The Body Shop Julekalender 2023: Alt du trenger å vite

The Body Shop julekalender has become a popular holiday tradition for many beauty enthusiasts. This advent calendar is the perfect way to count down to Christmas while indulging in a variety of high-quality beauty and skincare products. The Body Shop julekalender is a great gift for yourself or for a loved one who enjoys trying new beauty products.

The Body Shop julekalender is known for its impressive range of products. This advent calendar features a variety of items, including hair care, body care, and skincare products. Each day of December, you can open a new door to reveal a surprise product that is perfect for pampering yourself during the holiday season. With this advent calendar, you can discover new products and indulge in some of your favorite Body Shop items.

The Body Shop Julekalender 2023

Key Takeaways

 • The Body Shop julekalender is a great way to count down to Christmas while indulging in a variety of high-quality beauty and skincare products.
 • The advent calendar features a range of items, including hair care, body care, and skincare products.
 • Each day of December, you can open a new door to reveal a surprise product that is perfect for pampering yourself during the holiday season.

Hva Er Body Shop Julekalender

Body Shop julekalender er en adventskalender som inneholder 24 små overraskelser. Kalenderen er et populært produkt fra The Body Shop som lanseres hvert år i forkant av julesesongen.

Julekalenderen inneholder en rekke produkter innen hår-, kropps- og hudpleie, samt sminke og tilbehør. Produktene er laget av naturlige ingredienser og er ikke testet på dyr.

The Body Shop julekalender er en perfekt gave til deg selv eller noen du er glad i. Kalenderen gir deg muligheten til å prøve ut flere av The Body Shop sine populære produkter til en gunstig verdi.

Verdien av kalenderen er høyere enn snittprisen per luke, og du kan forvente deg å få mye for pengene. I tillegg til produktene inneholder kalenderen også overraskelser og pop-up events som gjør nedtellingen til jul enda mer spennende.

Overall, The Body Shop julekalender er en flott måte å utforske og oppdage nye favorittprodukter innen hår-, kropps- og hudpleie, samt sminke og tilbehør.

Innholdet I Julekalenderen

The Body Shop sin julekalender inneholder 24 eller 25 luker som inneholder en rekke produkter og overraskelser. Kalenderen er fylt med produkter for kroppspleie, hårpleie og tilbehør.

Noen av produktene som kan finnes i julekalenderen inkluderer Himalayan Charcoal ansiktsmaske, Sheet Mask, Mango Scrub, British Rose Shower Gel, Mango Hand Cream, Moringa Fragranced Bath Bubble, Shea Soap, Coconut Shower Cream, Mango Lip Butter og mye mer.

I tillegg til produktene, inneholder julekalenderen også en rekke tilbehør som kan brukes i din daglige skjønnhetsrutine. Disse inkluderer Hair Ties, Hair Slides og andre spennende overraskelser.

Kalenderen har en samlet verdi på over 1500 kr, og gir dermed en flott mulighet til å prøve ut en rekke produkter fra The Body Shop til en rimelig pris.

The Body Shop sin julekalender er en flott gave til deg selv eller noen du er glad i. Med et utvalg av produkter og tilbehør som passer for alle, vil du garantert finne noe du liker i denne julekalenderen.

Fordeler Med Body Shop Julekalender

The Body Shop er kjent for å produsere kvalitetsprodukter innen hudpleie, hårpleie og kroppspleie. Deres julekalender er en av de mest populære i markedet, og det er ikke uten grunn. Her er noen av fordelene med å kjøpe Body Shop julekalenderen:

 • Verdi: Body Shop julekalenderen er fylt med produkter som har en samlet verdi på over 3000 kr. Dette betyr at du får mye for pengene dine, og kan prøve ut mange forskjellige produkter uten å måtte bruke mye penger.
 • Gratis frakt: The Body Shop tilbyr gratis frakt på alle sine julekalendere. Dette gjør det enda mer attraktivt å kjøpe julekalenderen, da du sparer penger på frakt.
 • Fuktighet: Mange av produktene i julekalenderen er designet for å gi rik fuktighet til hår og hud. Dette er spesielt viktig i vintermånedene når huden og håret kan bli tørt og skadet.
 • Energi: Noen av produktene i julekalenderen inneholder oppkvikkende ingredienser som gir deg energi og hjelper deg å føle deg mer våken og klar.
 • Forskjellige varianter: The Body Shop tilbyr flere forskjellige julekalendere, inkludert en vegetarisk variant. Dette gjør det enklere å finne en julekalender som passer dine behov og preferanser.

