Sminke Julekalender: De beste alternativene for 2023

En sminke julekalender kan være den perfekte gaven til enhver skjønnhetsentusiast i julen. Disse julekalenderne er fylt med en rekke skjønnhetsprodukter, inkludert sminke, hudpleie, hårpleie og parfyme. Med en sminke julekalender kan man prøve ut nye produkter og oppdage nye favoritter i løpet av julen.

Det finnes mange forskjellige merker som tilbyr sminke julekalendere, fra high-end merker til mer budsjettvennlige alternativer. Det er viktig å velge en julekalender som passer ens personlige preferanser og behov. Noen julekalendere er spesielt laget for menn, mens andre er mer fokusert på sminke og hudpleie for kvinner.

Når man velger en sminke julekalender, er det også viktig å vurdere innholdet. Noen julekalendere inneholder kun prøvestørrelser, mens andre har full-size produkter. Det kan også være verdt å se etter julekalendere som inneholder limited edition produkter eller eksklusive samarbeid. Uansett hva man velger, vil en sminke julekalender være en morsom og spennende måte å prøve ut nye skjønnhetsprodukter på i julen.

Sminke Julekalender

Key Takeaways

 • En sminke julekalender kan være en flott gave til en skjønnhetsentusiast i julen.
 • Det er viktig å velge en julekalender som passer ens personlige preferanser og behov.
 • Når man velger en sminke julekalender, bør man vurdere innholdet og se etter limited edition produkter eller eksklusive samarbeid.

Hva Er en Sminke Julekalender

En sminke julekalender er en adventskalender som inneholder skjønnhetsprodukter. Den består av 24 små gaver som er pakket inn i en kalender for å telle ned dagene til jul. Julekalenderen gir deg muligheten til å prøve ut forskjellige makeup- og skjønnhetsprodukter hver dag i desember og gjøre deg klar til julens fester og sammenkomster.

Sminke julekalendere kan inneholde alt fra makeup, hudpleie og hårpleie til parfymer og neglelakk. Noen julekalendere har også en blanding av produkter, mens andre har et spesifikt tema eller fokus. Det er vanlig at kalenderne har en verdi som overstiger prisen du betaler for dem, og det kan være en god måte å prøve ut nye produkter og merker på.

Førjulstiden er en travel tid, og en sminke julekalender kan være en fin måte å skjemme bort deg selv eller noen du er glad i. Det kan også være en fin gave til en venninne eller søster som er glad i makeup og skjønnhetsprodukter. Med en sminke julekalender kan du glede deg til å åpne en ny gave hver dag i desember og få en spennende overraskelse.

Hvordan Velge den Rette Sminke Julekalenderen

Sminke julekalendere er en flott måte å telle ned til jul på, samtidig som du får prøve ut nye produkter og merker i skjønnhetsverdenen. Men med så mange valg på markedet, kan det være vanskelig å velge den rette kalenderen. Her er noen tips for å hjelpe deg med å finne den perfekte sminke julekalenderen.

Budsjett

Først og fremst er det viktig å bestemme budsjettet ditt. Sminke julekalendere kan variere fra rimelige alternativer til luksuriøse kalendere med høy prislapp. Sett opp et budsjett som passer din økonomi, slik at du kan finne en kalender som passer dine behov og ønsker.

Merker og produkter

Tenk på hvilke varemerker og produkter du ønsker å prøve ut. Noen sminke julekalendere inneholder produkter fra en rekke forskjellige merker, mens andre er fokusert på ett spesifikt merke. Hvis du har en favoritt merkevare eller produkt, kan det være lurt å velge en kalender som inneholder disse.

Hudpleieprodukter

Hvis du er interessert i hudpleie, kan du vurdere en sminke julekalender som inneholder både sminke og hudpleieprodukter. Dette vil gi deg muligheten til å prøve ut nye produkter og rutiner for å ta vare på huden din.

Luksuriøs eller rimelig

Noen sminke julekalendere er luksuriøse og inneholder produkter av høy kvalitet og prislapp. Andre kalendere er mer budsjettvennlige og inneholder mindre produkter. Tenk på hva som er viktig for deg, og velg en kalender som passer til dine ønsker og behov.

Adventskalender eller gave

Vurder om du ønsker å gi sminke julekalenderen som en gave til noen, eller om du vil beholde den selv som en adventskalender. Hvis du vil gi den som en gave, kan det være lurt å velge en kalender som inneholder produkter som passer til mottakerens preferanser og smak.

