Makeup adventskalender: Det ultimate utvalget av skjønnhetsprodukter for julen

Makeup adventskalendere er en populær måte å telle ned til jul på for skjønnhetsentusiaster. Disse kalenderne inneholder en rekke forskjellige skjønnhetsprodukter som kan brukes hver dag i desember. Det finnes et bredt utvalg av forskjellige adventskalendere på markedet, fra luksuriøse kalendere til rimeligere alternativer.

Luksus Makeup Adventskalendere er en populær gave til enhver som er interessert i skjønnhetsprodukter. Disse kalenderne inneholder ofte en rekke forskjellige produkter fra høyt anerkjente merker. Noen av de mest populære merkene inkluderer Huda Beauty, Charlotte Tilbury, og Jo Malone.

Skjønnhetsprodukt Adventskalendere er en flott måte å oppdage nye produkter på. Disse kalenderne inneholder ofte en rekke forskjellige produkter, inkludert sminke, hudpleie, hårpleie og kroppspleieprodukter. Adventskalendere fra merker som L’Occitane og The Body Shop er populære valg for de som ønsker å prøve ut en rekke forskjellige produkter.

Key Takeaways

 • Makeup adventskalendere er en populær måte å telle ned til jul på for skjønnhetsentusiaster.
 • Luksus Makeup Adventskalendere er en populær gave til enhver som er interessert i skjønnhetsprodukter.
 • Skjønnhetsprodukt Adventskalendere er en flott måte å oppdage nye produkter på.

Luksus Makeup Adventskalendere

Å kjøpe en luksuriøs makeup adventskalender kan være en morsom måte å prøve ut nye produkter og merker på, eller å gi en spesiell gave til noen som elsker skjønnhetsprodukter. Her er to av de mest populære luksus makeup adventskalenderne på markedet.

Charlotte Tilbury Adventskalender

Charlotte Tilbury er kjent for å være en av de mest ettertraktede makeup-artistene i verden, og hennes makeup linje er ikke noe mindre populær. Hennes adventskalender kommer i en vakker rød og gull boks, og inneholder 12 av hennes bestselgende produkter. Noen av høydepunktene inkluderer Magic Cream, Wonderglow, og Pillow Talk Lipstick. Dette er en flott gave til noen som ønsker å prøve ut Charlotte Tilburys produkter, eller for noen som allerede er en fan.

Net-a-Porter 25 Dager Med Skjønnhets Adventskalender

Net-a-Porter 25 Dager Med Skjønnhets Adventskalender er en av de mest ettertraktede adventskalenderne på markedet. Denne kalenderen inkluderer 25 luksuriøse skjønnhetsprodukter fra merker som Augustinus Bader, La Mer, og Dr. Barbara Sturm. Produkter inkluderer alt fra ansiktsoljer til øyekremer til leppepleie. Dette er en flott gave til noen som ønsker å prøve ut en rekke forskjellige merker og produkter, eller for noen som allerede er en fan av luksuriøse skjønnhetsprodukter.

Begge disse adventskalenderne er et flott valg for noen som ønsker å prøve ut nye produkter og merker, eller for noen som allerede elsker Charlotte Tilbury og Net-a-Porter.

Skjønnhetsprodukt Adventskalendere

Det er ingen tvil om at adventskalendere har blitt en av de mest populære julegavene de siste årene. En av de mest populære typene adventskalendere er skjønnhetsprodukt adventskalendere. Disse kalenderne inneholder en rekke forskjellige skjønnhetsprodukter fra noen av de mest kjente merkene i bransjen.

Sephora Adventskalender

Sephora er en av de mest populære skjønnhetsforhandlerne i verden, og det er ikke overraskende at de også har sin egen adventskalender. Sephora adventskalenderen inneholder en rekke forskjellige skjønnhetsprodukter fra Sephora Collection, inkludert alt fra leppeprodukter til ansiktsmasker og øyenskygger. Denne kalenderen er perfekt for alle som ønsker å prøve ut nye produkter fra Sephora Collection.

