Meny Julekalender 2023: En guide til årets beste julekalender til hele familien

Meny Julekalender er en årlig tradisjon som gir kunder sjansen til å vinne flotte premier i desember. Julekalenderen er kun tilgjengelig for MENY-kortkunder, og man kan spille hver dag i desember for å øke sjansene for å vinne. Det er flere typer julekalendere å velge mellom, inkludert en skrapekalender og en pakkekalender med sjokolade og godteri.

Hva er Meny Julekalender? Det er en julekalender som tilbys av Meny, en av Norges største matvarekjeder. Julekalenderen gir kunder muligheten til å vinne flotte premier hver dag i desember. Julekalenderen er kun tilgjengelig for MENY-kortkunder, og man kan spille hver dag i desember for å øke sjansene for å vinne. Det er flere typer julekalendere å velge mellom, inkludert en skrapekalender og en pakkekalender med sjokolade og godteri.

Meny Julekalender 2023

Key Takeaways

 • Meny Julekalender gir kunder muligheten til å vinne flotte premier hver dag i desember.
 • Julekalenderen er kun tilgjengelig for MENY-kortkunder, og man kan spille hver dag i desember for å øke sjansene for å vinne.
 • Det er flere typer julekalendere å velge mellom, inkludert en skrapekalender og en pakkekalender med sjokolade og godteri.

Hva Er Meny Julekalender

Meny Julekalender er en populær adventskalender som tilbys av MENY, en norsk dagligvarekjede. Julekalenderen er tilgjengelig for MENY-kunder og gir dem muligheten til å vinne spennende premier hver dag i desember frem til julaften.

MENY Julekalender tilbyr et bredt utvalg av premier, inkludert matvarer, gavekort, elektronikk og mye mer. For å delta i konkurransen, må kundene skrape en digital luke hver dag i MENY-appen, som er tilgjengelig for både iOS og Android-enheter.

MENY Julekalender er en perfekt måte å spre juleglede og gi kundene en ekstra grunn til å besøke MENY-butikkene i desember. Adventskalenderen har blitt en tradisjon for mange familier i Norge, og MENY tilbyr et bredt utvalg av julekalendere som passer for både voksne og barn.

Hvis du er en MENY-kunde, bør du ikke gå glipp av sjansen til å delta i MENY Julekalender og vinne spennende premier hver dag i desember. Besøk MENY-butikken din eller last ned MENY-appen for å delta i konkurransen og oppleve julemagien!

Hvordan Fungerer Det

Meny julekalender er en spennende måte å telle ned til jul på. Kalenderen inneholder en rekke forskjellige godbiter som kan nytes hver dag i desember. Men hvordan fungerer det egentlig?

Bruk Av Appen

Meny julekalender kan enkelt brukes ved å laste ned den gratis appen fra App Store eller Google Play. Appen gir deg tilgang til kalenderen og lar deg åpne hver luke for å avsløre dagens godsaker. Du vil også motta påminnelser om å åpne kalenderen hver dag.

I appen kan du også finne informasjon om de forskjellige produktene som er inkludert i kalenderen. Det er også mulig å legge til produktene på handlelisten din, slik at du kan kjøpe dem når du er i butikken.

Bruk Av Facebook

En annen måte å bruke Meny julekalender på er via Facebook. Du kan enkelt delta i konkurranser og vinne flotte premier ved å følge Meny på Facebook. Du vil også motta påminnelser om å åpne kalenderen hver dag og vil kunne se bilder av dagens godsaker.

Det er imidlertid viktig å merke seg at du må ha en Facebook-konto for å delta i konkurransene og bruke kalenderen på denne måten.

Uansett hvilken måte du velger å bruke Meny julekalender på, er det en spennende måte å telle ned til jul på. Med et stort utvalg av forskjellige godbiter, er det noe for enhver smak.

Typer Av Julekalendere

Det finnes mange forskjellige typer julekalendere å velge mellom hos MENY. Enten du er på jakt etter en kalender til barna eller en til deg selv, har MENY et stort utvalg å velge mellom. Her er en oversikt over noen av de mest populære typene:

For Barn

Barnas favoritt er ofte julekalendere fylt med sjokolade. Hos MENY kan du finne sjokoladekalendere fra merker som Kinder og Freia. Disse kalenderne har 24 luker, en for hver dag i desember frem mot jul. I lukene finner man sjokoladebiter som barna vil elske.

Det finnes også pakkekalendere som er fylt med små leker og godteri. Disse kalenderne er perfekte for de yngre barna som ikke kan spise sjokolade ennå. MENY har et stort utvalg av pakkekalendere med forskjellige temaer som Disney, Star Wars og Lego.

For Voksne

Voksne kan også glede seg over julekalendere fra MENY. For de som elsker lakris, finnes det kalendere fylt med forskjellige typer lakris. Det finnes også kalendere med te, øl og vin. Disse kalenderne har 24 luker med forskjellige smaker og typer, slik at man kan prøve noe nytt hver dag i desember.

