Julekalender til mann 2024: Perfekte gaveideer for 2024

Når julen nærmer seg, er det på tide å tenke på den perfekte julekalenderen for mannen i livet ditt. Julekalendere er en morsom måte å telle ned dagene til julaften, og de kommer i forskjellige temaer og stiler som vil appellere både til menn og kvinner. Enten du leter etter en julekalender til din far, bror, kjæreste eller mann, er det viktig å finne en som passer deres smak, interesser og alder.

Julekalendere for voksne menn kan omfatte spiselige godbiter, bil- og verktøysrelaterte gjenstander, eller kreative og morsomme produkter som vil sette et smil på ansiktet deres gjennom hele desember. Med så mange alternativer å velge mellom kan det være utfordrende å bestemme hvilken julekalender som passer best. Når du bestemmer deg for hvilken julekalender du vil kjøpe, ta hensyn til de unike interesser og hobbyer som mannen i livet ditt har, for en mer personlig og generøs gave.

Wera Verktøyskalender

Gi den som elsker å pusle med hendene den perfekte julegaven med Wera Verktøyadventskalender! Denne spesielle kalenderen har 24 luker fullpakket med skrutrekkere og tilbehør. Aldri mer vil du måtte håndtere frustrasjonen av manglende bits i passende størrelser! Det er en ideell måte å gjøre desember ekstra praktisk og givende for de som liker å mekke og fikse ting hjemme.

Chili Klaus Julekalender

Chili Klaus-Julekalenderen er et briljant alternativ til den kjedelige sjokoladekalenderen – denne godterikalenderen er kun for de virkelig dristige! Chilien gir ekstra varme i desemberkulden, og denne voksne julekalenderen er stappfull av chilikuler og chilikarameller hver eneste dag frem til julaften. I tillegg venter en spesiell overraskelse på nyttårsaften!

Lakris Julekalender

Den grønne Lakris-julekalenderen er en herlig samling av lakris dekket med sjokolade, ulike vingummier overtrukket med både mørk og hvit sjokolade, ren lakris, mandler dekket med sjokolade og lakris, og mye mer. Alt sammen innpakket i en vakker grønn/gull julekalender fra Lakris-serien, totalt 360 gram ren nytelse.

Anthon Berg Julekalender

For de som setter pris på sjokolade, er barnslige sjokoladekalendere ikke alltid nok når du virkelig ønsker å glede deg til julaften. Denne eksklusive Anthon Berg-kalenderen er proppfull av deilig sjokoladetrakt marsipan som vil få munnvannet til å renne bare ved tanken på den første lukten!

Energidrikk Julekalender

Den ideelle julegaven til vennen som ikke kan få nok koffein eller samboeren som alltid tar en slurk energidrikk etter treningen? Enkelt: fyll vår energidrikk-julekalender med 24 bokser av mottakerens favorittlivseliksir og gi desembermørket et skikkelig spark bak. Kalenderen har plass til tjuefire bokser (33 cl), er laget i papp og leveres sammenbrettet. Vær oppmerksom på at energidrikk ikke er inkludert.

Nøkkelpoeng

 • Julekalendere for menn kommer i mange stiler og temaer
 • Voksne julekalendere kan inkludere spiselige godbiter, verktøy og kreative produkter
 • Velg en julekalender som passer til mannen i livet ditt basert på deres interesser og personlighet

Julekalender til mann 2024

Sjokoladekalendere

Julekalenderen er en flott tradisjon som både store og små setter pris på. For menn som elsker sjokolade, finnes det flere sjokoladekalendere å velge mellom, med ulike smaker og merker. Slike julekalendere tilbyr ikke bare et stykke sjokolade hver dag, men også en hyggelig overraskelse i hver luke.

Kaffekalender

En annen populær julekalender for menn er kaffekalenderen. Dette er en ypperlig gave for kaffeelskere som ønsker å utforske nye smaker og kaffeopplevelser gjennom adventstiden. Kaffekalenderen inneholder ulike smaker og typer kaffe hver dag, slik at mannen kan prøve seg frem og kanskje finne en ny favoritt.

Ølkalender

For øl-entusiaster, er ølkalenderen en perfekt julekalender. Ølkalenderen tilbyr et utvalg av både norske og internasjonale ølsorter, slik at mannen kan smake seg gjennom en verden av øl i løpet av desember. Dette kan være en hyggelig aktivitet å dele med venner, familie, eller sin kjære.

Chili Klaus Julekalender

For menn som liker litt spenning og utfordringer, kan Chili Klaus julekalender være en passende gave. Denne adventskalenderen inneholder ulike styrker av chili hver dag, slik at mannen kan utfordre seg selv og sin smaksgrense. Chili Klaus julekalender kan skape morsomme og spennende øyeblikk gjennom adventstiden.

