Julekalender Sjokolade 2024: De beste merkene å kjøpe i år

Julekalender sjokolade er en populær tradisjon i Norge. Det er en spennende måte å telle ned dagene til jul på, og samtidig nyte deilige sjokoladebiter hver dag. Sjokolade julekalendere finnes i ulike varianter og størrelser, og det er noe for enhver smak.

Det er ikke bare barn som elsker julekalender sjokolade. Det finnes også julekalendere for voksne som byr på mer komplekse smaker og kvalitetsråvarer. Noen julekalendere er til og med økologiske og glutenfrie, slik at alle kan nyte dem. Julekalendere er også en flott gaveidé som kan spre julestemning til venner og familie.

Lindt Julekalender

Lindt-Julekalender

Lindt Julekalender inneholder sukker, vegetabilsk fett (kokos, palme-kjerne), kakaosmør, kakaomasse, MELKEpulver, skummetMELKpulver, LAKTOSE, vannfritt MELKEfett, emulgator (SOYA-lecitin), BYGGmaltekstrakt og smakstilsetninger. Produktet kan også inneholde HASSELNØTTER, MANDLER og andre NØTTER. Melkesjokoladen i kalenderen har minst 30% kakao og minst 20% melketørrstoff.

Smarties Julekalender

Fyll livet med glede og farger med Smarties! Smarties Sjokoladekalender er en adventskalender fra Smarties som inneholder 24 spennende overraskelser. Bak hver luke skjuler det seg forskjellige Smarties-gleder i alle regnbuens farger og smaker! Smarties Sjokoladekalender er den perfekte måten å starte høytiden på for både store og små.

Haribo Julekalender

Start dagen med glede med Haribo Julekalender! Hver morgen blir en fest når du åpner en ny luke og oppdager en liten godteriglede fra Haribo. Fra deilige gelébiter til saftige fruktgummier, denne kalenderen har noe søtt og smakfullt for enhver smak. La deg fortrylle av spenningen hver dag frem til julaften med Haribo Julekalender!

Dumle Julekalender

Dumle Adventskalenderen bringer daglig glede med en Dumle for magen, som det gamle ordtaket sier. Og hvorfor er det så bra? Vel, med Dumle er svaret åpenbart! Bak 24 luker skjuler syv forskjellige Dumle-favoritter seg. Reglene er klare: Én Dumle om dagen fra 1. til 24. desember. Ingen smugspising tillatt – lov på det! La Dumle gjøre desember enda søtere!

Key Takeaways

  • Julekalender sjokolade er en populær tradisjon i Norge som passer for både barn og voksne.
  • Det finnes ulike varianter og størrelser av julekalender sjokolade, og noen er til og med økologiske og glutenfrie.
  • Julekalendere er en flott gaveidé som kan spre julestemning til venner og familie.

Sjokolade Julekalendere

Sjokoladejulekalenderen er en av de mest populære adventskalenderne i Norge. Det er en juletradisjon som mange ser frem til hvert år. Kalenderen har 24 luker som åpnes hver dag fra 1. til 24. desember, og bak hver luke finner man en liten sjokoladebit.

Det finnes mange forskjellige typer sjokoladejulekalendere å velge mellom. Noen av de mest populære merkene inkluderer Kinder, Lindt Teddy, After Eight, Anthon Berg, og Sverre Sætre Konditori. Disse merkene tilbyr høy kvalitet sjokolade og er kjent for å være eksklusive og luksuriøse.

For de som ønsker noe mer spennende, finnes det også sjokoladekalendere med forskjellige smaker og ingredienser. Noen av disse inkluderer sjokolade med appelsin, salt, havsalt, karamell, øl, lakrids, kaffe, nøtter, chili, og mer. Det finnes også veganske alternativer for de som ønsker det.

En annen populær type sjokoladekalender er en fylt sjokoladekalender. Disse kalenderne inneholder ikke bare sjokoladebiter, men også sjokoladetrøfler, konfekt, og andre søtsaker. Noen av merkene som tilbyr fylte sjokoladekalendere inkluderer Summerbird, Monty Bojangles, og Haupt Lakrits.

Uansett hvilken type sjokoladekalender man velger, er det en flott måte å skape julestemning i hjemmet. Mange foreldre kjøper også sjokoladekalendere som en del av en pakkekalender til barna sine.

Sjokoladejulekalendere kan kjøpes i mange butikker, inkludert Meny, Magasin du Nord, og Den Lille Sjokoladefabrikken. Noen av disse butikkene tilbyr også lokale alternativer, som Jentene på Tunet og Partner Xocolatl, som bruker naturlige råvarer og naturlige aromaer i sjokoladene sine.

Julekalendere For Barn Og Voksne

Å telle ned dagene til jul gir ekstra god julestemning, og MENY har et stort utvalg julekalendere til både voksne og barn! Hos oss finner du alt fra kalenderposer og gaver til pakkekalender, eller ferdige adventskalendere med sjokolade, godteri og lakris.

For de små finnes det en rekke sjokoladekalendere med forskjellige smaker og figurer. Fra sjokolade med melk og hvit sjokolade til sjokolade med mørk sjokolade og nøtter. Det er også kalendere med spennende figurer som julenissen, snømannen og reinsdyr.

For de voksne finnes det også mange alternativer. Hva med en sjokoladekalender med vin bak hver luke? Eller en kalender med forskjellige smaker av sjokolade og konfekt? Det finnes også kalendere med lakris, kaffe og te for de som ønsker en annen smaksopplevelse.

Det er også mulig å lage din egen adventskalender. Kjøp små gaver og pakk dem inn, eller lag en pakkekalender med aktiviteter som baking, julepynting og filmkvelder. Det er mange muligheter for å lage en personlig og spesiell adventskalender til både barn og voksne.