For de som ønsker en litt mer luksuriøs kalender, finnes det også kalendere med sjokolade fra eksklusive merker som Lindt og Valrhona. Disse kalenderne er perfekte for å sette litt ekstra glam og luksus til julen.

Uansett hvilken type julekalender du velger, vil det definitivt hjelpe med å spre julestemningen gjennom hele desember.

Præmier Og Gaver

MENYs julekalender er kjent for å gi bort fantastiske præmier og gaver til sine kunder. Her er det noe for enhver smak, enten du er glad i sjokolade og godteri eller ønsker å vinne grønne balance-præmier.

Sjokolade Og Godteri

For de som er glad i sjokolade og godteri, har MENY et stort utvalg av julekalendere. Fra klassiske sjokoladekalendere til mer eksklusive varianter med premium sjokolade og godteri. MENYs julekalender gir deg muligheten til å telle ned dagene til jul med en liten bit av glede hver dag.

Grøn Balance Præmier

For de som ønsker å vinne grønne balance-præmier, har MENY et stort utvalg av produkter som passer til en bærekraftig livsstil. Du kan vinne alt fra økologisk mat til miljøvennlige produkter som er bra for både deg og planeten. MENYs julekalender gir deg muligheten til å vinne fantastiske produkter som vil hjelpe deg med å leve en mer bærekraftig livsstil.

MENYs julekalender gir deg sjansen til å vinne fantastiske præmier og gaver hver dag i desember. Enten du er glad i sjokolade og godteri eller ønsker å vinne grønne balance-præmier, har MENY noe for deg. Så hvorfor ikke delta i årets julekalender og få sjansen til å vinne fantastiske præmier og gaver?

Præmier Og Gaver

Hvordan Delta

For å delta i Meny sin julekalender, må man først skaffe seg en kalender. Dette kan gjøres ved å kjøpe en kalender i en Meny-butikk eller på nettet. Kalenderen inneholder 24 luker med sjokolade eller andre små overraskelser.

Når man har skaffet seg en kalender, kan man delta i konkurransen ved å følge disse stegene:

 1. Besøk nettsiden til Meny sin julekalender.
 2. Klikk på dagens luke for å åpne den.
 3. Svar på dagens spørsmål.
 4. Fyll ut skjemaet med navn og kontaktinformasjon.
 5. Trykk på “Send inn” for å delta i dagens trekning.

Man kan delta i trekningen hver dag fra 1. desember til og med 24. desember. Det er ikke mulig å delta i trekningen for en tidligere luke.

Frist For Deltagelse

Fristen for å delta i Meny sin julekalender er 24. desember. Dette betyr at man kan delta i konkurransen hver dag fra 1. desember til og med 24. desember. Det er ikke mulig å delta i trekningen for en tidligere luke.

Regler For Ansatte

Ansatte i Meny og deres nærmeste familie kan ikke delta i konkurransen. Dette gjelder også ansatte i selskaper som samarbeider med Meny i forbindelse med konkurransen. Dette er for å sikre at konkurransen er rettferdig og åpen for alle.

Vinnere Av Julekalender

MENYs julekalender har blitt en populær tradisjon for mange, og hvert år er det mange som deltar for sjansen til å vinne flotte premier. Vinnerne av julekalenderen trekkes hver dag, og det er mange spennende premier som står på spill.

For å delta i julekalenderen må man være MENYkort-kunde. Dette er gratis å bli, og man kan enkelt registrere seg på MENYs nettside eller i en av deres butikker. Deretter kan man spille julekalenderen i MENYs app hver dag fra 1. desember til julaften.

Premiene som er på spill i julekalenderen varierer fra år til år, men det er alltid mange flotte premier å vinne. Tidligere år har det vært alt fra gavekort og elektronikk til matvarer og reiser. Hver dag trekkes det flere vinnere, så sjansen for å vinne er relativt stor.

Vinnerne av julekalenderen blir kontaktet av MENY på e-post eller telefon. Det er derfor viktig å sørge for at kontaktopplysningene som er registrert på MENYkortet er oppdaterte og korrekte. Vinnerne vil også bli annonsert på MENYs nettside og i deres sosiale medier.

Alt i alt er MENYs julekalender en spennende og morsom måte å telle ned til jul på, samtidig som man har sjansen til å vinne flotte premier. Så hvis du ikke allerede er MENYkort-kunde, er det definitivt verdt å registrere seg for å delta i årets julekalender.

Hverdagslige Fordeler

MENY-kunder kan nyte mange fordeler, inkludert hverdagslige fordeler. Disse fordelene gir kundene muligheten til å spare penger på dagligvarekjøpene sine og få mer ut av handleopplevelsen sin.

En av de mest populære hverdagsfordelene er MENYs fordelsapp. Denne appen gir kundene tilgang til spesielle tilbud og rabatter på utvalgte varer. I tillegg kan kundene tjene poeng for hvert kjøp de gjør, som senere kan brukes til å få enda flere fordeler.

