Proshop Julekalender 2023: Gaveideer for teknologielskere

Proshop julekalender er en spennende måte å telle ned til julen på. Hver dag i desember kan du åpne en ny luke og finne en overraskelse som venter deg. Proshop tilbyr et bredt utvalg av julekalendere, inkludert adventskalendere med sjokolade og lakris fra by Bülow, pakkekalendere med nydelig te og andre spennende premier.

Proshop julekalender er tilgjengelig for både barn og voksne. Det finnes også personlig pakkekalender, hvor du kan velge innholdet selv og skreddersy den perfekte julekalenderen for dine kjære. Hver luke i julekalenderen gir deg en unik opplevelse og lar deg oppleve spenningen ved julen på en ny måte.

Proshop er en pålitelig leverandør av julekalendere og har et bredt utvalg av gaveideer til julen 2022. De tilbyr også rask levering og gode priser. Les videre for å lære mer om Proshop julekalender og hva den har å tilby.

Proshop Julekalender 2023

Key Takeaways

 • Proshop julekalender er en spennende måte å telle ned til julen på med en ny overraskelse hver dag i desember.
 • Proshop tilbyr julekalendere for både barn og voksne, samt personlig pakkekalender.
 • Proshop er en pålitelig leverandør av julekalendere og har et bredt utvalg av gaveideer til julen 2022.

Proshop Julekalender Oversikt

Proshop julekalender er en årlig begivenhet som gir kundene en sjanse til å vinne flotte premier i desember. Julekalenderen inneholder en rekke kvalitetsprodukter fra Proshop, inkludert elektronikk og smarte enheter.

I 2022 kunne man vinne fete elektronikk-premier verdt mer enn 290 000 kroner i Proshop julekalender. Det er ennå ikke kjent hva som vil være i kalenderen for 2023, men man kan forvente seg spennende premier og kvalitetsprodukter som vil gjøre julen ekstra spesiell.

Proshop er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser, og julekalenderen er en flott mulighet til å vinne noen av disse produktene gratis. Man kan forvente seg et utvalg av elektronikk og smarte enheter som vil gjøre hverdagen enklere og mer underholdende.

Hvis man er ute etter en julekalender som gir en sjanse til å vinne flotte premier og samtidig tilbyr kvalitetsprodukter, er Proshop julekalender et flott valg. Hold øye med Proshop sin nettside for å få oppdatert informasjon om julekalenderen og hva man kan forvente seg av premier i 2023.

Julekalender for Barn

Julekalendere er en flott måte å spre juleglede til barna i desember. Proshop har et stort utvalg av julekalendere til barn, med de største favorittene som Pokemon, Paw Patrol, Schleich, Playmobil, Barbie, Gurli Gris og selvfølgelig julekalenderen fra LEGO®, som jul etter jul er en suksess med 24 morsomme gaver fra f.eks. Harry Potter® og LEGO® Friends.

Leker og Figurer

Proshop har et bredt utvalg av julekalendere med leker og figurer som vil glede barna i desember. De har alt fra LEGO® Friends julekalender til Gurli Gris julekalender. LEGO® Friends julekalenderen inneholder 24 gaver som inkluderer minifigurer, kjøretøy og tilbehør som vil gi timevis med lek og moro. Gurli Gris julekalenderen inneholder også 24 overraskelser, inkludert figurer og tilbehør som vil gi barna en morsom og spennende julemåned.

Populære Barnemerker

Proshop har også julekalendere fra populære barnemerker som Paw Patrol, Pokemon og Schleich. Paw Patrol julekalenderen inneholder 24 overraskelser som inkluderer figurer og tilbehør som vil gi barna en morsom og spennende julemåned. Pokemon julekalenderen inneholder 24 overraskelser som inkluderer figurer og tilbehør som vil glede Pokemon-fans i desember. Schleich julekalenderen inneholder 24 overraskelser som inkluderer dyrefigurer og tilbehør som vil gi barna en morsom og lærerik julemåned.

