Sminkekalender 2023: Alt du trenger å vite for å velge den perfekte adventskalenderen

Sminkekalender er en populær julekalender for kvinner som er fylt med sminke, hudpleieprodukter, og andre skjønnhetsprodukter. Disse kalenderne har blitt veldig populære og kommer i mange ulike varianter til både han og henne, og det er noe for enhver smak og preferanse. Det er en flott måte å prøve ut nye produkter og oppdage nye favoritter.

Det finnes mange populære merker som tilbyr sminkekalender, inkludert Kicks, Rituals, og LYKO. Disse kalenderne er en flott gave til en venn eller et familiemedlem som er interessert i skjønnhet og makeup. Det er også en flott måte å unne seg selv litt ekstra luksus i løpet av julemåneden.

Når du velger en sminkekalender, er det viktig å vurdere hvilke typer produkter som er inkludert, og hvilket merke som tilbyr kalenderen. Det er også viktig å vurdere budsjettet ditt og hvor mye du vil bruke på en kalender. Uansett hva du velger, er en sminkekalender en flott måte å spre litt glede og skjønnhet i løpet av julemåneden.

Hva Er En Sminkekalender

Key Takeaways

 • Sminkekalender er en populær julekalender for kvinner fylt med sminke og hudpleieprodukter.
 • Populære merker inkluderer Kicks, Rituals, og LYKO.
 • Når du velger en sminkekalender, bør du vurdere hvilke produkter som er inkludert, merkevaren, og budsjettet ditt.

Hva Er En Sminkekalender

En sminkekalender er en adventskalender som inneholder forskjellige skjønnhetsprodukter som sminke, hudpleie, hårpleie, og andre kosmetiske produkter. Kalenderen er designet for å gi en daglig dose av skjønnhetsprodukter i desember frem til jul.

Sminkekalendere finnes i ulike størrelser og prisklasser. Noen kalendere inneholder 24 forskjellige produkter, mens andre kan ha mer eller mindre. Produktene kan variere fra neglelakk, øyenskygge, leppestift, til hudkremer, håndkremer, hårstylingsprodukter, og parfymer.

Det er vanlig at sminkekalenderne har et tema eller en spesiell stil, for eksempel en juletema eller en minimalistisk stil. Det finnes også kalendere som er spesielt designet for kvinner eller menn, og noen som er unisex.

Sminkekalendere har blitt stadig mer populære de siste årene, og det er mange forskjellige merker som tilbyr dem. Noen av de mest populære merkene inkluderer Dermalogica, Filorga, Maria Åkerberg, og By Lyko.

I tillegg til å være en morsom og spennende måte å prøve ut nye skjønnhetsprodukter, kan sminkekalendere også være en flott gave til en venn eller et familiemedlem som er interessert i sminke og skjønnhet.

Populære Merker

Sminkekalendere fra kjente og populære merker er alltid et populært valg blant skjønnhetsentusiaster. Her er noen av de mest ettertraktede merkene som tilbyr sminkekalendere:

 • Rituals: Rituals har lenge vært en favoritt blant skjønnhetsentusiaster, og deres sminkekalender skuffer ikke. Kalenderen er fylt med produkter som gir en luksuriøs spa-opplevelse hjemme.
 • Kicks: Kicks tilbyr en rekke sminkekalendere fra ulike merker, inkludert deres egen Kicks Makeup Advent Calendar. Denne kalenderen inneholder alt fra neglelakk til øyenskygge og er perfekt for de som ønsker å prøve ut nye produkter.
 • Essie: Essie er kjent for sine neglelakker av høy kvalitet, og deres Beauty Advent Calendar inneholder et utvalg av deres beste produkter. Perfekt for de som ønsker å prøve ut nye farger og nyanser.
 • Babor: Babor er et tysk skjønnhetsmerke som tilbyr en luksuriøs sminkekalender med alt fra ansiktskremer til øyenskygge.
 • NYX: NYX Professional Makeup tilbyr en rimelig sminkekalender fylt med alt fra leppestifter til øyenskygge. Perfekt for de som ønsker å prøve ut nye produkter uten å bruke for mye penger.
 • Lyko: Lyko tilbyr en rekke sminkekalendere fra ulike merker, inkludert deres egen 24K Calendar som er fylt med produkter fra kjente merker som Dermalogica, Filorga og Maria Åkerberg.
 • Lumene: Lumene er et finsk skjønnhetsmerke som tilbyr en sminkekalender fylt med produkter som gir en strålende og glødende hud.
 • Yves Saint Laurent: Yves Saint Laurent tilbyr en luksuriøs sminkekalender fylt med deres beste produkter, inkludert deres ikoniske Touche Éclat.
 • Clinique: Clinique tilbyr en sminkekalender fylt med deres beste produkter for hudpleie og sminke.
 • Biotherm: Biotherm er kjent for sine produkter for hudpleie, og deres sminkekalender inneholder alt fra ansiktskremer til dusjgeleer.
 • Nivea: Nivea tilbyr en rimelig sminkekalender fylt med deres beste produkter for hudpleie.
 • Coolstuff: Coolstuff tilbyr en sminkekalender fylt med produkter fra ulike merker, inkludert L’Oréal, Maybelline og Rimmel.
 • BareMinerals: BareMinerals tilbyr en sminkekalender fylt med deres beste produkter for hudpleie og sminke.
 • Laneige: Laneige er et koreansk skjønnhetsmerke som tilbyr en sminkekalender fylt med produkter som gir en strålende og glødende hud.
 • Filorga: Filorga tilbyr en luksuriøs sminkekalender fylt med deres beste produkter for hudpleie og sminke.
 • Catrice: Catrice tilbyr en rimelig sminkekalender fylt med deres beste produkter for sminke.
 • Kicks Makeup Advent Calendar: Kicks Makeup Advent Calendar er en sminkekalender fylt med produkter fra ulike merker, inkludert NYX, Essie og Clinique.
 • Blivakker Beauty Calendar: Blivakker Beauty Calendar er en sminkekalender fylt med produkter fra ulike merker, inkludert L’Oréal, Maybelline og Rimmel.
 • Yves Rocher: Yves Rocher tilbyr en sminkekalender fylt med deres beste produkter for hudpleie og sminke.
 • Lancôme: Lancôme tilby

Typer Av Produkter I En Sminkekalender

En sminkekalender kan inneholde en rekke forskjellige produkter innenfor kategorier som hudpleie, kropp, hårpleie, bade, neglelakk, duft, kosmetikk, tilbehør og mer. Her er noen eksempler på hva du kan forvente å finne i en sminkekalender:

Typer Av Produkter I En Sminkekalender

Hudpleieprodukter

Hudpleieprodukter som ansiktskremer, øyekremer, serum og rens kan være inkludert i en sminkekalender. Slike produkter kan hjelpe deg med å opprettholde en sunn og glødende hud.

Kroppspleieprodukter

En sminkekalender kan også inneholde produkter for kroppen som dusjsåper, badebomber, badskum, fuktighetskrem og bodylotion. Disse produktene kan gi deg en deilig spa-opplevelse hjemme.

Neglelakk og tilbehør

Neglelakk og tilbehør som negleklistremerker og klistremerker kan også være inkludert i en sminkekalender. Du kan forvente å finne et utvalg av farger og teksturer som passer til enhver anledning.

Duft

Duftprodukter som duftlys, parfyme og eau de cologne kan også være inkludert i en sminkekalender. Slike produkter kan gi deg en følelse av velvære og friskhet.

Sminke

Sminkeprodukter som øyenskygge, leppestift, lipgloss og sminketilbehør kan være inkludert i en sminkekalender. Du kan forvente å finne både full size produkter og prøver av nye og spennende produkter.

Skjønnhetsprodukter for menn

Sminkekalendere kan også tilby produkter for menn som skjeggpleieprodukter og hårpleieprodukter.

Sminkekalendere kan også inneholde produkter fra populære merker som Ouai og Yves Rocher. Uansett hva du velger, kan en sminkekalender være en morsom og spennende måte å oppdage nye produkter og ta vare på deg selv.

Hvordan Velge Den Riktige Sminkekalenderen

Å velge den riktige sminkekalenderen kan være en utfordring, spesielt med det store utvalget som er tilgjengelig på markedet. Men med noen enkle tips kan du finne en kalender som passer perfekt til dine behov eller som en flott gave til noen du er glad i.