Gjennom appen kan kundene også få tilgang til eksklusive julekalendertilbud. Disse tilbudene varierer fra dag til dag og gir kundene muligheten til å få rabatter på populære juleprodukter.

En annen hverdagsfordel for MENY-kunder er muligheten til å få tilgang til eksklusive produkter som ikke finnes andre steder. Dette inkluderer alt fra spesielle juleprodukter til unike matvarer som kun er tilgjengelige hos MENY.

I tillegg til dette tilbyr MENY også en rekke andre fordeler for kundene sine, inkludert gratis hjemlevering av dagligvarer og tilgang til eksklusive arrangementer og konkurranser.

Alt i alt gir hverdagsfordelene MENY-kundene muligheten til å få mer ut av handleopplevelsen sin og spare penger på dagligvarekjøpene sine. Med fordelsappen og de mange andre fordelene som tilbys, er det ingen grunn til å handle dagligvarer andre steder enn hos MENY.

Personvern Og Cookies

MENY er opptatt av å beskytte personvernet til alle som besøker nettstedet deres. Derfor har de en personvernerklæring som forklarer hvordan de samler inn, bruker og beskytter personopplysningene dine.

Når du bruker MENYs nettsted, samler de inn informasjon om deg gjennom informasjonskapsler (cookies). Dette er små tekstfiler som lagres på datamaskinen din når du besøker nettstedet deres. Informasjonskapsler hjelper MENY å forbedre opplevelsen din på nettstedet deres ved å lagre preferansene dine og tilpasse innholdet til deg.

MENY bruker også tredjeparts informasjonskapsler fra Google Analytics for å samle inn anonym informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet deres. Dette hjelper dem å forbedre nettstedet og tilpasse innholdet til deg.

Du kan velge å avvise informasjonskapsler fra MENYs nettsted ved å endre innstillingene i nettleseren din. Vær oppmerksom på at dette kan begrense funksjonaliteten til nettstedet og påvirke opplevelsen din.

MENY deler ikke personopplysningene dine med tredjeparter med mindre det er nødvendig for å oppfylle en bestilling eller hvis de er pålagt å gjøre det av loven.

Samlet sett er MENY opptatt av å beskytte personvernet ditt og bruker informasjonskapsler på en ansvarlig måte for å forbedre opplevelsen din på nettstedet deres.

Personvern Og Cookies

Ofte stilte spørsmål om MENY Julekalender

Hva er forskjellen mellom en julekalender og en pakkekalender?

En julekalender er en tradisjonell måte å telle ned dagene til jul på. Den har 24 luker som åpnes hver dag i desember frem til julaften. En pakkekalender kan også ha 24 luker, men i stedet for å inneholde små overraskelser som sjokolade eller små leker, inneholder den vanligvis større gaver.

Hvilke TV-kanaler kommer til å ha julekalender i 2022?

Det er ennå ikke bekreftet hvilke TV-kanaler som vil ha julekalender i 2022. Det er imidlertid vanlig at NRK, TV 2 og Disney Channel har julekalendere hvert år.

Hva er noen gode tips for å lage en hjemmelaget julekalender?

Noen gode tips for å lage en hjemmelaget julekalender er å bruke kreative materialer som papirposer, små esker eller stoffposer, og å fylle dem med små gaver som sjokolade, små leker eller personlige notater. Det kan også være en god idé å lage en tematisk julekalender, for eksempel en med aktiviteter eller en med små håndverksprosjekter.

Hva er noen kreative gaver man kan putte i en julekalender for barn?

Noen kreative gaver man kan putte i en julekalender for barn er små leker, sjokolade, bøker, fargestifter, små håndverksprosjekter eller personlige notater. Det er også populært å inkludere små aktiviteter som å bake pepperkaker eller lage julepynt.

Hvor kan man kjøpe spesielle julekalendere som Kinder og Coca-Cola?

Spesielle julekalendere som Kinder og Coca-Cola kan kjøpes i de fleste dagligvarebutikker og supermarkeder. De kan også kjøpes på nettet.

Hva er historien bak oppfinnelsen av julekalenderen?

Julekalenderen ble oppfunnet på 1800-tallet i Tyskland. Den første julekalenderen var en papirkalender med 24 luker som åpnet seg hver dag i desember frem til julaften. I dag er julekalenderen en populær tradisjon over hele verden.

 1. https://www.aftenbladet.no/innenriks/i/0E8r0J/nordmenn-blar-opp-1-milliard-kroner-paa-julekalendere
 2. https://vartoslo.no/bydel-sagene-gro-elin-hansen-hilde-brinchmann/den-levende-julekalenderen-i-torshovbyen-er-blitt-en-kjempehit-hver-dag-samles-spente-barn-unge-voksne-eldre-og-hunder/422628
 3. https://www.vg.no/annonsorinnhold/meny/julekalender-46-21/