Rituals

Rituals er et populært merke som tilbyr en sminke julekalender med både sminke og hudpleieprodukter. Kalenderen er luksuriøs og inneholder produkter av høy kvalitet. Hvis du er interessert i dette merket, kan du vurdere å velge deres sminke julekalender.

Med disse tipsene vil du være bedre rustet til å finne den rette sminke julekalenderen for deg selv eller som en gave til noen. Husk å velge en kalender som passer til dine ønsker og behov, og nyt å prøve ut nye produkter og merker i skjønnhetsverdenen.

Populære Sminke Julekalender Merker

Når det kommer til sminke julekalendere, finnes det en rekke merker som tilbyr flotte produkter til en overkommelig pris. Her er noen av de mest populære merkene å se etter i år.

Kicks

Kicks tilbyr en flott sminke julekalender med 24 forskjellige produkter som passer for alle hudtyper. Kalenderen inneholder alt fra neglelakk og leppestift til øyenskygge og mascara. Kicks er kjent for å tilby produkter av høy kvalitet, og denne julekalenderen er intet unntak.

Nyx

Nyx er et annet populært merke som tilbyr en flott sminke julekalender. Kalenderen inneholder 24 forskjellige produkter, inkludert leppestift, øyenskygge og neglelakk. Nyx er kjent for å tilby produkter av høy kvalitet til en overkommelig pris, og denne julekalenderen er intet unntak.

Lyko

Lyko tilbyr en flott sminke julekalender med 24 forskjellige produkter som passer for alle hudtyper. Kalenderen inneholder alt fra neglelakk og leppestift til øyenskygge og mascara. Lyko er kjent for å tilby produkter av høy kvalitet, og denne julekalenderen er intet unntak.

Lumene

Lumene tilbyr en flott sminke julekalender med 24 forskjellige produkter som passer for alle hudtyper. Kalenderen inneholder alt fra neglelakk og leppestift til øyenskygge og mascara. Lumene er kjent for å tilby produkter av høy kvalitet, og denne julekalenderen er intet unntak.

Clinique

Clinique tilbyr en flott sminke julekalender med 24 forskjellige produkter som passer for alle hudtyper. Kalenderen inneholder alt fra neglelakk og leppestift til øyenskygge og mascara. Clinique er kjent for å tilby produkter av høy kvalitet, og denne julekalenderen er intet unntak.

Lancôme

Lancôme tilbyr en flott sminke julekalender med 24 forskjellige produkter som passer for alle hudtyper. Kalenderen inneholder alt fra neglelakk og leppestift til øyenskygge og mascara. Lancôme er kjent for å tilby produkter av høy kvalitet, og denne julekalenderen er intet unntak.

Biotherm

Biotherm tilbyr en flott sminke julekalender med 24 forskjellige produkter som passer for alle hudtyper. Kalenderen inneholder alt fra neglelakk og leppestift til øyenskygge og mascara. Biotherm er kjent for å tilby produkter av høy kvalitet, og denne julekalenderen er intet unntak.

Nivea

Nivea tilbyr en flott sminke julekalender med 24 forskjellige produkter som passer for alle hudtyper. Kalenderen inneholder alt fra neglelakk og leppestift til øyenskygge og mascara. Nivea er kjent for å tilby produkter av høy kvalitet, og denne julekalenderen er intet unntak.

Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent tilbyr en flott sminke julekalender med 24 forskjellige produkter som passer for alle hudtyper. Kalenderen inneholder alt fra neglelakk og leppestift til øyenskygge og mascara. Yves Saint Laurent er kjent for å tilby produkter av høy kvalitet, og denne julekalenderen er intet unntak.

Catrice

Catrice tilbyr en flott sminke julekalender med 24 forskjellige produkter som passer for alle hudtyper. Kalenderen inneholder alt fra neglelakk og leppestift til øyenskygge og mascara.