L’Occitane Adventskalender

L’Occitane er kjent for å tilby noen av de beste skjønnhetsproduktene på markedet, og deres adventskalender skuffer ikke. Denne kalenderen inneholder en rekke forskjellige produkter fra L’Occitane, inkludert alt fra håndkrem til dusjoljer og ansiktskremer. Hvis du er ute etter en adventskalender som inneholder noen av de beste skjønnhetsproduktene på markedet, er L’Occitane adventskalenderen et flott valg.

Nyx Adventskalender

Nyx er kjent for å tilby noen av de beste sminkeproduktene på markedet, og deres adventskalender er intet unntak. Denne kalenderen inneholder en rekke forskjellige produkter fra Nyx, inkludert alt fra leppestifter til øyenskygger og blush. Hvis du er ute etter en adventskalender som inneholder noen av de beste sminkeproduktene på markedet, er Nyx adventskalenderen et flott valg.

Benefit Cosmetics Adventskalender

Benefit Cosmetics er kjent for å tilby noen av de beste skjønnhetsproduktene på markedet, og deres adventskalender skuffer ikke. Denne kalenderen inneholder en rekke forskjellige produkter fra Benefit Cosmetics, inkludert alt fra mascara til øyenbrynsgel og blush. Hvis du er ute etter en adventskalender som inneholder noen av de beste skjønnhetsproduktene på markedet, er Benefit Cosmetics adventskalenderen et flott valg.

Skjønnhetsprodukt adventskalendere har blitt en populær gave i løpet av de siste årene, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Disse kalenderne inneholder en rekke forskjellige skjønnhetsprodukter fra noen av de mest kjente merkene i bransjen, og er perfekte for alle som ønsker å prøve ut nye produkter. Hvis du er ute etter en flott adventskalender i år, er en skjønnhetsprodukt adventskalender et flott valg.

Hudpleie Adventskalendere

Årets adventstid er her igjen, og det betyr at det er på tide å begynne å tenke på julegaver. Hvis du vil gi en gave som er både praktisk og luksuriøs, kan en hudpleie adventskalender være et flott alternativ. Her er noen av de beste alternativene på markedet i år.

Dr. Barbara Sturm Adventskalender

Dr. Barbara Sturm er en av verdens mest anerkjente hudleger, og hennes adventskalender er fylt med noen av hennes beste produkter. Kalenderen inneholder 24 luksuriøse hudpleieprodukter, inkludert ansiktskremer, serum og øyekremer. Alle produktene er formulert med naturlige ingredienser og er egnet for alle hudtyper.

Kiehl’s Adventskalender

Kiehl’s er kjent for sine høykvalitets hudpleieprodukter, og deres adventskalender er intet unntak. Kalenderen inneholder en rekke produkter for både ansikt og kropp, inkludert ansiktsrensere, fuktighetskremer og kroppsoljer. Alle produktene er formulert med naturlige ingredienser og er egnet for alle hudtyper.

Elemis Adventskalender

Elemis er en annen ledende produsent av hudpleieprodukter, og deres adventskalender er fylt med noen av deres beste produkter. Kalenderen inneholder en rekke produkter for både ansikt og kropp, inkludert ansiktskremer, serum og kroppsoljer. Alle produktene er formulert med naturlige ingredienser og er egnet for alle hudtyper.

Uansett hvilken hudpleie adventskalender du velger, er det en flott måte å gi en gave som er både praktisk og luksuriøs. Med en rekke produkter for både ansikt og kropp, er disse kalenderne perfekte for å gi en venn eller kjære en skikkelig oppmerksomhet i julestria.

Hårpleie og Kroppspleie Adventskalendere

Det er ikke bare sminke som er populært i adventskalendere, men også hårpleie og kroppspleieprodukter. Adventskalendere fra Lush, Rituals og Molton Brown er blant de mest populære i denne kategorien.

