Julekalender til dame: Toppvalg og tips for 2024

Når det kommer til julekalendere for kvinner i 2023, er det et bredt spekter av fantastiske alternativer å velge mellom. Disse julekalenderne omfavner ulike interesser og smaker, og tilbyr en unik overraskelse for hver dag i adventstiden. Fra luksusprodukter og skjønnhet til søtsaker og mer uvanlige valg, er det noe for enhver smak og alder.

Julekalender til dame kan være en flott gaveidé som ikke bare sprer glede gjennom hele desember, men også oppfordrer til tett samvær og tradisjoner i julen. Ved å velge en julekalender som passer mottakerens interesser og personlighet, kan du skape en fantastisk førjulstid for dine kjære. Det er også mulig å finne julekalendere som passer både voksne kvinner og barn, slik at hele familien kan få glede av dem.

TOPP Julekalendere for Dame 2024

Rituals Julekalender

Opplev gleden ved advent med House of Rituals Classic Julekalender – en blendende samling av 24 luksuriøse gaver i et nydelig design. Inspirert av vår ikoniske butikk, gir denne kalenderen deg skjønnhets- og hjemmeprodukter til en verdi av 1.629 kr, inkludert fire lys for hver søndag i advent. Gled deg over 24 meningsfulle øyeblikk mens du teller ned dagene til jul, og nyt den spennende opplevelsen av å åpne hver dør for å avsløre luksuriøse overraskelser.

The Body Shop Julekalender

The Body Shop Julekalender er ideell for de som elsker pleieprodukter i reisestørrelse. Vi avslører ikke for mye, men denne kalenderen er fylt med våre favoritter for kroppen. Du kan glede deg til fruktige dusjsåper, deilige Body Butters, og kanskje til og med en nærende håndkrem. En perfekt måte å utforske våre kroppselskede produkter og gi næring til huden gjennom hele adventstiden.

Nyx Julekalender

NYX Adventskalender – Klar, ferdig, Flamin-Go! Tel ned til jul på en morsom og glamorøs måte med NYX sin adventskalender. Med 24 ulike produkter, oppdag deilige sminke- eller skjønnhetsprodukter bak hver luke – fra vakre øyenskygger og leppestifter til myke blushes og glitrende neglelakker. Uansett nivå gir denne kalenderen deg muligheten til å eksperimentere og finne nye favoritter. Forvandle deg selv til en skjønnhetsdiva med NYX og gjør desember magisk. Bestill din kalender i dag!

Nyx

Clinique Julekalender

Clinique Julekalender er en fantastisk overraskelse for kvinner som elsker kvalitetsprodukter. Den inneholder 24 esker med vakre Clinique-produkter, perfekte for selvpleie. Hver dag frem til julaften kan du glede deg over å åpne en ny boks med hudpleie- og sminkeprodukter i reisevennlige størrelser. Dette luksuriøse adventskalendergavesettet, verdt DKK 3.121, gir deg eller en kjær en vakker og velpleid hud. En perfekt gave som vil glede den heldige mottakeren!

Charlotte Tilbury Julekalender

Charlotte Tilburys julekalender oppfyller alle skjønnhetsdrømmer med 2 fullstørrelses- og 10 reisestørrelses skatter, inkludert den ikoniske Beauty Light Wand og nye Colour Chameleon øyenskyggepenn. Avslør luksuriøse produkter for ansiktet, øynene, leppene og kinnene dine i 12 juvelprydede skuffer. La høytiden fylles med magien av makeup og hudpleie fra denne drømmende kolleksjonen.

Mac Julekalender

MACs julekalender for 2024, “Frosted Frenzy,” har 24 skjønnhetsdører som avslører overraskelser i både mini- og full størrelse. Oppdag produkter som mascara, lipgloss, leppestift og eyeliner. Den eksklusive snøhvite og kromfargede juleemballasjen gjør kalenderen perfekt som en gave. Gled deg over daglige skjønnhetsøyeblikk mens du utforsker det beste fra MAC denne julen.

Mac

L’Occitane Julekalender

L’Occitane sin julekalender skjuler 24 herlige kosmetiske overraskelser fra Provence. Den inkluderer populære produkter som Cherry Blossom Bath & Shower Gel, Immortelle Precious Cream, og Shea Hand Cream. Hver dag byr på nye velværeopplevelser med produkter fra hudpleie til duft, perfekt for en dose av provençalsk luksus. Den festlige kalenderen er en glede for hudpleieentusiaster, og fanger vakkert essensen av L’Occitanes kjære kreasjoner.

Babor Julekalender

Babor sin julekalender er tilbake og gir deg en 24-dagers skjønnhetskurs for huden. Bak hver luke skjuler det seg en luksuriøs overraskelse som vil skjemme bort huden din og gi deg en strålende juletid. Hver ampulle har sin spesifikke rolle for å fremme en sunn, glødende hud. Åpne en ny luke hver dag, nyt små øyeblikk av luksus, og gjør denne julen ekstra spesiell med Babor sin populære adventskalender – den ultimate gaven til deg selv eller en du er glad i!