Populære Sminke Julekalender Merker

Innholdet i en Sminke Julekalender

En sminke julekalender er en perfekt måte å oppdage nye skjønnhetsprodukter og prøve ut nye merker. Innholdet i en sminke julekalender kan variere fra enkel prøvestørrelse til full size produkter. Her er noen av de vanligste produktene du kan forvente å finne i en sminke julekalender:

 • Øyenskygge: Øyenskygger i ulike farger og teksturer er vanlige i sminke julekalendere. Du kan forvente å finne alt fra nøytrale farger til mer dristige og fargerike skygger.
 • Leppestift: Leppestifter i ulike farger og teksturer er også vanlige i sminke julekalendere. Du kan forvente å finne alt fra matte til glansfulle leppestifter i ulike farger.
 • Neglelakk: Neglelakker fra populære merker som Essie kan også være inkludert i sminke julekalendere. Du kan forvente å finne alt fra nøytrale farger til mer dristige og fargerike neglelakker.
 • Sminketilbehør: Sminketilbehør som sminkekoster, sminkebørster og sminkefjernere kan også være inkludert i sminke julekalendere.
 • Hudpleiekalender: Noen sminke julekalendere kan også inkludere hudpleieprodukter som fuktighetskrem, ansiktsrens og ansiktsmasker.
 • Hårpleie: Noen sminke julekalendere kan også inkludere hårpleieprodukter som sjampo, balsam og hårkur.
 • Duft og parfyme: Noen sminke julekalendere kan også inkludere duft- og parfymeprodukter.
 • Velværeprodukter: Noen sminke julekalendere kan også inkludere velværeprodukter som for eksempel duftlys og badebomber.

I en sminke julekalender kan du forvente å finne en rekke ulike skjønnhetsprodukter som kan hjelpe deg med å oppdage nye favoritter og prøve ut nye merker. Enten du er en erfaren sminkør eller en nybegynner, kan en sminke julekalender være en spennende og morsom måte å utforske ulike skjønnhetsprodukter på.

Hvor å Kjøpe Sminke Julekalendere

Sminke julekalendere har blitt en populær trend i juletiden, og det er mange steder å kjøpe dem. Her er noen alternativer for å finne din perfekte julekalender:

 • Kicks julekalender: Kicks har en rekke julekalendere for både sminke og hudpleie. De tilbyr også en egen kalender for menn. Sjekk ut deres nettbutikk for å se utvalget.
 • Nettbutikkene: Mange nettbutikker tilbyr sminke julekalendere, inkludert Lookfantastic. De har et bredt utvalg av kalendere fra ulike merker og tilbyr også internasjonal frakt.
 • DIY: Hvis du vil lage din egen sminke julekalender, kan du kjøpe små produkter som dusjsåper, oljer og andre skjønnhetsprodukter og pakke dem inn i små gaver. Dette kan være en fin og personlig julegave til noen du er glad i.
 • Tilbud og rabatter: Mange butikker tilbyr rabatter og tilbud på sminke julekalendere i løpet av juletiden. Hold øye med tilbudsaviser og nettbutikker for å finne gode tilbud på din favorittkalender.

Uansett hvor du velger å kjøpe din sminke julekalender, kan du være sikker på at du vil ha en spennende nedtelling til jul med mange overraskelser og herlige skjønnhetsprodukter.

Sminke Julekalendere for Menn

Sminke julekalendere er ikke lenger bare for kvinner. Menn kan også nyte fordelene med å ha en julekalender fylt med skjønnhetsprodukter. Det finnes nå et bredt utvalg av sminke julekalendere spesielt utviklet for menn. Disse kalenderne inneholder alt fra hudpleieprodukter til skjeggpleie og dufter.

Skjeggpleie har blitt stadig mer populært blant menn, og det er derfor ikke overraskende at mange sminke julekalendere for menn inneholder skjeggpleieprodukter. Disse produktene kan inkludere alt fra skjeggolje og balsam til skjeggkam og saks. Skjeggpleieprodukter kan hjelpe med å holde skjegget rent, mykt og velstelt.

I tillegg til skjeggpleieprodukter, kan sminke julekalendere for menn også inneholde hudpleieprodukter. Dette kan inkludere alt fra ansiktsvask og fuktighetskrem til ansiktsmasker og eksfoliering. Disse produktene kan hjelpe med å holde huden sunn og hydrert.

Sminke julekalendere for menn kan også inkludere dufter. Dette kan være alt fra parfyme til duftlys. Dufter kan være en fin måte å fullføre din daglige grooming rutine og gi deg en ekstra boost av selvtillit.

Husk at det er viktig å velge en sminke julekalender som passer dine behov og preferanser. Det kan være lurt å undersøke hva som er inkludert i kalenderen før du kjøper den. Sjekk også anmeldelser fra andre kunder for å være sikker på at du velger en kalender av god kvalitet.