Kreative Julekalendere

Mat og Drikke Julekalendere

Det finnes også et godt utvalg av julekalendere som fokuserer på mat og drikke generelt. Dette kan være kalendere med snacks, ost, vin, eller andre delikatesser som passer godt for en mann som setter pris på gode smaker og gode opplevelser. Slike julekalendere kan gi adventstiden et ekstra piff og skape hygge i førjulstiden.

Alle disse julekalenderne er flotte alternativer for å finne en passende adventskalender for mannen i ditt liv, enten det er kjæresten, en venn, eller et familiemedlem. Hver kalender byr på unike gaver og overraskelser som kan skape varme minner og glede gjennom hele adventstiden.

Kreative Julekalendere

Personlig Adventskalender

En personlig adventskalender kan inneholde favorittgodteriene til mannen, som Milka-sjokolade, samt en egen bilde av dere sammen. En slik julekalender er en flott måte å sette en personlig vri på den tradisjonelle julekalenderen.

Puslespillkalender

En annen spennende julekalender for menn er en puslespillkalender. Denne typen kalender inneholder puslespillbiter som kan settes sammen for å avdekke et bilde av en Porsche 911 eller en Volkswagen. Dette er en fin og underholdende måte å holde mannen engasjert gjennom hele desember.

Lego Julekalender

For mannen som har et hjerte for leketøy og byggeklosser, kan en Lego julekalender være det perfekte gavetipset. Disse kalenderne kommer ofte med små Lego-sett som man kan bygge hver dag. Det finnes også spesifikke versjoner som fokuserer på temaer som Star Wars, Super Heroes, og mer.

Marvel Ooshies

Marvel Ooshies er en annen kreativ julekalender som passer godt for menn som elsker Marvel-universet. I denne adventskalenderen finner man hver dag en ny Marvel Ooshie-figure, som kan være en morsom og overraskende gave gjennom hele adventstiden.

Coolstuff Julekalendere

Når det kommer til unike og spennende julekalendere for menn, er Coolstuff Julekalendere et godt valg. Her finner man et bredt utvalg av kalendere med alt fra vingummi og ølsmaking til verktøy som Wera verktøy eller Ford Mustang GT-modeller. Det er noe for enhver interesse og smak i disse kreative julekalenderne.

Voksne Julekalendere

Voksne Julekalendere

Erotiske Julekalendere

For voksne som ønsker å legge til litt ekstra spenning i førjulstiden, kan erotiske julekalendere være et lekent og spennende alternativ. Amorelie erotisk julekalender inneholder en eksklusiv samling av sexleketøy, massasjeoljer, og forførende tilbehør. Den romantiske julekalenderen er en annen variant som fokuserer på å fremme intimitet og parforhold med romantiske og sensuelle gaver.

Hudpleie og Sminke Julekalendere

For de som er opptatt av hudpleie og sminke, finnes det julekalendere som inneholder et bredt spekter av skjønnhetsprodukter. Disse kan omfatte ansiktsmasker, kremer, leppepomader, neglelakk og sminkeprodukter som øyenskygger og mascara. Merker som The Body Shop og Rituals tilbyr gode alternativer for dette segmentet.

Kroppshygiene Julekalendere

Man Stuff julekalender er et populært valg blant menn, og inneholder ulike produkter for kroppshygiene, som såper, sjampo, balsam og barberingskrem. Dette er kalenderen som lar han ta godt vare på sitt manlige legeme gjennom hele førjulstiden. For kvinner finnes det også tilsvarende varianter med såper, kremer og dufter.

I tillegg til de nevnte kategoriene, finnes det flere andre typer julekalendere for voksne. Her er noen eksempler:

 • Kaffekalender: For kaffelskere er en kaffekalender et opplagt valg. Den inneholder ulike typer kaffe, både hele bønner og malt, gir brukeren muligheten til å smake forskjellige smaksvarianter gjennom desember.
 • Pukka adventskalender: Denne kalenderen inneholder et utvalg av Pukkas populære te-varianter, og passer for de som ønsker å nyte varmende og smakfulle te-kopper i førjulstiden.
 • Sokker og strømpekalender: For dem som verdsetter praktiske og komfortable gaver, kan en julekalender med sokker være en god løsning. Kalenderen inneholder et par nye sokker for hver dag, som kan være både morsomme og fargerike.
 • Johan Bülow julekalender: Denne kalenderen er perfekt for lakriselskere, og inneholder ulike smaker og variasjoner av lakris fra den kjente danske lakrisprodusenten Johan Bülow.
 • Drikke julekalender: For de som er opptatt av gode drikkevarer, finnes det kalendere som inneholder alt fra øl og vin til whiskey og gin, slik at man kan smake på ulike drikker gjennom hele julemåneden.

