Kicks Julekalender 2023: Alt du trenger å vite

Kicks Julekalender er tilbake i år og er klar til å spre juleglede blant skjønnhetsentusiaster. Bak hver luke skjuler det seg fantastiske tilbud med opptil 50% rabatt på sminke, parfyme, hudpleie og hårpleie fra populære varemerker. Kicks Julekalender er tilgjengelig både i butikk og på nett, og tilbudene gjelder så lenge lageret rekker.

Varemerker som MAC, Clinique, Estée Lauder, og Lancôme er noen av de populære merkene som vil være tilgjengelige i Kicks Julekalender. Kampanjer og tilbud vil variere fra dag til dag, og det vil være maksimalt tre produkter per person per dag. Kicks Julekalender er også en flott kilde til inspirasjon for julegaver, og det er en fin måte å prøve ut nye produkter fra forskjellige varemerker.

Kicks er også aktiv på sosiale medier og deler informasjon om Kicks Julekalender og tilbudene som er tilgjengelige. Priser og lageret vil variere fra dag til dag, og det er verdt å følge med på Kicks’ nettside og sosiale medier for å få de siste oppdateringene. Kicks Julekalender er en flott måte å spre juleglede og glede blant skjønnhetsentusiaster, og det er en fin måte å prøve ut nye produkter og få fantastiske tilbud på populære varemerker.

Kicks Julekalender 2023

Key Takeaways

 • Kicks Julekalender tilbyr opptil 50% rabatt på skjønnhets- og sminkprodukter fra populære varemerker.
 • Tilbudene varierer fra dag til dag og er tilgjengelige både i butikk og på nett.
 • Kicks Julekalender er en flott måte å få inspirasjon til julegaver og prøve ut nye produkter fra forskjellige varemerker.

Kicks Julekalender

Kicks Julekalender er en årlig hendelse som tilbyr fantastiske tilbud hver dag fram til jul. Dette året vil Kicks Julekalender være tilgjengelig fra 1. desember til 24. desember 2023. Julekalenderen vil tilby opptil 50% rabatt på et utvalg av luksuriøse skjønnhetsprodukter fra populære merker.

Luksuriøse Produkter

Kicks Julekalender tilbyr et bredt utvalg av luksuriøse skjønnhetsprodukter fra populære merker som du kan få til en rabattert pris. Du vil finne alt fra sminke, parfyme, hudpleie og hårpleie bak lukene i julekalenderen. Kicks har nøye valgt ut produkter som vil hjelpe deg med å føle deg vakker og selvsikker i juletiden.

24 Timer Tilbud

Hver dag vil det være nye tilbud bak lukene i julekalenderen. Tilbudene vil være tilgjengelige i 24 timer, og du vil ha muligheten til å kjøpe opptil tre produkter per person og dag. Det er viktig å merke seg at tilbudene gjelder så lenge lageret rekker, og at de ikke kan kombineres med andre tilbud.

Adventskalender Detaljer

Kicks Julekalender vil være tilgjengelig både på nett og i Kicks fysiske butikker. Det er en perfekt anledning til å gjøre et kupp på herlige skjønnhetsprodukter fra populære merker. Det er viktig å merke seg at tilbudene kan variere fra dag til dag, og at det er lurt å følge med på dine favoritter for å få de beste tilbudene.

I år vil Kicks Julekalender tilby fantastiske tilbud på luksuriøse skjønnhetsprodukter hver dag fram til jul. Så følg med på dine favoritter og gjør et kupp på herlige produkter innen sminke, parfyme, hudpleie og hårpleie fra populære varemerker.

Skjønnhet og Smink Produkter

Kicks Julekalender 2023 er en fantastisk måte å få tak i noen av de beste skjønnhetsproduktene på markedet. Kalenderen inneholder alt fra hudpleie til hårpleie og sminkeprodukter. Her er en oversikt over noen av de beste produktene du kan forvente å finne i kalenderen.

Hudpleie

Hudpleieprodukter er en viktig del av enhver skjønnhetsrutine, og Kicks Julekalender 2023 har deg dekket. Kalenderen inneholder et bredt utvalg av produkter, inkludert fuktighetskrem, ansiktsrensere, ansiktsmasker og serum. Du vil finne produkter fra noen av de mest anerkjente merkene i bransjen, inkludert Clinique, Origins og Estée Lauder.