Andre Typer Julekalendere

Selv om sminke julekalendere har blitt veldig populære de siste årene, finnes det også mange andre typer julekalendere som kan være en fin gave til noen du er glad i, eller til deg selv. Her er noen andre typer julekalendere du kan vurdere:

 • Beauty adventskalender: En beauty adventskalender kan inneholde alt fra sminke til hudpleieprodukter, parfyme og andre populære skjønnhetsprodukter. Mange av de store kosmetikkmerkene tilbyr egne adventskalendere, som for eksempel Kicks, Rituals og LYKO.
 • Gavetips adventskalender: Dette er en kalender som er perfekt for deg som ønsker å gi bort små gaver hver dag i desember. En slik kalender kan inneholde alt fra sjokolade og te til små leker og pyntegjenstander.
 • Adventskalender med serum: Hvis du er opptatt av hudpleie, kan en adventskalender med serum være midt i blinken for deg. En slik kalender kan inneholde ulike typer serum som passer til forskjellige hudtyper og hudproblemer.
 • Glossybox adventskalender: Glossybox er en populær abonnementstjeneste som sender ut skjønnhetsbokser hver måned. De tilbyr også en egen adventskalender som inneholder både full-size og reisestørrelse produkter fra kjente merker som NARS, MAC og bareMinerals.
 • ESPA adventskalender: ESPA er et britisk hudpleiemerke som tilbyr en eksklusiv adventskalender fylt med luksuriøse produkter. Kalenderen inneholder alt fra ansiktsmasker og kroppsoljer til duftlys og badeoljer.
 • Molton Brown adventskalender: Molton Brown er et britisk merke som tilbyr en adventskalender fylt med duftende produkter til hjemmet og kroppen. Kalenderen inneholder blant annet dusjsåper, håndkremer og duftlys.

Det finnes mange ulike typer julekalendere å velge mellom, så det er bare å finne den som passer best for deg eller den du vil gi en gave til.

Andre Typer Julekalendere

Ofte stilte spørsmål

Hvilke merker tilbyr sminke julekalendere?

Mange skjønnhetsmerker tilbyr sminke julekalendere, inkludert Yves Rocher, Biotherm, Kicks, og Makeup Mekka. Det er også mindre kjente merker som tilbyr sminke julekalendere.

Hva er forskjellen mellom sminke julekalendere for voksne og barn?

Sminke julekalendere for voksne inneholder vanligvis produkter som er egnet for voksne, som ansiktskremer, øyenskygger, leppestifter og neglelakker. Sminke julekalendere for barn inneholder ofte produkter som er mer egnet for barn, som lipgloss, neglelakk og glitter.

Hvilke produkter kan man forvente å finne i en sminke julekalender?

Sminke julekalendere kan inneholde en rekke forskjellige produkter, inkludert ansiktskremer, øyenskygger, leppestifter, neglelakker og mer. Hvilke produkter som er inkludert, vil variere fra kalender til kalender.

Er det vanlig å få fullstørrelse produkter i en sminke julekalender?

Det er vanlig å få både fullstørrelse og prøve størrelse produkter i en sminke julekalender. Noen kalendere inneholder kun prøve størrelse produkter, mens andre vil inkludere noen fullstørrelse produkter.

Hvordan velger man den beste sminke julekalenderen for seg selv?

Det kan være lurt å velge en sminke julekalender fra et merke du allerede liker og bruker. Du kan også vurdere hvilke produkter du ønsker å prøve og velge en kalender som inneholder disse produktene. Det kan også være lurt å lese anmeldelser fra andre kunder før du kjøper en sminke julekalender.

Hvor kan man finne sminke julekalendere til salgs?

Sminke julekalendere kan kjøpes fra skjønnhetsbutikker, som Kicks og Makeup Mekka, samt fra nettbutikker som Yves Rocher og Biotherm. Du kan også finne sminke julekalendere til salgs på ulike nettsider og i noen fysiske butikker.

 1. https://www.minmote.no/skjoennhet/a/EQy4A2/stor-test-av-julekalendere-2022
 2. https://www.tv2.no/nyheter/forbruker/populaer-julekalender-setter-sinnene-i-kok/15356142/
 3. https://www.vg.no/kommersielt-innhold/shopping/i/mQ1o2p/julekalenderne-fra-lyko-er-endelig-lansert