Alt i alt er Body Shop julekalenderen en flott måte å prøve ut mange forskjellige produkter fra en av de mest anerkjente merkene innen hudpleie og kroppspleie. Med en verdi på over 3000 kr og gratis frakt, er det virkelig en god investering for alle som ønsker å ta vare på huden og håret sitt i vintermånedene.

Body Shop Og Samfunnsansvar

The Body Shop har alltid vært opptatt av samfunnsansvar og bærekraftighet. Deres engasjement for å skape en bedre verden gjenspeiles i deres produkter og deres samarbeid med ulike organisasjoner og partnere.

En av måtene The Body Shop bidrar til samfunnsansvar er gjennom deres Community Fair Trade-program. Dette programmet sikrer at alle deres partnere rundt om i verden får rettferdige og regelmessige inntektsmuligheter. The Body Shop har et bredt utvalg av globale partnere, inkludert partnere i India, som produserer noen av deres mest populære produkter, som for eksempel deres Shea Butter og Hemp håndkrem.

The Body Shop samarbeider også med ulike organisasjoner og samfunnsgrupper for å fremme bærekraftighet og miljøvern. De har blant annet samarbeidet med Greenpeace for å bekjempe avskoging og beskytte regnskogen. The Body Shop har også støttet kampanjer for å forby dyreforsøk og har vært en forkjemper for dyrevern i kosmetikkbransjen.

Gjennom sitt arbeid med samfunnsansvar og bærekraftighet, har The Body Shop vist at det er mulig å drive en vellykket bedrift samtidig som man tar hensyn til samfunnet og miljøet. Deres engasjement for å skape en bedre verden er noe som gjenspeiles i deres produkter og deres arbeid med ulike organisasjoner og samfunnsgrupper.

Hvordan Bruke Julekalenderen

The Body Shop julekalender er en flott måte å telle ned til jul og å få en overraskelse hver dag. Her er noen tips for å få mest mulig ut av kalenderen:

 • Åpne en luke hver dag fra 1. desember til julaften for å få en ny julegave.
 • Bruk nedtellingen til å skape forventning og spenning for julaften.
 • Hver gave er merket med en nummerert gavelapp, slik at du vet hvilken dag du skal åpne den.
 • Kalenderen har også en pop-up-funksjon som tar deg med til Bengaluru i India, hvor The Body Shop henter sin Community Fair Trade resirkulerte plast fra. Dette gir deg en mulighet til å lære mer om selskapets bærekraftige praksis og verdier.

For å få mest mulig ut av kalenderen, kan du også prøve å:

 • Utforske forskjellige produkter og prøve nye ting.
 • Bruke produktene i din daglige hudpleierutine eller gi dem som gaver til venner og familie.
 • Lagre noen av produktene til senere bruk, slik at du kan nyte dem etter jul.

Med The Body Shop julekalender kan du nyte en måned med spenning og overraskelser, samtidig som du støtter en bedrift som er opptatt av bærekraftighet og etikk.

Leveringsdetaljer

Når du bestiller en julekalender fra The Body Shop, kan du forvente pålitelig levering og gode alternativer for frakt. The Body Shop tilbyr gratis frakt på alle bestillinger over et visst beløp, så det kan være lurt å sjekke om du kvalifiserer for dette tilbudet når du bestiller din julekalender.

Hvis du bestiller før en viss dato, kan du få julekalenderen levert helt hjem til deg før jul. The Body Shop har vanligvis en klar og tydelig leveringsplan, så du kan være trygg på at du vil motta julekalenderen din i tide til å telle ned til jul.

Hvis du har spørsmål om leveringsdetaljer eller ønsker å spore bestillingen din, kan du kontakte kundeservice. Kundeservice vil kunne gi deg nøyaktig informasjon om hvor pakken din befinner seg og når du kan forvente å motta den.

The Body Shop tar levering og kundetilfredshet alvorlig, så du kan være trygg på at de vil gjøre alt de kan for å sikre at du mottar julekalenderen din i god tid før jul. Bestill din julekalender fra The Body Shop i dag og nyt en spennende og skjønnhetsfylt nedtelling til jul.

Leveringsdetaljer

Produktstørrelser Og Vekt

The Body Shop julekalender kommer i ulike størrelser og vekter. Det er viktig å velge riktig størrelse og vekt som passer best for deg eller som en gave til noen andre.

Den største julekalenderen, Big Julekalender, inneholder hele 25 fantastiske overraskelser, inkludert favoritter i store og små størrelser, og massevis av produkter til kroppen din. Denne julekalenderen er perfekt for de som ønsker å teste ut forskjellige produkter fra The Body Shop.

