Brodert adventskalender: En guide til håndlagde julegaver

Introduksjon

Julen er en tid for tradisjoner og feiring, og adventskalendere har blitt en populær måte å telle ned til julaften på. Mens de fleste adventskalendere kommer med sjokolade eller små leker, har broderte adventskalendere blitt stadig mer etterspurt. En brodert adventskalender er en personlig og unik måte å telle ned til jul på, og kan være en flott tillegg til julepynten i hjemmet.

Brodart Adventskalender: En Oversikt

En brodert adventskalender kan være alt fra enkle mønstre til mer intrikate design, og kan broderes på en rekke forskjellige materialer som lin, bomull eller filt. Noen broderte adventskalendere kommer også med små lommer eller poser som kan fylles med små gaver eller godteri. Det finnes også en rekke forskjellige design å velge mellom, fra tradisjonelle julemotiver til mer moderne og minimalistiske design.

Broderte adventskalendere kan være en flott måte å involvere hele familien i juleforberedelsene, fra å velge ut designet og materialene til å fylle lommene med små gaver hver dag. De kan også være en flott gave til noen som elsker å brodere eller som ønsker å starte en ny juletradisjon i hjemmet sitt.

Key Takeaways

 • Broderte adventskalendere gir en personlig og unik måte å telle ned til jul på.
 • De kan broderes på en rekke forskjellige materialer og kommer med forskjellige design å velge mellom.
 • Broderte adventskalendere kan være en flott måte å involvere hele familien i juleforberedelsene.

Brodart Adventskalender: En Oversikt

Brodart Company har vært en pålitelig leverandør av bibliotekmøbler og -utstyr siden 1939. Selv om de ikke tilbyr broderte adventskalendere, har de et bredt utvalg av møbler og utstyr som kan være nyttige for bibliotek som ønsker å lage sine egne broderte adventskalendere.

For biblioteker som ønsker å lage en brodert adventskalender, kan Brodart tilby et bredt utvalg av møbler og utstyr som kan hjelpe med prosjektet. Biblioteket kan bruke Brodart Contract Furniture for å finne møbler som passer til deres behov, for eksempel bord og stoler som kan brukes til å brodere på. De kan også finne utstyr som broderimaskiner og broderitråd som kan hjelpe med å lage kalenderen.

Brodart tilbyr også Collection Development assistance og Cataloging and Processing Services for biblioteker som ønsker å legge til broderte adventskalendere i samlingen sin. Biblioteket kan bruke Brodart til å finne ut hvilke broderte adventskalendere som er tilgjengelige, og Brodart kan hjelpe med å legge til dem i bibliotekets katalog.

Selv om Brodart ikke tilbyr broderte adventskalendere, kan de være en nyttig ressurs for biblioteker som ønsker å lage sine egne broderte adventskalendere. Med deres utvalg av møbler og utstyr, samt deres Collection Development assistance og Cataloging and Processing Services, kan biblioteker finne alt de trenger for å lage en flott brodert adventskalender.

Brodart Bibliotekstjenester

Brodart Bibliotekstjenester er en tjeneste som har som mål å være en forlengelse av bibliotekets personale. Tjenesten tilbyr alt fra samling utvikling og katalogisering til hjelp med å utvikle bibliotekets samling og å forbedre tilgangen til MARC-poster.

MARC-poster

Brodart Bibliotekstjenester tilbyr nøyaktige og fullstendige MARC-poster for bibliotekets samling. Disse postene kan brukes til å forbedre bibliotekets katalog og gjøre det enklere for brukerne å finne materialene de trenger. Brodart Bibliotekstjenester gir også tilgang til Bibz, et gratis online bestillings- og samling utviklingsverktøy, som gir biblioteket muligheten til å bestille materialer og administrere samlingen sin.

Samling Utvikling

Brodart Bibliotekstjenester tilbyr hjelp til bibliotekets samling utvikling. Biblioteket kan dra nytte av ekspertise og erfaring fra Brodart Bibliotekstjenester for å utvikle en samling som er tilpasset bibliotekets brukere og behov. Tjenesten tilbyr også hjelp med å finne og bestille materialer som passer til bibliotekets samling.

Katalogisering

Brodart Bibliotekstjenester tilbyr katalogiseringstjenester for biblioteket. Dette inkluderer både original katalogisering og oppdatering av eksisterende poster. Tjenesten gir biblioteket muligheten til å forbedre katalogen sin og gjøre det enklere for brukerne å finne materialene de trenger. Brodart Bibliotekstjenester tilbyr også hjelp med å utvikle og administrere bibliotekets samling.

Brodart Møbler

Brodart Company har vært en ledende leverandør av bibliotekmøbler og -tilbehør siden 1939. Brodart Kontrakt Møbler er kjent for sin holdbarhet og estetiske appell. Fra tradisjonelle design til de mest innovative gjennombruddene innen møbelkonsepter, har Brodart tatt ledelsen og satt standarden for excellence.