Lush Adventskalender

Lush sin adventskalender for hårpleie og kroppspleie er perfekt for de som ønsker å prøve ut nye produkter fra merket. Kalenderen inneholder 24 forskjellige produkter, inkludert dusjgeléer, såper, og badebomber. Lush er kjent for å bruke naturlige ingredienser og alle produktene er veganske.

Rituals Adventskalender

Rituals sin adventskalender for hårpleie og kroppspleie inneholder 24 forskjellige produkter, inkludert dusjgeléer, kroppsoljer, og håndkremer. Kalenderen har en luksuriøs følelse og produktene er inspirert av tradisjonelle skjønnhetsritualer fra hele verden. Rituals er kjent for å bruke naturlige ingredienser og alle produktene er cruelty-free.

Molton Brown Adventskalender

Molton Brown sin adventskalender for hårpleie og kroppspleie er perfekt for de som ønsker å prøve ut luksuriøse produkter fra merket. Kalenderen inneholder 24 forskjellige produkter, inkludert dusjgeléer, kroppsoljer, og håndkremer. Molton Brown er kjent for å bruke eksklusive ingredienser og produktene er designet for å gi en opplevelse av luksus og velvære.

Uansett hvilken adventskalender du velger, vil du kunne prøve ut nye produkter og oppleve en følelse av luksus hver dag i desember.

Reisevennlig Makeup Adventskalendere

Makeup adventskalendere er en flott måte å prøve ut nye produkter og oppdage nye favoritter. Men hvis du er en person som reiser mye, kan det være vanskelig å ta med seg en stor adventskalender. Derfor er det lurt å velge en reisevennlig makeup adventskalender som inneholder små prøveprodukter.

Det finnes mange makeup adventskalendere som er perfekte for reiser, og som inneholder miniaturer av favorittproduktene dine. Disse kalenderne er ideelle for å teste ut nye produkter før du investerer i full størrelse. Her er noen av de beste reisevennlige makeup adventskalenderne:

 • Lookfantastic Adventskalender: Denne kalenderen inneholder 25 luksuriøse skjønnhetsprodukter, inkludert miniaturer av populære merker som Elemis, Molton Brown og ESPA. Den er perfekt for å prøve ut nye produkter mens du er på farten.
 • NYX Professional Makeup Adventskalender: Denne kalenderen inneholder 24 av NYX sine bestselgende produkter, inkludert leppestifter, øyenskygger og blush. Alle produktene kommer i reisestørrelse, slik at du kan ta dem med deg på farten.
 • Ciaté London Mini Mani Month Adventskalender: Denne kalenderen inneholder 22 mini-neglelakker og to fullstørrelse produkter fra Ciaté London. Den er perfekt for neglelakk-entusiaster som ønsker å prøve ut nye farger og nyanser.
 • L’Occitane Classic Adventskalender: Denne kalenderen inneholder 24 mini-produkter fra L’Occitane, inkludert dufter, hudpleieprodukter og hårpleieprodukter. Den er ideell for å prøve ut nye produkter fra dette populære merket.

Uansett hvilken reisevennlig makeup adventskalender du velger, er det en flott måte å prøve ut nye produkter mens du er på farten. Sørg for å velge en kalender som inneholder produkter som er relevante for dine behov og preferanser.

Gaveideer for Adventskalendere

Adventskalendere er en flott måte å telle ned til jul på, og makeup adventskalendere er spesielt populære blant kvinner. Hvis du er på utkikk etter gaveideer til noen som elsker makeup, kan en adventskalender være den perfekte gaven. Her er noen ideer til hva du kan inkludere i adventskalenderen:

 • Lipgloss og leppestift i forskjellige farger
 • Eyelinere og øyenskygger i ulike nyanser
 • Neglelakk i forskjellige farger og teksturer
 • Ansiktsmasker og hudpleieprodukter
 • Duftende såper og badebomber
 • Hårbånd og hårspenner
 • Makeupkoster og -svamper

Det er også viktig å tenke på hvordan du vil presentere adventskalenderen. Du kan velge å pakke inn hver enkelt gave, eller du kan la de være i originalemballasjen og heller pynte kalenderen med bånd og annen dekorasjon.