Nøkkelpunkter

 • Det finnes et bredt utvalg av julekalendere for kvinner i 2023 som passer ulike interesser og smaker.
 • Julekalendere er en flott gaveidé som skaper glede gjennom hele desember og fremmer familietradisjoner.
 • Velg en julekalender som passer mottakerens personlighet for å skape en fantastisk førjulstid for dine kjære.

Julekalender Typer

Når det kommer til julekalendere for damer, er det mange forskjellige typer å velge mellom. Te-julekalendere er en populær variant og inneholder ofte 24 te-brev med ulike smaker, som mynte og vanilje. For eksempel Pukka Te-julekalender er en fin økologisk te-kalender.

For de som er opptatt av skjønnhet og sminke, finnes det også sminkekalendere som inneholder forskjellige skjønhetsprodukter som makeup og cremer. Eksempler på slike kalendere inkluderer Technic Sminke-Julekalender og Beauty Adventskalender fra kjente merker som The Body Shop og Rituals.

Par-julekalendere er en annen flott type julekalender for damer, spesielt for par som ønsker å tilbringe kvalitetstid sammen. Kalenderen som Amorelie Erotisk Julekalender kan bidra til å skape spennende og romantiske opplevelser for par i julemåneden.

For de som elsker søtsaker, finnes det chokoladekalendere og slikkalendere som inneholder deilige godbiter som chokolade og lakris. Lakrids-kalender fra Johan Bülow og Milka-sjokoladekalender er noen eksempler på dette.

Andre typer julekalendere inkluderer kaffe-julekalendere med forskjellige smaker og kaffetyper, neglelakk-julekalendere som inneholder et utvalg av neglelakkfarger, og sokkekalendere for de som elsker å pynte føttene sine med morsomme sokker. Eksempler på kaffe-julekalendere er Estate Coffee kaffe julekalender og Grower’s Cup kaffe julekalender.

Noen julekalendere fokuserer mer på velværeprodukter, som duftlys-julekalendere og badebombe-julekalendere. Disse kalenderne inneholder produkter som gir en avslappende og velværende opplevelse i julemåneden.

Generelt finnes det julekalendere til damer som passer alle interesser, fra spiselig til skjønnhet og velvære. Uansett hva du foretrekker, så finnes det en adventskalender som passer for deg og som gjør ventetiden frem til jul litt mer spennende.

Julekalender Typer 2023

Målgrupper

Julekalender til dame er designet for å tilfredsstille forskjellige smaker og interesser hos kvinner. Dette inkluderer jenter og kvinner i alle aldre, fra yngre jenter til voksne kvinner.

Jul: Julekalendere er en populær tradisjon som feires i desember for å telle ned dagene til jul. De inkluderer ofte små gaver eller godsaker bak hver av de 24 lukene som er åpnet hver dag frem til juleaften.

Kvinner: Julekalender til dame fokuserer på gaver og temaer som generelt er populære blant kvinner. Dette kan inkludere sjokolade, skjønnhetsprodukter, te, voksenleketøy og personlige hilsener.

Par: Noen julekalendere er designet spesielt for par, og fokuserer på romantiske gaver og aktiviteter for å bringe partnere nærmere hverandre. Dette kan være en fin måte å skape nye minner og styrke forholdet i løpet av juletiden.

Venn: Julekalender til dame kan også være en flott gave til en nær venn. Det er en måte å vise omsorg og skape forbindelse ved å dele noe spesielt i løpet av desember.

Barn: Selv om det finnes julekalendere spesielt ment for barn, kan også noen av de mer nøytrale kalenderne med sjokolade eller te passe for barn og unge, så lenge innholdet er alderspassende.

Coolstuff: Det er også julekalendere til dame som fokuserer på nyttige og morsomme gadgets eller unike gaver som kan være interessante for kvinner som liker å utforske nye produkter og trender.

Kjæreste: En julekalender til dame kan være en romantisk og kjærlig gave fra en kjæreste som ønsker å vise sin kjærlighet og oppmerksomhet i løpet av juletiden.

Sjokolade: Sjokolade julekalendere er en klassiker og veldig populært blant kvinner i alle aldre. De kommer i forskjellige sjokoladesmaker og design, passer for alle typer sjokoladeelskere.

Kvinder: Selv om målgruppen for julekalender til dame er norske kvinner, kan kalenderne også være interessante for kvinner fra andre land som feirer jul og ønsker å utforske skandinaviske tradisjoner og produkter.