Hårpleie

Hårpleieprodukter er like viktig som hudpleieprodukter, og Kicks Julekalender 2023 har også noen flotte produkter for håret ditt. Du vil finne alt fra sjampo og balsam til stylingprodukter og hårmasker. Merkene inkluderer Redken, Kérastase og Bumble and Bumble.

Sminke

Sminkeprodukter er en av de mest spennende delene av Kicks Julekalender 2023. Kalenderen inneholder alt fra leppestifter og øyenskygger til foundation og blush. Du vil finne produkter fra noen av de mest populære merkene i bransjen, inkludert YSL, Urban Decay og MAC.

Uansett om du er ute etter hudpleieprodukter, hårpleieprodukter eller sminkeprodukter, vil Kicks Julekalender 2023 ha noe for deg. Med produkter fra noen av de beste merkene i bransjen, kan du være sikker på at du får kvalitetsprodukter som vil hjelpe deg med å se og føle deg fantastisk.

Varemerker i Kicks Julekalender

Kicks Julekalender er en årlig skjønnhetssuksess som inneholder små pakker med makeup, duft, hudpleie og hårpleie fra populære varemerker. Bak lukene skjuler det seg fantastiske tilbud med 50% rabatt på sminke, parfyme, hudpleie og hårpleie. Her er noen av de mest populære varemerkene som du kan finne i Kicks Julekalender:

Clinique

Clinique er en av verdens mest kjente hudpleie- og kosmetikkmerker. Clinique tilbyr et bredt utvalg av produkter for ansikt, øyne, lepper og kropp. I Kicks Julekalender kan du finne produkter som passer til din hudtype og dine behov.

Origins

Origins er et naturlig hudpleiemerke som tilbyr produkter laget av naturlige ingredienser. Origins fokuserer på å gi deg sunn og vakker hud ved hjelp av naturens krefter. I Kicks Julekalender kan du finne Origins-produkter som passer til din hudtype og dine behov.

Estée Lauder

Estée Lauder er et av verdens mest kjente kosmetikkmerker. Estée Lauder tilbyr et bredt utvalg av produkter for ansikt, øyne, lepper og kropp. I Kicks Julekalender kan du finne produkter som passer til din hudtype og dine behov.

BareMinerals

BareMinerals er et naturlig sminke- og hudpleiemerke som tilbyr produkter laget av naturlige ingredienser. BareMinerals fokuserer på å gi deg sunn og vakker hud ved hjelp av naturens krefter. I Kicks Julekalender kan du finne BareMinerals-produkter som passer til din hudtype og dine behov.

Kicks Beauty

Kicks Beauty er Kicks eget kosmetikkmerke. Kicks Beauty tilbyr et bredt utvalg av produkter for ansikt, øyne, lepper og kropp. I Kicks Julekalender kan du finne Kicks Beauty-produkter som passer til din hudtype og dine behov.

Budgie

Budgie er et naturlig hudpleiemerke som tilbyr produkter laget av naturlige ingredienser. Budgie fokuserer på å gi deg sunn og vakker hud ved hjelp av naturens krefter. I Kicks Julekalender kan du finne Budgie-produkter som passer til din hudtype og dine behov.

Sol De Janeiro

Sol De Janeiro er et hudpleiemerke som tilbyr produkter som gir deg en sunn og vakker hud. Sol De Janeiro fokuserer på å gi deg en sunn og vakker hud ved hjelp av naturlige ingredienser. I Kicks Julekalender kan du finne Sol De Janeiro-produkter som passer til din hudtype og dine behov.

Smashbox

Smashbox er et sminke- og hudpleiemerke som tilbyr produkter for ansikt, øyne, lepper og kropp. Smashbox fokuserer på å gi deg en sunn og vakker hud ved hjelp av naturlige ingredienser. I Kicks Julekalender kan du finne Smashbox-produkter som passer til din hudtype og dine behov.

Opi

Opi er et neglelakkmerke som tilbyr et bredt utvalg av farger og stiler. Opi fokuserer på å gi deg vakre og sunne negler. I Kicks Julekalender kan du finne Opi-produkter som passer til din stil og dine behov.

Kampanjer og Tilbud

Rabatter

Kicks Julekalender 2023 tilbyr fantastiske rabatter på skjønnhetsprodukter hver dag frem til jul. Du kan spare opptil 50% på sminke, parfyme, hudpleie og hårpleie fra populære merker. Vær oppmerksom på at rabattene kun gjelder i 24 timer og så langt lageret rekker. Det er begrenset til tre produkter per person og dag.