For de som ønsker en mindre julekalender, er Original Julekalender et godt alternativ. Denne julekalenderen inneholder 24 overraskelser og er perfekt for de som ønsker å prøve ut nye produkter i mindre størrelser.

The Body Shop tilbyr også vegetariske julekalendere. Ultimate Julekalender Vegetarisk og Original Julekalender Vegetarisk inneholder begge 24 overraskelser og er perfekte for de som ønsker å nyte julen med vegetariske produkter.

Når det gjelder vekt, kan julekalenderne variere fra 1 kg til 2,5 kg avhengig av størrelse og antall produkter som er inkludert. Det er viktig å velge riktig størrelse og vekt som passer best for deg eller som en gave til noen andre.

The Body Shop julekalendere er perfekte for de som ønsker å prøve ut nye produkter eller gi bort som en gave til noen spesielle. Velg den størrelsen og vekten som passer best for deg eller din kjære, og nyt julen med fantastiske produkter fra The Body Shop.

Duft Og Ingredienser

The Body Shop julekalender er fylt med produkter som gir en behagelig duft og rik fuktighet til hår, kropp og hud. Julekalenderen inneholder en rekke forskjellige dufter og ingredienser, som passer for ulike preferanser og behov.

Noen av de mest populære duftene i julekalenderen inkluderer Himalayan Charcoal, British Rose, Mango, Coconut og Nicaraguan Coffee. Himalayan Charcoal er en dyptrensende serie med aktivt kull som bidrar til å fjerne urenheter og rense huden. British Rose er en serie med pleiende produkter som inneholder roseekstrakt og gir en mild og beroligende duft. Mango og Coconut er begge serier som gir fuktighet og næring til hår og hud, og har en frisk og tropisk duft. Nicaraguan Coffee-serien inneholder kaffeekstrakt og gir en oppkvikkende duft og følelse.

I tillegg til disse duftene, inneholder julekalenderen også produkter med andre dufter og ingredienser, som for eksempel White Musk, Black Musk og Maca Root for Men. White Musk har en mild og ren duft, mens Black Musk har en mer sensuell og krydret duft. Maca Root for Men er en serie med produkter spesielt utviklet for menn, og inneholder ingredienser som bidrar til å pleie og beskytte huden.

Alle produktene i julekalenderen er laget med omtanke for både kroppen og planeten. De er veganske og ikke testet på dyr, og mange av ingrediensene er hentet fra Fair Trade-prosjekter rundt om i verden.

Samlet sett er duftene og ingrediensene i The Body Shop julekalender en perfekt blanding av pleie og velvære, og passer for alle som ønsker å ta vare på kroppen sin på en naturlig og bærekraftig måte.

Vegetariske Produkter

The Body Shop har et bredt utvalg av vegetariske produkter, perfekt for de som ønsker å velge en mer bærekraftig livsstil. Vegetariske produkter inneholder ikke animalske ingredienser eller biprodukter, og er derfor et godt alternativ for de som ønsker å unngå produkter som er testet på dyr.

The Body Shop tilbyr vegetariske produkter innen hudpleie, kroppspleie og hårpleie. Produktene inneholder naturlige ingredienser som er skånsomme mot huden og miljøet. De vegetariske produktene er også fri for parabener, silikoner og mineraloljer.

Noen av de mest populære vegetariske produktene fra The Body Shop inkluderer Shea Body Butter, Tea Tree Oil, Vitamin E Moisture Cream og Drops of Youth Concentrate. Disse produktene er ikke bare effektive, men også miljøvennlige og bærekraftige.

The Body Shop er stolt av å tilby et bredt utvalg av vegetariske produkter, og jobber kontinuerlig med å utvikle nye og innovative produkter som er skånsomme mot både huden og miljøet.

Cookies Og Personvern

The Body Shop tar personvern svært alvorlig og respekterer personvernet til sine kunder. Derfor bruker de informasjonskapsler (cookies) på nettstedet sitt for å forbedre brukeropplevelsen og tilpasse innholdet til den enkelte bruker.

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på datamaskinen eller mobilenheten din når du besøker nettstedet til The Body Shop. Disse informasjonskapslene kan ikke brukes til å identifisere deg personlig, men de kan gi informasjon om hvordan du bruker nettstedet.

The Body Shop bruker informasjonskapsler til å forbedre nettstedets funksjonalitet og til å samle inn informasjon om besøkende. Dette inkluderer informasjon om hvilke sider som besøkes, hvor lenge besøket varer og hvilken type enhet som brukes.