Proshop har et stort utvalg av julekalendere til barn, og uansett hva barnas interesser er, vil de finne en julekalender som vil glede dem i desember. Med lynrask levering og gode priser, er Proshop det perfekte stedet å kjøpe en julekalender til barna i år.

Julekalender for Voksne

Proshop har et bredt utvalg av julekalendere til voksne som inkluderer alt fra verktøy og tilbehør til elektronikk og gaming. Her er noen av de beste julekalenderne for voksne som du kan finne på Proshop.

Verktøy og Tilbehør

For de som liker å fikse og reparere ting hjemme, kan en julekalender med verktøy og tilbehør være det perfekte valget. Proshop tilbyr en rekke julekalendere som inkluderer alt fra skrutrekkere og tang til borer og bits. Noen av de beste julekalenderne for verktøy og tilbehør inkluderer:

 • Stanley Adventskalender: Denne julekalenderen inkluderer et bredt utvalg av verktøy og tilbehør fra Stanley, inkludert skrutrekkere, tang, målebånd og mye mer.
 • Bosch Adventskalender: Denne julekalenderen inkluderer et utvalg av verktøy og tilbehør fra Bosch, inkludert bits, borekroner, slipehjul og mye mer.

Elektronikk og Gaming

For de som er mer interessert i elektronikk og gaming, har Proshop også et bredt utvalg av julekalendere som vil glede enhver tech-entusiast. Noen av de beste julekalenderne for elektronikk og gaming inkluderer:

 • LEGO Star Wars Adventskalender: Denne julekalenderen inkluderer 24 LEGO Star Wars-figurer og tilbehør, inkludert minifigurer, kjøretøy og mye mer.
 • Harry Potter Funko Pop Adventskalender: Denne julekalenderen inkluderer 24 Harry Potter-figurer fra Funko Pop, inkludert Harry, Ron, Hermione og mange flere.
 • Call of Duty Adventskalender: Denne julekalenderen inkluderer en rekke Call of Duty-tilbehør, inkludert t-skjorter, nøkkelringer, luer og mye mer.

Enten du er ute etter verktøy og tilbehør eller elektronikk og gaming, har Proshop en julekalender som vil glede enhver voksen. Sjekk ut det store utvalget på Proshop og få julestemningen i gang!

Julekalender for Voksne

Personlig Pakkekalender

Proshop har et stort utvalg av små gaver som kan kombineres til en fantastisk personlig pakkekalender. En personlig pakkekalender er en flott måte å vise venner og familie at du bryr deg om dem. Det kan være en morsom og hyggelig måte å telle ned til jul på, og det kan også være en flott måte å spre litt glede og julestemning til de rundt deg.

Det er mange forskjellige måter å lage en personlig pakkekalender på. Noen velger å lage en kalender med små gaver hver dag i desember, mens andre velger å gi en stor gave på julaften. Uansett hva du velger, kan Proshop hjelpe deg med å finne de perfekte gavene.

Noen av de små gavene som kan inkluderes i en personlig pakkekalender inkluderer:

 • Sjokolade eller godteri
 • Små leker eller spill
 • Skrivesaker eller notatbøker
 • Smykker eller tilbehør
 • Duftlys eller annen kosmetikk

Proshop har et bredt utvalg av små gaver som passer til alle aldre og interesser. Finn inspirasjon og gaver til å lage din helt egen personlige pakkekalender hos Proshop.

Gaveideer til Julen 2022

Julen er en tid for å spre glede og kjærlighet, og hva er bedre enn å gi en gave til noen du er glad i? Proshop har et stort utvalg av julegaver som vil glede både små og store. Her er noen gaveideer til julen 2022:

Adventskalendere

En adventskalender er en perfekt måte å telle ned til jul på, og Proshop har et bredt utvalg av adventskalendere for både barn og voksne. Med kalendere fra populære merker som LEGO, Playmobil og Schleich, vil du garantert finne en kalender som passer til dine behov.