Kampanje Tilbud

I tillegg til de daglige rabattene, tilbyr Kicks også kampanje tilbud på utvalgte produkter. Disse tilbudene varer lenger enn 24 timer og gir deg muligheten til å spare enda mer på dine favorittprodukter. Kampanje tilbudene vil bli annonsert på kicks.no og i butikkene, så følg med for å få de beste tilbudene.

Vær oppmerksom på at tilbudene og rabattene kan variere fra dag til dag, og at det kan være lokale produktavvikelser. Så sørg for å sjekke tilbudene regelmessig for å få de beste tilbudene på skjønnhetsprodukter.

Kampanjer og Tilbud

Inspirasjon for Julegaver

Er du på jakt etter inspirasjon til julegaver? Kicks julekalender har massevis av herlige tilbud som kan være perfekte som julegaver til noen du er glad i, eller til deg selv. Vi har samlet noen av våre favoritter og luksuriøse julegavetips nedenfor.

Julegave Favoritter

Hos Kicks finner du et bredt utvalg av skjønnhetsprodukter som kan være perfekte julegaver til både kvinner og menn. Her er noen av våre favoritter:

 • Adventskalender med det beste innen skjønnhet: Skjem bort deg selv eller en du er glad i med en adventskalender full av herlige skjønnhetsprodukter. Dette er en av de mest populære trendene innen skjønnhet, og et must for skjønnhetsjunkien til jul.
 • Estée Lauder DayWear Anti-Oxidant Creme SPF 15: Denne ansiktskremen gir fuktighet og beskyttelse mot solen, samtidig som den reduserer synligheten av fine linjer og rynker. En perfekt gave til noen som ønsker å ta vare på huden sin.
 • Origins GinZing Energy-Boosting Tinted Moisturizer SPF40: Denne fuktighetskremen gir huden en naturlig glød samtidig som den beskytter mot solen. En flott gave til noen som ønsker å se frisk og naturlig ut.

Luksuriøse Julegaver

Hvis du ønsker å gi en ekstra spesiell gave til noen du er glad i, kan du vurdere noen av disse luksuriøse julegavetipsene:

 • Jo Malone London English Pear & Freesia Cologne: Dette er en elegant og frisk duft som passer til både kvinner og menn. En flott gave til noen som setter pris på luksus og kvalitet.
 • La Mer The Moisturizing Soft Cream: Dette er en av de mest ikoniske ansiktskremene på markedet, og gir huden intens fuktighet og næring. En perfekt gave til noen som ønsker å skjemme bort huden sin.
 • Dyson Supersonic hårføner: Dette er en av de mest innovative og luksuriøse hårfønerne på markedet, og gir deg en perfekt styling hver gang. En flott gave til noen som ønsker å ta håret sitt til neste nivå.

Vi håper disse tipsene har gitt deg inspirasjon til julegaver. Husk at du kan finne enda flere julegavetips i Kicks julekalender, så følg med hver dag for å få med deg de beste tilbudene!

Kicks på Sosiale Medier

Facebook

Kicks har en aktiv tilstedeværelse på Facebook, hvor de jevnlig deler informasjon om produkter, tilbud og arrangementer. De har også en egen side for Kicks Julekalender, hvor de deler daglige tilbud og kampanjer i desember. På Facebook-siden kan du også finne informasjon om konkurranser og giveaways.

Kicks har også en chat-funksjon på Facebook, hvor du kan få hjelp til å finne produkter eller svar på spørsmål om bestillinger eller levering. Kundeservice er tilgjengelig på Facebook-chat fra mandag til fredag ​​fra kl. 09:00 til kl. 20:00 og lørdag fra kl. 09:00 til kl. 16:00.

Instagram

På Instagram deler Kicks inspirasjon og tips om skjønnhet, samt bilder av produkter og kampanjer. De har også en egen hashtag, #KicksNorge, hvor du kan finne bilder og innhold delt av andre Kicks-kunder. Kicks deler også informasjon om Julekalenderen på Instagram.

På Instagram Stories kan du også finne eksklusive tilbud og kampanjer, samt behind-the-scenes-innhold fra Kicks. Du kan også kontakte Kicks på Instagram DM for å få hjelp eller svar på spørsmål.

Generelt sett er Kicks tilstedeværelse på sosiale medier en god måte å holde seg oppdatert på tilbud og kampanjer, samt få inspirasjon og tips om skjønnhet.