Hvordan Velge Den Riktige Sminkekalenderen

Bestem Budsjettet Ditt

Først og fremst, bestem budsjettet ditt. Sminkekalendere kan variere i pris fra noen hundrelapper til flere tusen kroner, avhengig av merke og antall produkter. Hvis du vil gi en sminkekalender som gave, er det viktig å finne en som passer innenfor budsjettet ditt.

Velg Riktig Type Kalender

Det finnes ulike typer sminkekalendere tilgjengelig, fra adventskalendere til limited edition-kalendere. Adventskalendere har en daglig nedtelling til jul og er perfekt for de som elsker å feire julen. Limited edition-kalendere inneholder spesielle produkter som ikke er tilgjengelige i butikkene og er flotte for de som ønsker å prøve noe nytt.

Sjekk Produktene

Sjekk produktene som er inkludert i kalenderen. Noen sminkekalendere inneholder kun prøveprodukter, mens andre inneholder full størrelse produkter. Det er også viktig å sjekke om produktene passer til hudtypen din eller til personen du gir kalenderen til.

Les Anmeldelser

Les anmeldelser av sminkekalenderen før du kjøper den. Dette vil gi deg en god idé om hva du kan forvente deg av kalenderen og om den er verdt pengene. Du kan også sjekke om kalenderen har gode anmeldelser fra andre som har kjøpt den som gave.

Oppsummering

Å velge den riktige sminkekalenderen kan være enkelt hvis du følger disse tipsene. Bestem budsjettet ditt, velg riktig type kalender, sjekk produktene og les anmeldelser før du kjøper. Enten du kjøper en sminkekalender til deg selv eller som gave, vil du finne en som passer perfekt til dine behov eller som en flott gave til noen du er glad i.

Fordelene Med En Sminkekalender

En sminkekalender er en perfekt gave til enhver kvinne som liker å eksperimentere med skjønnhetsprodukter. Det er en flott måte å prøve ut nye produkter og finne nye favoritter. Her er noen av fordelene med å kjøpe en sminkekalender:

 • Prøv nye produkter: En sminkekalender gir deg muligheten til å prøve ut nye produkter hver dag. Du kan teste forskjellige merker og produkter som du kanskje ikke har prøvd før.
 • Spar penger: Mange sminkekalendere inneholder luksuriøse produkter som kan være dyre å kjøpe individuelt. Ved å kjøpe en sminkekalender, kan du spare penger og få mye mer for pengene dine.
 • Oppdag nye favoritter: En sminkekalender gir deg muligheten til å oppdage nye favoritter. Du kan finne produkter som fungerer bra for din hudtype og som du kanskje ikke har kjent til tidligere.
 • Aktive ingredienser: Mange sminkekalendere inneholder produkter med aktive ingredienser som kan hjelpe til med å beskytte og stramme opp huden.
 • Praktisk størrelse: Sminkeprodukter i en sminkekalender kommer ofte i praktisk størrelse som er perfekt for å ta med på reise eller til å ha med i vesken.
 • Spennende opplevelse: Å åpne en ny luke hver dag i adventstiden gir en spennende opplevelse og kan gjøre ventetiden til julaften enda mer magisk.
 • Perfekt gave: En sminkekalender er en perfekt gave til enhver kvinne som liker å ta vare på seg selv og eksperimentere med skjønnhetsprodukter. Det er en gave som vil bli verdsatt og brukt i lang tid fremover.

Sminkekalender For Menn

Sminkekalendere er ikke bare for kvinner. Menn kan også nyte godt av å ha en adventskalender fylt med skjønnhetsprodukter. Her er noen av de beste sminkekalenderne for menn i 2023.

Man-datores Calendar fra Lyko

Man-datores Calendar fra Lyko er en sminkekalender spesielt designet for menn. Den inneholder 24 velværeprodukter for hud- og kroppspleie fra kjente merker som Filgora, Davines, By Lyko, Björn Axen, Recipe for men, Mr Bear Family, Beard Monkey, Dermalogica. Dette er en flott måte å prøve ut nye produkter og oppdage nye favoritter.

Essie Adventskalender for Menn

Essie Adventskalender for Menn er en annen flott sminkekalender for menn. Denne kalenderen inneholder 24 forskjellige neglelakker og neglepleieprodukter. Dette er en flott gave til en mann som er opptatt av å holde neglene sine i god stand.