Ved å bruke nettstedet til The Body Shop samtykker du til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ikke ønsker at informasjonskapsler skal lagres på enheten din, kan du endre innstillingene i nettleseren din. Vær oppmerksom på at noen funksjoner på nettstedet til The Body Shop kanskje ikke fungerer som tiltenkt hvis du deaktiverer informasjonskapsler.

The Body Shop deler ikke personlig informasjon med tredjeparter uten samtykke fra brukeren. Hvis du har spørsmål om personvern eller bruk av informasjonskapsler på nettstedet til The Body Shop, kan du kontakte kundeservice for mer informasjon.

Gaveideer For Kvinner

The Body Shop julekalender er en flott gaveidé for kvinner som ønsker å ta vare på hår-, kropps- og hudpleie. Med en rekke produkter som er spesielt utviklet for å gi næring til huden og gi den en sunn glød, vil julekalenderen være en perfekt gave til enhver kvinne som ønsker å se bra ut og føle seg bra.

Julekalenderen inneholder 24 forskjellige produkter, inkludert alt fra kropps- og hårprodukter til ansiktsmasker og duftlys. Hver dag vil motta en ny overraskelse som vil gi en følelse av luksus og velvære.

For kvinner som ønsker å gi en mer personlig gave, kan de også velge å lage sin egen julekalender ved å plukke ut en rekke produkter fra The Body Shop. Med et bredt utvalg av produkter å velge mellom, kan en kvinne enkelt sette sammen en julekalender som passer perfekt til mottakerens behov og ønsker.

I tillegg til julekalenderen, tilbyr The Body Shop også et bredt utvalg av andre julegaver som vil glede enhver kvinne. Fra duftende kroppsskrubber og fuktighetsgivende kremer til duftlys og andre velværeprodukter, vil en gave fra The Body Shop være en flott måte å vise noen at du bryr deg om deres velvære og velvære.

Gaveideer For Kvinner

Frequently Asked Questions

Hva er prisen på The Body Shop julekalenderen?

Prisen på The Body Shop julekalenderen kan variere fra år til år. For 2023 er prisen ennå ikke offentliggjort, men for 2022 kostet den største julekalenderen kr. 1998,- og hadde en verdi på kr. 3630,-. Mindre julekalendere var tilgjengelige til lavere priser.

Hva er inkludert i Body Shop julekalenderen?

The Body Shop julekalenderen inneholder en rekke kosmetikkprodukter som kan inkludere alt fra kroppspleieprodukter, ansiktspleieprodukter, hårpleieprodukter og tilbehør. Hver dag i desember får du en ny overraskelse, og produktene er vanligvis i reisestørrelse.

Hvordan kan jeg kjøpe The Body Shop julekalender?

Du kan kjøpe The Body Shop julekalender på nettet eller i en av deres butikker. Julekalenderen er vanligvis tilgjengelig for salg i oktober eller november måned. Det er også mulig å forhåndsbestille julekalenderen før den er offisielt lansert.

Er The Body Shop julekalenderen tilgjengelig for menn?

Ja, The Body Shop julekalenderen er tilgjengelig for både menn og kvinner. Produktene i julekalenderen er imidlertid hovedsakelig rettet mot kvinner, men det er noen produkter som også kan være egnet for menn.

Hva er forskjellen mellom The Body Shop julekalender 2022 og 2023?

Siden The Body Shop julekalender 2023 ennå ikke har blitt lansert, er det vanskelig å si hva som vil være forskjellen mellom 2022 og 2023. Imidlertid kan man forvente at begge kalenderne vil inneholde en rekke populære kosmetikkprodukter fra The Body Shop.

Hva er alternativet til The Body Shop julekalender for de som ikke liker kosmetikk?

For de som ikke er interessert i kosmetikkprodukter, kan det være lurt å se etter alternative julekalendere som inneholder andre typer produkter. Noen alternativer kan være julekalendere med sjokolade, te, eller leker. The Body Shop tilbyr også en julekalender med bare tilbehør, som kan være et godt alternativ for de som ikke er så interessert i kosmetikk.

 1. https://www.nrk.no/livsstil/bruker-1_2-milliarder-kroner-pa-kalendere-1.13242872
 2. https://www.minmote.no/skjoennhet/a/EQy4A2/stor-test-av-julekalendere-2022
 3. https://www.tv2.no/underholdning/tv-2-hjelper-deg/en-av-disse-julekalenderne-far-terningkast-6/11794167/