Husk at adventskalendere ikke bare er for kvinner. Menn kan også sette pris på en adventskalender med produkter som barberhøvler, aftershave og duftende såper.

Uansett hvem du gir en adventskalender til, er det en flott måte å spre juleglede og gjøre noen glade i løpet av høytiden.

Sminkeprodukter i Adventskalendere

Adventskalendere med sminkeprodukter har blitt veldig populære de siste årene, og det er ikke vanskelig å se hvorfor. Disse kalenderne inneholder en rekke spennende produkter som lar deg eksperimentere med forskjellige looks og farger gjennom hele desember måned. Her er noen av de vanligste sminkeproduktene som du kan forvente å finne i en adventskalender.

Mascara og Eyeliners

Mascara og eyeliners er to av de mest populære produktene som finnes i sminke adventskalendere. Disse produktene kan brukes for å gi øynene et dramatisk utseende, eller for å gi en mer subtil effekt. Adventskalendere med mascara og eyeliners kommer vanligvis med flere forskjellige farger og typer, slik at du kan eksperimentere med forskjellige looks.

Leppestifter og Glosses

Leppestifter og glosses er et annet vanlig sminkeprodukt som finnes i adventskalendere. Disse produktene gir leppene en vakker farge og glans, og kan brukes til å fullføre ethvert look. Adventskalendere med leppestifter og glosses kommer vanligvis med flere forskjellige farger og teksturer, slik at du kan finne din favoritt.

Neglelakker og Behandlinger

Neglelakker og behandlinger er et annet populært produkt som finnes i sminke adventskalendere. Disse produktene gir neglene dine en vakker farge og kan brukes til å fullføre ethvert utseende. Adventskalendere med neglelakker og behandlinger kommer vanligvis med flere forskjellige farger og teksturer, slik at du kan finne din favoritt.

I tillegg til disse produktene kan du også forvente å finne andre sminkeprodukter som primer, øyenskygge og mer i en adventskalender. Uansett hva du velger, vil en sminke adventskalender gi deg en spennende måte å prøve ut nye produkter og eksperimentere med forskjellige looks gjennom hele desember måned.

Hudpleieprodukter i Adventskalendere

Adventskalendere med hudpleieprodukter har blitt svært populære de siste årene. De fleste adventskalendere inneholder en blanding av sminke og hudpleieprodukter, men det er også noen som er dedikert kun til hudpleie.

Serumer og Behandlinger

Serumer og behandlinger er viktige for å opprettholde en sunn og glødende hud. Mange adventskalendere inneholder derfor produkter som er spesielt utviklet for å gi huden en ekstra boost. Dette kan inkludere alt fra ansiktsoljer til serum med hyaluronsyre. Enkelte adventskalendere kan også inneholde produkter med retinol eller AHA-syrer, som er kjent for å gi en jevnere og mer strålende hud.

Rens og Masker

Rens og masker er også viktige for å opprettholde en sunn og glødende hud. Mange adventskalendere inneholder derfor produkter som er spesielt utviklet for å rense og pleie huden. Dette kan inkludere alt fra milde renseprodukter til dyprensende ansiktsmasker. Enkelte adventskalendere kan også inneholde produkter med naturlige ingredienser, som er kjent for å være skånsomme og effektive.

Fuktighetskremer og Oljer

Fuktighetskremer og oljer er viktige for å gi huden den nødvendige fuktigheten den trenger. Mange adventskalendere inneholder derfor produkter som er spesielt utviklet for å gi huden en ekstra dose fuktighet. Dette kan inkludere alt fra lette ansiktskremer til rike oljer. Enkelte adventskalendere kan også inneholde produkter med antioksidanter eller vitaminer, som er kjent for å beskytte og styrke huden.