Elektronikk

Elektronikk er alltid en populær gave til julen, og Proshop har et bredt utvalg av produkter som vil imøtekomme enhver teknologisk interesse. Fra bærbare datamaskiner og smarttelefoner til spillkonsoller og tilbehør, vil du finne noe for enhver smak.

Søtsaker

Julen er en tid for å kose seg med søtsaker, og Proshop har et bredt utvalg av søtsaker som vil glede enhver søtsug. Fra sjokolade og konfekt til lakris og karameller, vil du finne en gave som vil glede enhver godterielsker.

By Bülow

By Bülow er et populært dansk merke som tilbyr en rekke deilige godterier og snacks. Fra salt lakris til søte skumgodterier, vil du finne en gave som vil glede enhver godterielsker. Proshop har et bredt utvalg av By Bülow-produkter som vil gjøre enhver jul enda søtere.

Uansett hva du velger å gi i gave til julen 2022, vil Proshop ha det du trenger for å gjøre julen ekstra spesiell.

Om Proshop

Proshop er en ledende forhandler av kvalitetsprodukter innenfor elektronikk og datamaskiner. Selskapet har eksistert siden 1995 og har siden den gang vokst til å bli en av de største forhandlerne i Norden. Proshop har et bredt utvalg av produkter og tilbyr alt fra datamaskiner og tilbehør til lyd- og bildeprodukter, mobiltelefoner og husholdningsapparater.

Proshop har som mål å tilby kundene de beste produktene til konkurransedyktige priser. De har et stort utvalg av kjente merkevarer og jobber tett med leverandørene for å sikre at de alltid har de nyeste produktene på lager. Proshop har også et stort fokus på kundeservice og tilbyr rask og pålitelig levering samt god support til alle kundene sine.

Proshop har en egen julekalender som starter i desember hvert år. Julekalenderen inneholder en rekke spennende tilbud og kampanjer, og gir kundene muligheten til å spare penger på en rekke populære produkter. Julekalenderen er en av Proshop’s mest populære kampanjer, og tiltrekker seg tusenvis av kunder hvert år.

Alt i alt er Proshop en pålitelig og erfaren forhandler som tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. Kundene kan stole på at de vil få god service og rask levering når de handler hos Proshop.

Om Proshop

Ofte stilte spørsmål

Hva er Proshop sin julekalender?

Proshop sin julekalender er en årlig kampanje som gir kundene sjansen til å vinne flotte premier hver dag i desember frem til julaften.

Hvordan fungerer Proshop sin julekalender?

Hver dag i desember vil det være en ny luke på julekalenderen. Bak lukene vil det være premier som kundene kan vinne ved å delta i konkurranser eller utføre oppgaver.

Hva er premiene i Proshop sin julekalender?

Premiene i julekalenderen varierer fra år til år, men kan inkludere alt fra elektronikk og tilbehør til gavekort og opplevelser.

Hvordan kan jeg delta i Proshop sin julekalender?

For å delta i julekalenderen må man følge Proshop på sosiale medier eller melde seg på nyhetsbrevet deres. Der vil man få informasjon om hvordan man kan delta i konkurransene og oppgavene som vil gi sjansen til å vinne premiene.

Når starter og slutter Proshop sin julekalender?

Proshop sin julekalender starter vanligvis 1. desember og varer frem til julaften, 24. desember.

Er Proshop sin julekalender tilgjengelig i butikkene?

Nei, Proshop sin julekalender er kun tilgjengelig på nett og gjennom deres sosiale medier og nyhetsbrev.

 1. https://www.tek.no/nyheter/nyhet/i/l39XyA/proshop-truet-kunde-med-politianmeldelse
 2. https://www.lydogbilde.no/nyheter/hodetelefoner/elkjop-og-proshop-gjor-som-power/
 3. https://www.nettavisen.no/okonomi/forbrukertilsynet-mener-at-nettbutikken-komplett-no-villeder-forbrukerne/s/12-95-3423691361