Brodart Kontrakt Møbler

Brodart Kontrakt Møbler har et bredt utvalg av møbler som passer til ethvert budsjett og enhver fasilitet. Fra enkle sitteplasser til mer komplekse arbeidsstasjoner, har Brodart Kontrakt Møbler en løsning for alle bibliotekets behov. Møblene er laget av høykvalitetsmaterialer og er designet for å tåle daglig bruk.

Brodart Kontrakt Møbler tilbyr også et bredt utvalg av farger og stiler, slik at biblioteket kan velge møbler som passer til deres unike behov og estetikk.

Glass og Andre Materialer

Brodart Kontrakt Møbler tilbyr også et bredt utvalg av glass og andre materialer som passer til ethvert bibliotek. Biblioteket kan velge mellom en rekke forskjellige typer glass, inkludert vanlig, sikkerhets- og anti-refleks glass.

Brodart tilbyr også et bredt utvalg av andre materialer, inkludert metall, tre og plast. Biblioteket kan velge materialer som passer til deres unike behov og budsjetter.

Brodart er en pålitelig leverandør av bibliotekmøbler og -tilbehør, og deres kontraktmøbler er kjent for sin holdbarhet og estetiske appell. Biblioteket kan stole på Brodart for å levere kvalitetsmøbler som passer til deres unike behov og budsjetter.

Brodart Bokvalg

Brodart tilbyr et bredt utvalg av bøker for alle aldre og interesser. Fra grafiske romaner til fiksjon, finner du alt du trenger på Brodart.

Grafiske Romaner

For de som elsker grafiske romaner, har Brodart et stort utvalg av spennende titler. Enten du er ute etter superhelter, fantasy eller historiske fortellinger, vil du finne noe som passer for deg. Brodart tilbyr også grafiske romaner på engelsk for de som foretrekker det.

Fiksjon Bøker

Brodart har et bredt utvalg av fiksjon bøker, inkludert bestselgere og nylig utgitte titler. Enten du er ute etter spenning, romantikk eller humor, vil du finne noe som passer for deg. Brodart tilbyr også bøker på engelsk for de som ønsker det.

Aldersområder

Brodart har også et stort utvalg av bøker for ulike aldersgrupper. Fra barnebøker til ungdomsbøker, vil du finne noe som passer for alle. Brodart har også en spesiell samling kalt “Bibz” som er utviklet spesielt for biblioteker og skoler, og som er tilpasset ulike aldersgrupper og lesenivåer.

Brodart Bokvalg er en pålitelig kilde for bøker av høy kvalitet og et bredt utvalg. Enten du er ute etter grafiske romaner, fiksjon eller bøker for ulike aldersgrupper, har Brodart alt du trenger.

Brodart Online Tjenester

Brodart Books & Library Services tilbyr en rekke online tjenester for biblioteker. Disse tjenestene inkluderer alt fra utvikling av samlinger til bestillingsmetoder.

Online Samling Utvikling

Brodart tilbyr en online samling utviklingstjeneste for biblioteker. Bibliotekarer kan enkelt søke etter bøker og andre materialer på nettet ved hjelp av Brodarts online katalog. Bibliotekarer kan deretter velge hvilke materialer de ønsker å legge til i samlingen sin og Brodart vil hjelpe med å bestille og behandle bestillingen.

Brodarts online samling utviklingstjeneste gir bibliotekarer muligheten til å utvide samlingen sin på en effektiv og kostnadseffektiv måte. Bibliotekarer kan enkelt finne nye bøker og materialer som passer til deres samling, og bestille dem med bare noen få klikk.

Bestillingsmetode

Brodart tilbyr en rekke bestillingsmetoder for biblioteker. Bibliotekarer kan bestille materialer online, via e-post eller telefon. Brodart tilbyr også en automatisert bestillingsmetode for biblioteker som ønsker å automatisere bestillingsprosessen.

Brodarts automatiserte bestillingsmetode gjør det enkelt for bibliotekarer å bestille nye materialer når de trengs. Bibliotekarer kan sette opp bestillingsparametere og Brodart vil automatisk bestille nye materialer når de når et visst nivå.

Brodarts bestillingsmetoder er enkle og effektive, og gjør det enkelt for bibliotekarer å få det de trenger når de trenger det.

Overall, Brodart Books & Library Services online tjenester gir bibliotekarer en enkel og effektiv måte å utvikle samlingene sine på og bestille nye materialer når de trengs.