Rituals Adventskalender for Menn

Rituals Adventskalender for Menn er en annen flott sminkekalender for menn. Denne kalenderen inneholder 24 forskjellige produkter for hud- og kroppspleie. Dette er en flott måte å oppleve Rituals sine produkter på og finne nye favoritter.

Babor Adventskalender for Menn

Babor Adventskalender for Menn er en annen flott sminkekalender for menn. Denne kalenderen inneholder 24 forskjellige produkter for hud- og kroppspleie fra Babor. Dette er en flott måte å prøve ut nye produkter og oppdage nye favoritter.

Sminkekalendere for menn er et flott alternativ til den tradisjonelle sjokoladekalenderen. Enten du er ute etter å prøve ut nye produkter eller bare ønsker å ta vare på deg selv, vil en sminkekalender for menn være en flott måte å gjøre det på.

DIY Sminkekalender

Hvis du ønsker å lage din egen sminkekalender, kan du følge noen enkle trinn for å skape en personlig og unik kalender.

Trinn 1: Velg dine produkter

Først må du bestemme hvilke produkter du vil inkludere i kalenderen din. Du kan velge å fokusere på en bestemt type sminke, som øyenskygge eller leppeprodukter, eller inkludere en blanding av forskjellige produkter. Du kan også velge å inkludere hudpleieprodukter eller tilbehør som børster eller svamper.

Trinn 2: Kjøp små beholdere

Når du har valgt produktene dine, må du kjøpe små beholdere for å pakke dem inn i. Du kan kjøpe små plastbeholdere eller papirposer som du kan dekorere selv. Du kan også bruke små esker eller konvolutter.

Trinn 3: Dekorer dine beholdere

Nå kan du dekorere dine beholdere for å gi dem en personlig touch. Du kan bruke klistremerker, glitter, bånd eller annet tilbehør for å dekorere dine beholdere. Du kan også skrive små notater eller inkludere en personlig melding.

Trinn 4: Pakk inn dine produkter

Når du har dekorert dine beholdere, kan du pakke inn dine produkter. Sørg for å nummerere hver beholder slik at mottakeren kan åpne en ny beholder hver dag i desember. Du kan også inkludere en liste over produktene som er inkludert i kalenderen.

Trinn 5: Gi bort kalenderen

Når du har pakket inn alle produktene, kan du gi bort kalenderen til en venn eller familiemedlem. De vil elske å motta en personlig og unik sminkekalender som er laget spesielt for dem.

Å lage din egen sminkekalender er en morsom og kreativ måte å gi en personlig gave på. Med noen enkle trinn kan du skape en unik kalender som vil glede mottakeren gjennom hele desember.

Hvor Du Kan Kjøpe Sminkekalender

Hvis du er på utkikk etter en sminkekalender for å gjøre desember måned enda mer spennende, finnes det flere alternativer å velge mellom. Her er noen steder du kan kjøpe sminkekalender, og hva du kan forvente deg av tilbud og kundeservice.

Kicks

Kicks er en av de største kosmetikk-kjedene i Norge, og de tilbyr flere forskjellige sminkekalendere fra merker som Lancôme, NYX, og Kicks sitt eget merke. Du kan kjøpe kalenderne både i butikk og på nett, og de har ofte gode tilbud på disse produktene. Hvis du har spørsmål om produktene eller bestillingen din, kan du kontakte kundeservice via telefon eller chat på nettsiden deres.

Coolstuff

Coolstuff er en nettbutikk som selger alt fra morsomme gadgets til skjønnhetsprodukter. De har en sminkekalender med produkter fra merket Technic Cosmetic Advent, som inkluderer alt fra øyenskygge til neglelakk. Du kan bestille kalenderen på nett, og de tilbyr rask levering og god kundeservice. Hvis du har spørsmål om produktene eller bestillingen din, kan du kontakte kundeservice via e-post eller telefon.

Rituals

Rituals er kjent for å tilby luksuriøse velværeprodukter, og de har også en populær sminkekalender. Kalenderen inneholder produkter fra deres egne kolleksjoner, og du kan kjøpe den både i butikk og på nett. Rituals tilbyr også gratis gaveinnpakning og gratis frakt på bestillinger over en viss sum. Hvis du har spørsmål om produktene eller bestillingen din, kan du kontakte kundeservice via telefon eller e-post.