Generelt sett er adventskalendere med hudpleieprodukter en flott måte å teste ut nye produkter og oppdage nye favoritter. De kan også være en fin måte å gi huden den ekstra pleien den trenger i løpet av den travle juletiden. Det er viktig å velge adventskalendere som inneholder produkter som er skånsomme og passer til din hudtype.

Konklusjon

Det er ingen tvil om at makeup adventskalendere er en populær gave blant skjønnhetsentusiaster. Med et bredt utvalg av produkter fra både kjente og mindre kjente merker, er det noe for enhver smak.

Mange av de beste skjønnhets adventskalenderne inneholder både full-size og mini-produkter, noe som gir en flott mulighet til å prøve ut nye produkter fra forskjellige merker. Det er også en flott måte å spare penger på, da man kan få tilgang til flere produkter til en mer overkommelig pris.

Noen av de mest populære merkene som tilbyr skjønnhets adventskalendere inkluderer MAC Cosmetics, Huda Beauty, Peter Thomas Roth og Dior. Mens noen av disse merkene kan være litt dyrere, er det også mange rimelige alternativer tilgjengelig som fortsatt gir mye verdi.

Alt i alt er skjønnhets adventskalendere en flott måte å prøve ut nye produkter og merker, og kan være en perfekt gave til enhver skjønnhetselsker.

Ofte stilte spørsmål

Hva er de mest populære merkene for makeup adventskalendere?

Noen av de mest populære merkene for makeup adventskalendere inkluderer Huda Beauty, Sephora, Revolution, Lyko, Rare Beauty og Milk Makeup. Disse merkene tilbyr en rekke forskjellige produkter og priser, slik at du kan finne en adventskalender som passer til dine behov og budsjett.

Hvor kan jeg kjøpe en sminkekalender for barn?

Hvis du leter etter en sminkekalender for barn, kan du sjekke ut nettbutikker som Lyko, Kicks og Douglas. Disse butikkene tilbyr et utvalg av adventskalendere som er spesielt utviklet for barn og ungdom. Disse kalenderne inneholder vanligvis produkter som passer for yngre hudtyper og er mindre intense enn produkter for voksne.

Hva er inkludert i en Lyko adventskalender?

En Lyko adventskalender inneholder en rekke forskjellige skjønnhetsprodukter fra merker som Clinique, The Ordinary, MAC og Estée Lauder. Produktene kan variere fra år til år, men kan inkludere alt fra leppeprodukter og øyenskygge til ansiktsmasker og håroljer.

Hvilke produkter kan jeg forvente å finne i en Revolution adventskalender?

En Revolution adventskalender inneholder en rekke forskjellige sminkeprodukter fra merket Revolution, inkludert øyenskyggepaletter, leppeprodukter, highlightere og contouringprodukter. Kalenderen kan også inneholde noen av merkets bestselgere og nyheter.

Hva er prisen på en Rare Beauty adventskalender?

Prisen på en Rare Beauty adventskalender kan variere fra år til år, men kan vanligvis forventes å være i prisklassen mellom 500 og 1000 kroner. Kalenderen vil inneholde en rekke forskjellige skjønnhetsprodukter fra Rare Beauty, inkludert leppeprodukter, øyenskyggepaletter og ansiktsprodukter.

Hvilke produkter kan jeg forvente å finne i en Milk Makeup julekalender?

En Milk Makeup julekalender inneholder en rekke forskjellige skjønnhetsprodukter fra merket Milk Makeup, inkludert leppeprodukter, ansiktsprodukter og øyenskyggepaletter. Produktene kan variere fra år til år, men kan også inkludere noen av merkets bestselgere og nyheter.

 1. https://www.minmote.no/skjoennhet/a/EQy4A2/stor-test-av-julekalendere-2022
 2. https://www.vg.no/kommersielt-innhold/shopping/i/nQR7B5/de-beste-julekalenderne-innen-skjoennhet-2022
 3. https://www.vogue.co.uk/beauty/gallery/best-beauty-advent-calendars