Det finnes altså et bredt utvalg av julekalendere for voksne, både til han og henne. Uansett interesser og preferanser, finnes det en julekalender som vil glede mottakeren gjennom hele desember.

Spiselige Julekalendere

Spiselige julekalendere er en populær gave til voksne, og kan være en hyggelig overraskelse for både menn og kvinner. I denne listen vil vi fokusere på tre spiselige julekalendere som passer godt for menn: Lakriskalender, Trøffelkalender og Sterke Smaker Julekalender.

Lakriskalender

Lakriskalenderen er en spennende julekalender for lakrisentusiaster. Den inneholder et utvalg av forskjellige lakriskuler, både søte og salte, og byr på en smaksopplevelse som gjør ventetiden frem til jul ekstra hyggelig. Lakrids by Bülow er et kjent merke som ofte tilbyr en julekalender med lakris. Denne kalenderen inkluderer:

 • Søte lakriskuler med sjokolade og bringebær
 • Salte lakriskuler med havsalt
 • Lakris med fruktige smaker, som sitrus og eple

Trøffelkalender

Trøffelkalenderen er en perfekt adventskalender for sjokoladeelskere. Den inneholder et utvalg av deilige sjokoladetrøfler i ulike smaker og teksturer:

 • Melkesjokoladetrøfler med karamell
 • Mørk sjokoladetrøfler med appelsin
 • Hvit sjokoladetrøfler med pistasj

Pascal-kalenderen er et eksempel på en trøffelkalender som kommer i to varianter: en med pistasjnøtter og en uten. Den er også glutenfri og ser ut som en julebok.

Sterke Smaker Julekalender

Sterke Smaker Julekalender er en spennende adventskalender for menn som liker å utfordre smaksløkene med sterke smaker. Chili-Klaus julekalender er en slik kalender som inneholder snacks og godterier med ulike nivåer av styrke:

 • Sjokolade med chili
 • Lakris med chili
 • Chili-nøtter og annet snacks

Slike julekalendere kan også være en morsom farsdagsgave eller en unik kalendergave til den som liker sterke smaker.

Bil- og Verktøysrelaterte Julekalendere

I denne delen vil vi se på et utvalg av bil- og verktøysrelaterte julekalendere til menn, inkludert Porsche 911 Julekalender, Ford Mustang GT Adventskalender, Land Rover Defender Julekalender og Wera Verktøysjulekalender.

Porsche 911 Julekalender

Porsche 911 Julekalender er en ideell gave til bilentusiasten. Kalenderen inneholder ulike Porsche-relaterte elementer, inkludert eksklusive suvenirer og samleobjekter. Dette er perfekt for den som elsker klassiske sportsbiler og ønsker en minneverdig adventstid.

Ford Mustang GT Adventskalender

Ford Mustang GT Adventskalender er en spennende julekalender for fans av denne ikoniske bilmodellen. Hver dag avslører en ny Ford Mustang-relatert overraskelse, og det kan variere fra modellbiler, nøkkelringer, klistremerker, og mye mer. Dette er en utmerket mulighet for å utvide samlingen din og feire nedtellingen til jul.

Land Rover Defender Julekalender

Land Rover Defender Julekalender er perfekt for entusiaster av denne ikoniske terrengbilen. Kalenderen inneholder diverse Land Rover-relaterte gjenstander, for eksempel modellbiler, nøkkelringer, klistremerker og verktøysett. Dette er en flott måte å vise sin kjærlighet til denne populære bilen og samle unike suvenirer i løpet av adventstiden.

Wera Verktøysjulekalender

Wera Verktøysjulekalender er en utmerket julekalender for de som er interessert i verktøy og praktiske gjenstander. Kalenderen er fylt med forskjellige kvalitetsverktøy fra Wera, inkludert skrutrekkere, bits, tenger og mer. Dette er et flott tilskudd til verkstedet eller garasjen og en fin måte å utvide verktøysettet på.

I tillegg til disse bil- og verktøysrelaterte julekalenderne, finnes det også mange andre typer julekalendere til menn, som spiselige julekalendere (Chili-Klaus, Famous Grouse), luksus erotisk kalender (gents), kalendergaver med forskjellig snacks og Marvel Ooshies. Enten du leter etter en julekalender med bil- og verktøystema, erotiske julekalendere eller noe annet, er det et stort utvalg å velge mellom for å skreddersy den perfekte julekalenderen for mannen i ditt liv.

