksklusive produkter som vil gjøre hunden din ekstra glad.
 • En fin måte å vise kjærlighet til kjæledyret ditt – Å gi hunden din en julekalender er en fin måte å vise hvor mye du bryr deg om den. Det er en gest som vil bli verdsatt av både hunden din og deg selv.
 • Holder hunden din opptatt – Å gi hunden din en julekalender kan også hjelpe til med å holde den opptatt og distrahere den fra å ødelegge juledekorasjoner eller andre ting i huset.
 • En morsom aktivitet for hele familien – Å åpne julekalenderen med hunden din kan være en morsom aktivitet for hele familien å gjøre sammen. Det kan også være en fin måte å involvere barna i å ta vare på kjæledyret sitt.

Uansett hva slags hund du har, og uansett hva slags julekalender du velger å gi den, vil det definitivt være en hyggelig gest som vil spre glede i juletiden.

Fordeler ved å Gi Hunden en Julekalender

Konklusjon

Å gi hunden din en julekalender kan være en flott måte å spre litt juleglede til kjæledyret ditt. Det finnes mange forskjellige alternativer tilgjengelig, fra ferdige kalendere med godbiter til hjemmelagde alternativer.

En av de beste alternativene på markedet er Companion Julekalender til hund med ulike godbiter. Denne kalenderen inneholder 24 luker med smakfulle snacksbiter som vil glede hunden din hver dag frem mot jul. For de som ønsker å lage sin egen kalender, er det enkelt å nummerere klistremerker og fylle posene med favorittgodbitene til hunden din.

Det er også verdt å merke seg at det finnes flere andre alternativer tilgjengelig, inkludert julekalendere med tyggebein og pakkekalendere som lar deg tilpasse gavene til hunden din. Uansett hva du velger, vil hunden din garantert sette pris på litt ekstra oppmerksomhet og glede i løpet av den travle juleperioden.

Husk å alltid velge produkter som er trygge og sunne for hunden din, og å overvåke dem mens de spiser godbitene. Med riktig omsorg og oppmerksomhet kan en julekalender til hund være en fantastisk måte å spre litt juleglede til kjæledyret ditt.

Ofte stilte spørsmål

Hva er noen gode julekalendere for hunder?

Det finnes mange gode julekalendere for hunder på markedet. Noen av de mest populære merkene inkluderer Good Boy Premium, Companion og Ollipet. Disse julekalenderne er fylt med smakfulle snacksbiter som garantert vil bringe hunden din glede hver eneste dag frem mot jul.

Hvordan lager jeg en hjemmelaget julekalender for hunden min?

Det er mange måter å lage en hjemmelaget julekalender for hunden din på. Du kan bruke enkle materialer som papirposer, esker eller stoffposer, og fylle dem med hundegodteri eller små leker. Du kan også lage en aktivitetsbasert kalender, der hver dag inneholder en ny aktivitet eller oppgave for hunden din å utføre.

Hvor kan jeg kjøpe julekalender med hundegodteri?

Du kan kjøpe julekalendere med hundegodteri på mange dyrebutikker og nettbutikker. Noen populære steder å kjøpe julekalendere for hunder inkluderer Cotonshoppen, Petworld og Zooplus.

Hva er noen sunne alternativer til julekalender for hunder?

Hvis du vil gi hunden din en sunnere alternativ til en tradisjonell julekalender, kan du vurdere å lage en hjemmelaget kalender med sunne snacksbiter eller lage en aktivitetsbasert kalender som involverer fysisk aktivitet og mental stimulering.

Hvordan kan jeg lage en julekalender med aktiviteter for hunden min?

Du kan lage en aktivitetsbasert julekalender for hunden din ved å inkludere forskjellige aktiviteter og oppgaver for hunden å utføre hver dag. Dette kan inkludere ting som å lære nye triks, gå på tur, leke med leker eller delta i hundesport.

Hvor kan jeg finne inspirasjon til å lage en kreativ julekalender for hunden min?

Du kan finne inspirasjon til å lage en kreativ julekalender for hunden din på nettet, i bøker eller ved å spørre andre hundeeiere. Noen ideer inkluderer å lage en kalender med hundevennlige oppskrifter, lage en kalender med hundemassasje eller lage en kalender med personlige gaver og overraskelser.

 1. https://vartoslo.no/bydel-sagene-gro-elin-hansen-hilde-brinchmann/den-levende-julekalenderen-i-torshovbyen-er-blitt-en-kjempehit-hver-dag-samles-spente-barn-unge-voksne-eldre-og-hunder/422628
 2. https://www.bladet.no/nyheter/i/Ll3LPp/hanne-23-har-kalender-baade-til-katten-og-hunden-tiko-nytter-ikke-aa-fortelle-dem-at-adventskosen-er-over-paa-julaften
 3. https://www.framtidinord.no/nyheter/i/jlzVde/bertine-trodde-hunden-skulle-paa-do-da-hun-gikk-ut-for-aa-sjekke-fikk-hun-tidenes-sjokk