Uansett hva du velger, er en julekalender en fin måte å telle ned dagene til jul på og skape ekstra julestemning i adventstiden.

Julekalendere For Barn Og Voksne

Gaver Og Julestemning

Julen er en tid for å gi og motta gaver, og hva er vel bedre enn å gi bort en sjokoladekalender til noen du er glad i? Det finnes et stort utvalg av sjokoladekalendere som passer for både barn og voksne, og som kan gi en ekstra porsjon julestemning i desember.

En sjokoladekalender er ikke bare en gave som gir glede i øyeblikket, men den kan også skape forventninger og glede i dagene frem mot jul. Det å åpne en luke hver dag og se hva som skjuler seg bak, kan gi en følelse av spenning og glede som kan vare hele desember.

Det finnes sjokoladekalendere med ulike temaer og varianter, alt fra klassisk melkesjokolade til mer eksotiske smaker som lakris og chili. Noen sjokoladekalendere er også tilpasset allergikere og veganere, slik at alle kan få muligheten til å nyte en deilig sjokoladebit hver dag frem til jul.

For å skape ekstra julestemning kan man også kombinere sjokoladekalenderen med andre julegaver eller julepynt. En koselig julekrans, et juletre eller noen fine julekuler kan bidra til å skape en ekstra hyggelig atmosfære i hjemmet.

Uansett om man velger å gi bort en sjokoladekalender som en gave, eller om man ønsker å kjøpe en til seg selv for å skape litt ekstra julestemning, så finnes det et stort utvalg å velge mellom. Så hvorfor ikke gi bort litt ekstra glede og julestemning i år?

Økologisk Og Glutenfri Valg

For de som ønsker å unngå gluten eller foretrekker økologiske alternativer, finnes det et utvalg av julekalendere som passer til disse behovene.

En av de økologiske alternativene er Plamil So free sin julekalender. Denne kalenderen er vegansk, laktosefri og glutenfri. Den inneholder en rekke forskjellige sjokolader, inkludert mørk sjokolade, mint sjokolade og appelsin sjokolade. Plamil So free er en etisk produsent som bruker Fairtrade-sertifisert kakao i sin sjokolade.

En annen økologisk og glutenfri julekalender er Økoladen sin julekalender. Denne kalenderen inneholder 24 biter av økologisk sjokolade, og er fri for gluten og melk. Økoladen er en norsk produsent som fokuserer på bærekraftig produksjon og bruker kun økologiske ingredienser i sin sjokolade.

For de som er på utkikk etter en lakris- og sjokoladekombinasjon, kan Lakrids By Johan Bülow sin lakris adventskalender være et godt alternativ. Denne kalenderen inneholder 24 forskjellige lakrisopplevelser, og er laget av naturlige ingredienser. Lakrids By Johan Bülow er en dansk produsent som er kjent for sin høye kvalitet og unike smakskombinasjoner.

Uansett hva du foretrekker, finnes det en julekalender for deg. Ved å velge en økologisk og glutenfri kalender, kan du nyte sjokolade med god samvittighet og uten å bekymre deg for allergener.

Økologisk Og Glutenfri Valg

Ofte stilte spørsmål

Hva er de mest populære merkene for sjokolade-julekalendere?

Det er mange forskjellige merker som tilbyr sjokolade-julekalendere. Noen av de mest populære merkene i Norge inkluderer Freia, Nidar, Jentene på Tunet, og Kinder.

Hva er forskjellen mellom en sjokolade-julekalender og en sminke-julekalender?

En sjokolade-julekalender inneholder sjokoladebiter eller godteri bak hver luke, mens en sminke-julekalender inneholder kosmetikk eller skjønnhetsprodukter. Begge er vanlige julekalendere, men de er ment for forskjellige målgrupper.

Hvor kan jeg kjøpe en sjokolade-julekalender for 2023?

Du kan kjøpe sjokolade-julekalendere på mange forskjellige steder, inkludert dagligvarebutikker, kjøpesentre, og nettbutikker. Noen populære nettbutikker som selger sjokolade-julekalendere inkluderer Coop, Meny, og Europris.

Hva er prisen på en sjokolade-julekalender?

Prisen på en sjokolade-julekalender varierer avhengig av merke og størrelse. Vanligvis koster de mellom 50 og 300 kroner.

Hvilke typer sjokolade er vanligvis inkludert i en julekalender?

Sjokolade-julekalendere kan inneholde mange forskjellige typer sjokolade, inkludert melkesjokolade, mørk sjokolade, hvit sjokolade, og sjokolade med forskjellige smaker som karamell, nøtter, eller frukt.

Er det noen spesielle julekalendere for voksne som inneholder sjokolade?

Ja, det finnes julekalendere for voksne som inneholder sjokolade eller andre godsaker, som for eksempel en gin-julekalender eller en øl-julekalender. Disse kan være et morsomt alternativ for voksne som ønsker å prøve noe annet enn en vanlig sjokolade-julekalender.

  1. https://www.vg.no/kommersielt-innhold/shopping/i/O8QKvq/de-beste-spiselige-julekalenderne
  2. https://www.nettavisen.no/shoppingtips/topp-13-julekalendere-med-spiselig-innhold/s/12-95-3423859542
  3. https://www.dn.no/d2/livsstil/julekalender/kondomeriet/ol/for-var-julekalendere-for-barn-na-fratser-de-voksne-i-papp-og-smagaver-glidemiddel-og-alkohol/7-1-l_qfvxsgt/paywall/paywall.html/?zephr_sso_ott=YCk847