Julegaveideer

I julekalender til dame, er det mange forskjellige typer julegaver og pakkekalender alternativer som passer for enhver smak og interesse. Her er noen gaveideer for å inspirere deg:

 • Sjokoladekalender: Jentene på Tunet – Juleglede adventskalender 2022 er et utmerket valg for sjokoladeelskere, med 24 deilige biter av forskjellige smaker som myk karamell, nøtter, lakris, bær, frukt, marsipan og julekrydder.
 • Sminkekalender: Skjem bort mamma, søster eller venninne med en sminkekalender, fylt med 24 dager med skjønnhetsprodukter som øyenskygger, leppestifter og børster.
 • Te-kalender: Ideell for te-entusiaster, inneholder 24 te-breve med forskjellige varianter som mynte, vanilje og mer.
 • Romantisk julekalender for par: Overrask din kjære med en romantisk pakkekalender, som inkluderer små gaver og aktiviteter som vil bringe dere nærmere sammen denne juleferien.
 • Personlige gaver: En personlig stjernehimmel plakat eller en kalender med milka-sjokolade og personlig bilde kan være en flott gave til de som setter pris på et spesielt minne eller øyeblikk.

For å finne den perfekte julegaven eller pakkekalender for mamma, mann, søster, venninne eller en annen spesiell person i livet ditt, vurder deres interesser og lidenskaper, og velg en gave som representerer omtanken bak.

Kilde Til Julekalendere

Kilde Til Julekalendere

Julekalendere er en populær gave til damer i alle aldre, og det finnes et bredt utvalg av julekalendere som passer til ulike interesser og preferanser. Når det gjelder personlig tilpassede julekalendere, har mange nettbutikker spesialisert seg på å tilby unike og personlige gaver perfekte til jul.

Lakrids By Johan Bülow er et eksempel på en julekalender som kan være perfekt for en dame som liker smakskombinasjonen sjokolade og lakris. Med 24 deilige lakrisopplevelser garantert å gjøre ventetiden før jul litt søtere, er denne kalenderen et flott alternativ. Dersom du bestiller den tidlig, kan du gjøre et kupp!

Et annet alternativ er Amorelie Erotisk Julekalender (Luksus-utgaven). Med en luksuriøs samling av erotiske produkter og tilbehør, er denne julekalenderen spesielt egnet for voksne damer som ønsker å utforske sin sensualitet og intimitet.

For de som er interessert i skjønnhet og velvære, kan Stay Magical Sminke- og Badekalender 2023 være et flott valg. Denne julekalenderen inneholder en rekke sminkeprodukter og badeartikler som garantert vil glede en dame som ønsker å skjemme bort seg selv.

Noen julekalendere tilbyr også et personlig preg ved å inkludere mottakerens navn eller initialer på forpakningen. Dette kan være en fin detalj som gjør gaven ekstra spesiell og minneverdig.

Når det gjelder levering, er det viktig å være oppmerksom på frakt- og leveringstider for å forsikre at julekalenderen ankommer i tide til jul. Mange nettbutikker tilbyr både rask og standard levering, og noen tilbyr også muligheten for å hente selv i butikk.

Det er viktig å også være oppmerksom på hvilket firma som bringer julekalenderen hjem til deg. Noen nettbutikker bruker sine egne leveringssystemer, mens andre samarbeider med eksterne leveringsselskaper som Bring, Posten eller andre.

Valg Og Forslag For Julekalendere

Når desember nærmer seg, er det på tide å begynne å tenke på julekalendere til damer. Det er et bredt utvalg av flotte julekalendere for henne i alle størrelser, stiler og prisklasser som inneholder alt fra sjokolade til små gaver. Her er noen forslag til julekalendere til dame som gir litt ekstra glede gjennom hele adventstiden.

Jentene på Tunet – Juleglede adventskalender 2022: Denne herlige julekalenderen er fylt med 24 velsmakende biter, som blant annet fløyelsmyk karamell, knasende nøtter, fyrrig lakris, friske bær og frukter, marsipan og julekrydder. Perfekt for sjokoladeelskere som ønsker å nyte litt søtt hver dag frem mot jul.

Luksuriøs Marmelade-kalender 2023: For dem som ønsker en litt mer sofistikert og uventet overraskelse hver dag, kan denne marmelade-kalenderen være en spennende og velsmakende mulighet. Kalenderen inneholder 24 små krukker med forskjellige smaker av marmelade, noe som gir en smakfull opplevelse gjennom hele desember.