Gaveideer til Ham

Det er viktig å finne den perfekte gaven til mannen i livet ditt, enten han er din kjæreste, ektefelle, bror, far eller venn. Her er noen ideer for julegaver som kan passe perfekt til ham, inkludert noen inspirert av Julekalender og CoolStuff.

Wally and Whiz-julekalender: Hvis han er lei av de tradisjonelle sjokoladekalenderne, kan denne kalenderen fra gourmet vingummi fra Wally and Whiz være et godt alternativ. Den inneholder spennende smakkombinasjoner med frukt, bær og lakris, noe som gjør den til en perfekt julekalender for en voksen mann.

Morsomme gaver fra CoolStuff: På CoolStuff finner du mange morsomme og annerledes gaver til han som har alt. Eksempler på dette kan være spennende gadgets, spill og leker, samt praktiske produkter som elegante mobilholdere eller smarte rengjøringsprodukter.

Opplevelsesgaver: Gi bort en uforglemmelig opplevelse som en romantisk middag, en helikoptertur, en vinsmaking, eller noe annet som passer hans interesser og personlighet. Opplevelsesgaver lar dere skape varige minner sammen og er noe han garantert vil sette pris på.

Personlige gaver: Personlige gaver viser at du har lagt ekstra omtanke i gaven. Dette kan for eksempel være en skreddersydd skjorte med hans initialer, et smykke med en spesiell gravering, eller et bilde av dere sammen i en vakker ramme.

Julegensere: En sjarmerende og morsom julegave til han kan være en festlig julesweater. Dette vil garantert spre glede og julestemning og kan også brukes som en morsom familieaktivitet om dere alle skaffer matchende gensere.

For å gjøre gaven enda mer spesiell, husk å pakke den inn pent og legg ved et hjertevarmt kort med en personlig beskjed. Dette vil vise ham hvor mye han betyr for deg og forsterke gleden ved å motta gaven.

Ofte stilte spørsmål

Hva er de mest populære julekalenderne for menn?

Chili Klaus-Julekalender er en populær julekalender for menn som liker sterk mat, og LEGO julekalendere er også populære blant voksne. Andre populære kalendere inkluderer grooming julekalendere, øl- og vinjulekalendere, og de som inneholder spesifikke hobbyrelaterte gaver.

Hvilken type julekalender passer best for en mann?

Den beste julekalenderen for en mann avhenger av hans interesser og smak. Velg en kalender som matcher hans hobbyer, matpreferanser eller noe han kan nyte i løpet av desember. En personlig tilpasset kalender viser at du bryr deg om hans interesser og vet hva han vil sette pris på.

Hvordan kan jeg lage en julekalender for min mann?

Lag en julekalender for din mann ved å samle 24 små gaver og pakke dem individuelt. Du kan bruke en rekke materialer som esker, poser eller konvolutter for å holde gavene. Nummerer dem fra 1 til 24 og heng dem opp på en snor eller plasser dem i en boks. Pass på å inkludere ting han liker, men ikke overdriv det med store og dyre gaver.

Hva bør jeg velge mellom øl, vin og grooming julekalendere?

Det avhenger av mannen din sine preferanser. Hvis han liker å prøve forskjellige typer øl eller vin, vil en øl- eller vinjulekalender være et godt valg. Hvis han er opptatt av pleie og helse, kan en grooming julekalender være mer passende.

Er det julekalendere spesifikt for mannens hobbyer?

Ja, det finnes julekalendere for en rekke hobbyer og interesser. Dette inkluderer sportsrelaterte kalendere, bil- og motorsykkeltema-kalendere, og de som fokuserer på teknikk og spill. Søk etter en kalender som passer til mannens spesifikke hobby.

Hva er noen unike julekalenderideer for å overraske mannen min med?

Unike julekalenderideer inkluderer selvlagde kalendere med personlige notater eller små utfordringer for hver dag, et tegneserieserie-tema med 24 korte tegneserier, eller en reisekalender med små suvenirer og godbiter fra forskjellige land. Vær kreativ og tenk på hva mannen din vil glede seg over og skape en minneverdig julekalenderopplevelse for ham.

 1. https://www.vg.no/kommersielt-innhold/shopping/i/G3XeKq/sjekk-ut-aarets-julekalendere-til-voksne-2022
 2. https://www.abcnyheter.no/annonsorinnhold/mat-og-drikke/2020/09/11/195704375/julekalender-2021-arets-toffeste-adventskalendere-til-ham
 3. https://vartoslo.no/bydel-sagene-gro-elin-hansen-hilde-brinchmann/den-levende-julekalenderen-i-torshovbyen-er-blitt-en-kjempehit-hver-dag-samles-spente-barn-unge-voksne-eldre-og-hunder/422628