Brodert Priser og Utmerkelser

Broderte adventskalendere er ikke bare en flott måte å telle ned til jul på, men de kan også være gjenstand for priser og utmerkelser. Her er noen av de mest kjente prisene og utmerkelsene som broderte adventskalendere kan vinne:

 • Håndarbeidets Venners Julekalenderpris: Dette er en årlig pris som deles ut av foreningen Håndarbeidets Venner til den beste broderte julekalenderen. Prisen har blitt delt ut siden 1976 og er anerkjent som en av de mest prestisjefylte prisene innen håndarbeid.
 • Permin-prisen: Permin er en av de største produsentene av broderikits i Danmark, og de deler ut en årlig pris til den beste broderte julekalenderen. Prisen inkluderer ofte en pengepremie og muligheten til å få kalenderen produsert og solgt av Permin.
 • Nordisk Broderi: Dette er en svensk organisasjon som jobber for å fremme broderikunst og håndverkstradisjoner i Skandinavia. De deler ut en årlig pris til den beste broderte julekalenderen, og vinneren får ofte mye oppmerksomhet i media.
 • Eva Rosenstand-prisen: Eva Rosenstand er en dansk designer som er kjent for sine flotte broderikits. Hvert år deler hun ut en pris til den beste broderte julekalenderen, og vinneren får ofte muligheten til å samarbeide med henne om å utvikle nye broderikits.
 • Folkloreprisen: Dette er en pris som deles ut av Norges Husflidslag til personer eller organisasjoner som har gjort en spesiell innsats for å bevare og videreføre norske håndverkstradisjoner. Broderte adventskalendere kan være en del av dette arbeidet, og flere kalendere har blitt nominert til prisen opp gjennom årene.

Som du kan se, er det mange muligheter for å vinne priser og utmerkelser med broderte adventskalendere. Enten du er en erfaren broderer eller en nybegynner, kan det være verdt å vurdere å delta i en konkurranse eller to for å få din kalender oppdaget av et større publikum.

Kontakt Brodart

Brodart er en internasjonal leverandør av bibliotekutstyr og tjenester. Hvis du trenger å kontakte Brodart, kan du bruke følgende informasjon:

 • Telefon: 888-521-1884
 • E-post: [email protected]

Brodart har også en internasjonal telefonnummer for kunder utenfor USA. Du kan ringe 1-570-326-2461 x4100 mandag til fredag fra 8 am til 5 pm EST.

Hvis du ønsker å sende en fax, kan du bruke 800-283-6087 for 24-timers service. Du kan også bruke 800-999-6799 for å sende en internasjonal fax.

Brodart har også en Facebook-side, hvor du kan finne informasjon om deres bibliotekutstyr og tjenester. Du kan også besøke deres hjemmeside på www.brodart.com for å se deres utvalg av produkter og tjenester.

Brodart er kjent for å ha enestående kundeservice og utvalg av produkter. Hvis du trenger hjelp med å finne det rette produktet for ditt bibliotek, kan du kontakte Brodart for å få hjelp fra deres kunnskapsrike kundeservice.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan lager jeg en brodert adventskalender?

For å lage en brodert adventskalender, trenger du en broderiramme, broderigarn, nål og et stykke stoff. Du kan velge å brodere tallene 1-24 på stoffet eller å brodere et mønster som representerer julen. Når du er ferdig med broderiet, kan du sy lommer på stoffet som du kan putte små gaver i.

Hva er de beste broderimønstrene for en adventskalender?

Det finnes mange forskjellige broderimønstre som kan brukes til en adventskalender. Noen populære valg inkluderer juletre, snømann, reinsdyr og julestjerne. Du kan også velge å brodere tallene 1-24 på stoffet eller å lage et mønster som representerer julen.

Hvordan kan jeg lage et oppheng til min broderte adventskalender?

Du kan lage et oppheng til din broderte adventskalender ved å sy et bånd eller et stykke snor på toppen av stoffet. Du kan også bruke en trepinne eller en metallstang til å henge opp kalenderen.

Hvordan broderer jeg et pyntehåndkle til jul?

For å brodere et pyntehåndkle til jul, trenger du et håndkle, broderigarn, nål og et mønster. Du kan velge å brodere et juletre, en snømann eller et annet julemotiv på håndkleet. Når du er ferdig med broderiet, kan du sy en kant rundt håndkleet for å gi det en fin finish.

Hvordan broderer jeg et babyteppe til jul?

For å brodere et babyteppe til jul, trenger du et teppe, broderigarn, nål og et mønster. Du kan velge å brodere julemotiver som julestjerner eller snøfnugg på teppet. Når du er ferdig med broderiet, kan du sy en kant rundt teppet for å gi det en fin finish.

Hvordan broderer jeg en duk til julebordet?

For å brodere en duk til julebordet, trenger du en duk, broderigarn, nål og et mønster. Du kan velge å brodere julemotiver som julestjerner eller snøfnugg på duken. Når du er ferdig med broderiet, kan du sy en kant rundt duken for å gi den en fin finish.

 1. https://www.housebeautiful.com/uk/lifestyle/shopping/g34642420/fill-your-own-advent-calendar/
 2. https://www.elledecor.com/shopping/g22851350/christmas-table-runners/
 3. https://www.thepioneerwoman.com/holidays-celebrations/g41299536/christmas-table-runners/