Priser og Lageret

Kicks Julekalender er en av de mest populære julekalenderne i Norge. Den tilbyr en rekke skjønnhetsprodukter til en hyggelig pris. Prisene varierer fra dag til dag, og du kan spare opptil 50% på utvalgte produkter. Det er viktig å merke seg at tilbudene kun gjelder i den angitte perioden og så lenge lageret rekker.

Det er viktig å være raskt ute hvis du ønsker å sikre deg de beste tilbudene, da det kan være begrenset antall produkter på lager. Kicks oppdaterer lagerstatusen fortløpende på nettbutikken, slik at du kan se om produktene er tilgjengelige eller ikke. Det er også verdt å merke seg at det er en grense på maksimalt tre produkter per person og dag.

Kicks Julekalender tilbyr flere varianter av julekalendere, inkludert en multibrandet julekalender og en sminkejulekalender. Prisene varierer mellom de forskjellige variantene, men de er alle rimelige og tilbyr gode verdier for pengene. Det er også mulig å sammenligne prisene på de forskjellige julekalenderne på nettet for å finne den beste prisen.

Husk å sjekke Kicks nettbutikk hver dag for å se de nyeste tilbudene og sikre deg de beste skjønnhetsproduktene til en hyggelig pris.

Kicks Julekalender i Vinter

Kicks Julekalender er tilbake igjen i vinter med fantastiske tilbud hver dag frem til jul. Dette er en perfekt måte å skjemme bort deg selv eller noen du er glad i med luksuriøse skjønnhetsprodukter fra populære merker som Clinique, Yves Rocher, Korres og mange flere.

Kicks Julekalender i Vinter er tilgjengelig både i butikk og på nett, og det er begrenset antall kalendere tilgjengelig. Så hvis du vil sikre deg en julekalender, bør du være rask med å kjøpe den.

Hver luke i Kicks Julekalender i Vinter inneholder fantastiske tilbud på alt fra sminke og hudpleie til hårpleie og parfyme. Du kan forvente deg opptil 50% rabatt på utvalgte produkter hver dag, og det er begrensninger på maksimalt antall produkter du kan kjøpe per dag.

Kicks Julekalender i Vinter er en kampanje som varer fra 1. desember til 24. desember, og du kan få tilgang til tilbudene både i butikk og på nett. Så hvis du ønsker å skjemme bort deg selv eller noen du er glad i med fantastiske skjønnhetsprodukter til en redusert pris, bør du definitivt sjekke ut Kicks Julekalender i Vinter.

Kicks Julekalender i Vinter

Ofte stilte spørsmål

Hvilke merker er inkludert i KICKS julekalenderen?

KICKS julekalenderen inkluderer et utvalg av deres bestselgende skjønnhetsprodukter fra ulike merker som Clinique, Lumene, og Estée Lauder.

Hva er prisen på KICKS julekalenderen?

Prisen på KICKS julekalenderen varierer fra år til år, men den ligger vanligvis i prisklassen til andre luksuriøse skjønnhetsjulekalendere på markedet.

Hva er forskjellen mellom KICKS julekalenderen og andre adventskalendere?

KICKS julekalenderen skiller seg fra andre adventskalendere ved å tilby et bredt utvalg av skjønnhetsprodukter fra forskjellige merker. I tillegg er produktene i kalenderen ofte større enn de som tilbys i andre adventskalendere.

Hva er inkludert i Lumene julekalenderen?

Lumene julekalenderen inneholder en rekke av deres bestselgende hudpleieprodukter, inkludert ansiktskremer, serum, og rens.

Hvilke produkter kan man forvente i en hudpleie adventskalender?

I en hudpleie adventskalender kan man forvente en rekke forskjellige produkter som ansiktskremer, rens, serum, og ansiktsmasker. Produktene vil variere fra merke til merke og fra kalender til kalender.

Hvor kan jeg kjøpe en parfyme adventskalender?

Parfyme adventskalendere kan kjøpes fra en rekke forskjellige butikker som spesialiserer seg på skjønnhetsprodukter, inkludert KICKS, Douglas, og Sephora. Det kan også være mulig å kjøpe dem direkte fra parfyme- og kosmetikkmerker på deres nettsider.

 1. https://www.nrk.no/livsstil/bruker-1_2-milliarder-kroner-pa-kalendere-1.13242872
 2. https://www.tv2.no/underholdning/tv-2-hjelper-deg/en-av-disse-julekalenderne-far-terningkast-6/11794167/
 3. https://www.minmote.no/skjoennhet/a/EQy4A2/stor-test-av-julekalendere-2022