Uansett hvor du velger å kjøpe sminkekalenderen din, er det viktig å sjekke priser og tilbud før du bestiller. Sørg også for å lese produktbeskrivelsen nøye, slik at du vet hva du kan forvente deg av kalenderen. Hvis du har spørsmål eller problemer med bestillingen din, bør du ikke nøle med å kontakte kundeservice for hjelp.

Konklusjon

Sminkekalenderen er en populær julekalender som har blitt stadig mer populær de siste årene. Det finnes nå et bredt utvalg av sminkekalendere på markedet, fra ulike merker og i forskjellige prisklasser. Beautykalender og beauty-adventkalender er også populære alternativer for de som ønsker en julekalender fylt med skjønnhetsprodukter.

En sminkekalender kan være en flott gave til en venninne, søster eller mor som er interessert i skjønnhetsprodukter. Det kan også være en fin måte å prøve ut nye produkter på, og oppdage nye favoritter. Det er viktig å gjøre litt research før man kjøper en sminkekalender, for å sikre at man får en kalender som passer til ens personlige preferanser og behov.

Noen av de mest populære merkene som tilbyr sminkekalendere inkluderer Kicks, Rituals og LYKO. Disse merkene tilbyr kalendere med ulike typer skjønnhetsprodukter, inkludert sminke, hudpleieprodukter og parfyme. Det er også mulig å kjøpe sminkekalendere fra mindre, uavhengige merker.

Uansett hvilken sminkekalender man velger, kan det være en spennende og morsom måte å telle ned til jul på. Det er viktig å huske på at det ikke er nødvendig å kjøpe den dyreste kalenderen for å få god kvalitet på produktene. Det er også viktig å tenke på miljøet og velge en kalender som er laget av bærekraftige materialer, og som inneholder produkter som er cruelty-free og veganske.

Ofte stilte spørsmål

Hva er de beste sminkekalenderne for jula 2023?

Det er mange flotte sminkekalendere å velge mellom for jula 2023. Populære merker som Kicks, Rituals og LYKO har allerede annonsert sine kalendere for året. Det beste valget vil avhenge av din personlige smak og preferanser.

Hvor kan jeg kjøpe en sminkejulekalender?

Du kan kjøpe sminkejulekalendere i de fleste kosmetikkbutikker og på nettet. Populære butikker som Kicks, Rituals og LYKO selger sine egne kalendere, og det finnes også mange andre merker som tilbyr sminkejulekalendere. Det er lurt å sjekke prisene og tilbudene på nettet før du kjøper.

Er det noen salg på sminkeadventskalendere?

Det kan være salg på sminkeadventskalendere, spesielt etter at jula har passert. Det er også vanlig å se tilbud på Black Friday og Cyber Monday. Sjekk nettstedene til dine favorittbutikker for å se om de har noen salg eller tilbud på sminkeadventskalendere.

Hva er forskjellen mellom en sminkekalender for dame og en for barn?

Sminkekalendere for damer er vanligvis fylt med produkter som er ment for voksne kvinner, som ansiktskremer, sminke og parfyme. Sminkekalendere for barn inneholder vanligvis produkter som er mer egnet for yngre jenter, som leppepomader og neglelakk. Det er viktig å sjekke produktene som følger med kalenderen før du kjøper den.

Er Caia sin julekalender verdt pengene?

Det er opp til den enkelte å avgjøre om Caia sin julekalender er verdt pengene. Kalenderen inneholder produkter fra Caia Cosmetics, som er et populært skjønnhetsmerke. Prisen på kalenderen kan variere, så det er lurt å sjekke produktene som følger med og prisen før du kjøper.

Hvilke sminkekalendere selges hos Kicks?

Kicks selger flere forskjellige sminkekalendere for jula 2023, inkludert kalendere fra populære merker som Lancôme, Clarins og Clinique. Det er også en egen Kicks-kalender som inneholder en blanding av produkter fra ulike merker. Sjekk nettstedet deres for å se alle valgene.

 1. https://www.vg.no/kommersielt-innhold/shopping/i/nQR7B5/de-beste-julekalenderne-innen-skjoennhet-2022
 2. https://www.minmote.no/skjoennhet/a/EQy4A2/stor-test-av-julekalendere-2022