Når det gjelder små gaver og interiør, er det mange muligheter for å finne en julekalender som passer for henne. Her er noen forslag:

 • Skjønnhetskalender: En julekalender fylt med små skjønnhetsprodukter som hudpleie, sminke og hårprodukter, er et populært valg. Disse kalenderne kommer i mange varianter og prisklasser, og kan være en flott måte å prøve nye produkter og merker gjennom hele adventstiden.
 • Smykkekalender: For dem som elsker smykker, kan en julekalender som inneholder små smykker eller smykkeelementer være en flott gave. Hver dag åpnes en ny luke, som avslører et nytt smykke eller tilbehør, og skaper en samling av små skatter som varer lenge etter jul.
 • Pakkekalender: Hvis du ønsker å gjøre julekalenderen mer personlig, kan du lage en pakkekalender selv. Dette gir muligheten til å velge 24 små gaver, og pakke dem inn i hyggelige pakker med tall på. Dette gir en mer individuell touch og mulighet for å tilpasse kalenderen etter hennes interesser og ønsker.

Ta en titt på bilder og billede fra ulike julekalendere for å få en bedre idé om hva som er tilgjengelig og hva som kan passe best for henne. Når du har funnet noen julekalendere til dame som passer, kan du nyte følelsen av å gi en vakker og tankefull gave som gir glede gjennom hele desember.

Damer Og Barnas Personlige Julekalendere

Damer og barn elsker å telle ned til jul med en personlig julekalender. Disse kalenderne kan være både morsomme og pedagogiske, og bidrar til å skape en hyggelig julestemning i hjemmet. I denne delen skal vi se på noen av de mest populære julekalendere for damer og barn som er tilgjengelige i markedet.

Først og fremst kan man finne julekalendere til damer som fokuserer på skjønnhet og velvære. For eksempel er Milka-sjokoladekalender med personlig bilde og Bubble Bade-julekalender 2023 gode alternativer. Disse julekalenderne inneholder et godt utvalg av produkter som er spesielt designet for kvinner, inkludert sminke, hudpleie og badeprodukter.

For barn er det også et stort utvalg av personlige julekalendere. Disse kan variere fra å inneholde klassiske sjokoladebiter til mer spennende og utdannende innhold. Puslespillkalenderen, for eksempel, er en flott måte for barnet å forbedre deres logiske tenkning og problemløsingsferdigheter, samtidig som de venter på julen.

Eldre barn og unge kan glede seg over julekalendere med hobbyrelaterte temaer, for eksempel en kalender med kule armbånd eller nøkkelringer som de kan lage selv.

Uansett damers og barnas alder og interesser, finnes det en personlig julekalender som passer til deres behov og preferanser. Valg av riktig julekalender kan være en flott måte å glede seg over julen sammen med familien, og skape minner og tradisjoner for årene som kommer.

Ofte stilte spørsmål

Hva er populære julekalendere for kvinner?

Populære julekalendere for kvinner varierer basert på individuelle preferanser og interesser. Noen populære eksempler inkluderer julekalendere fokusert på skjønnhet, duft, godteri og sjokolade som Juleglede adventskalender 2022, og Bubble Bade-julekalender 2023.

Hvilke typer julekalendere er vanlige for damer?

Julekalendere for damer kan deles inn i flere kategorier, inkludert skjønnhet, velvære, godteri, sjokolade, te og mere eksklusive kalendere. De kan også være personlige eller tematiserte som kjærlighetskalendere for par.

Hva slags innhold finnes i en dame julekalender?

Innholdet i en dame julekalender kan variere sterkt. Ste skjønnhetsrelaterte kalendere inneholder sminke, hår- og hudpleieprodukter, mens te- og sjokoladekalendere har forskjellige smaker og bites for hver dag. Kjærlighetskalendere for par kan inkludere romantiske forslag og aktiviteter.

Når bør man starte med julekalender?

Julekalendere begynner typisk den 1. desember og fortsetter til 24. desember, som tilsvarer de 24 dagene i adventstiden. En kalenderåpning for hver dag gir spenning og forventning om julehøytiden.

Hvordan lage en personlig julekalender for damer?

For å lage en personlig julekalender for damer, kan du velge en kalender med muligheten til å legge til et eget bilde, som Adventskalender Milka med Personlig bilde. Du kan også lage en hjemmelaget kalender ved å samle 24 små gaver og fylle dem i individuelle poser eller bokser, deretter nummerere dem og arrangere dem i en kreativ skjerm.

Hva er trendene for julekalendere for kvinner i 2023?

Trendene for julekalendere for kvinner i 2023 innebærer fokus på bærekraft, personlige kalendere med egne bilder og premium innhold. For eksempel vil koselige, miljøvennlige og gjenbrukbare emballasjealternativer bli populære, samt høykvalitets produkter og eksklusive opplevelser bak hver luke.

 1. https://www.minmote.no/skjoennhet/a/EQy4A2/stor-test-av-julekalendere-2022
 2. https://www.vg.no/kommersielt-innhold/shopping/i/G3XeKq/sjekk-ut-aarets-julekalendere-til-voksne-2022
 3. https://www.finansavisen.no/agenda/7966288/julekalender-luke-9-heimen-husfliden?zephr_sso_ott=I7VdIN